- Reaction score
- 1.779
Καλησπέρα μαστόροι και καστοροι.
Η αλυσίδα είναι ως εξής
Πηγή pc
Dac Eversolo z8
Pre Parasound P6
Amp Parasound A23
Ηχεία Polk R700
Sub 2x Arendal 1961s
Θέση ακρόασης περίπου 2,7 μέτρα σε χώρο 35τμ.
Το cross το κάνει ο pre στα 80hz, αφού έχει 2 lfe εξόδους με hi/low pass filters.
Έχω τα παρακάτω θέματα:
1.Έχω παίξει αρκετά με τη τοποθέτηση των sub , αλλά χρονικά με τον υπάρχων εξοπλισμό δεν μπορώ να κάνω κάτι.
2. Ο τελικός είναι οριακός για τα ηχεία που οποιαδήποτε προσθήκη dsp δεν μου φαίνεται ότι θα λειτουργήσει σωστά.
Πρωταρχικός στόχος είναι να ενσωματωθούν τα sub σωστά στο σύστημα. Οπότε έχω την επιλογή είτε
1.Minidsp 2x4 μετά τον pre στη έξοδο του sub για να παίξω μόνο με τα sub.
2.eversolo ως dac στο minidsp flex και να καταργηθεί ο parasound
3. Minidsp flex για να φύγουν όλα και να μείνει μόνο του με τον τελικό
4. Τα στέλνω όλα και παίρνω έναν πολυκάναλο av με preouts που έχει όλα τα καλουδια πάνω να το σεταρει σωστά το 2.2.
Για το ενισχυτικό στάδιο μάλλον θα πάω σε purify. Έχουν αρκετή δύναμη για τα πάντα σχεδόν.
Η επιλογή ένα είναι η οικονομικότερη αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να δώσω delay στα main αν τα sub είναι πιο μακριά από τα main.
H επιλογή 2 δεν ξέρω αν έχει νόημα
Η επιλογή 3 μου φαινεται η σωστότερη ως υλοποίηση αλλά δεν ξέρω πώς ακούγεται το flex ως προ/dac σε σχέση με αυτό που έχω τωρα.
Η 4 είναι η πιο λογική με μελλοντικό path προς το πολυκάναλο, αλλά δεν είμαι σε φάση τώρα για πολλούς λόγους (οικονομικα, μικρα παιδιά κτλ άσε που δεν με καίει κιόλας).
Τι προτείνει ο λαός; Πιο minidsp, 2x4, flex ή flex ht?
Η αλυσίδα είναι ως εξής
Πηγή pc
Dac Eversolo z8
Pre Parasound P6
Amp Parasound A23
Ηχεία Polk R700
Sub 2x Arendal 1961s
Θέση ακρόασης περίπου 2,7 μέτρα σε χώρο 35τμ.
Το cross το κάνει ο pre στα 80hz, αφού έχει 2 lfe εξόδους με hi/low pass filters.
Έχω τα παρακάτω θέματα:
1.Έχω παίξει αρκετά με τη τοποθέτηση των sub , αλλά χρονικά με τον υπάρχων εξοπλισμό δεν μπορώ να κάνω κάτι.
2. Ο τελικός είναι οριακός για τα ηχεία που οποιαδήποτε προσθήκη dsp δεν μου φαίνεται ότι θα λειτουργήσει σωστά.
Πρωταρχικός στόχος είναι να ενσωματωθούν τα sub σωστά στο σύστημα. Οπότε έχω την επιλογή είτε
1.Minidsp 2x4 μετά τον pre στη έξοδο του sub για να παίξω μόνο με τα sub.
2.eversolo ως dac στο minidsp flex και να καταργηθεί ο parasound
3. Minidsp flex για να φύγουν όλα και να μείνει μόνο του με τον τελικό
4. Τα στέλνω όλα και παίρνω έναν πολυκάναλο av με preouts που έχει όλα τα καλουδια πάνω να το σεταρει σωστά το 2.2.
Για το ενισχυτικό στάδιο μάλλον θα πάω σε purify. Έχουν αρκετή δύναμη για τα πάντα σχεδόν.
Η επιλογή ένα είναι η οικονομικότερη αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να δώσω delay στα main αν τα sub είναι πιο μακριά από τα main.
H επιλογή 2 δεν ξέρω αν έχει νόημα
Η επιλογή 3 μου φαινεται η σωστότερη ως υλοποίηση αλλά δεν ξέρω πώς ακούγεται το flex ως προ/dac σε σχέση με αυτό που έχω τωρα.
Η 4 είναι η πιο λογική με μελλοντικό path προς το πολυκάναλο, αλλά δεν είμαι σε φάση τώρα για πολλούς λόγους (οικονομικα, μικρα παιδιά κτλ άσε που δεν με καίει κιόλας).
Τι προτείνει ο λαός; Πιο minidsp, 2x4, flex ή flex ht?