Αναβάθμιση Ηχου

Reaction score
2
Καλησπερα εχω στην κατοχή μου εναν xli 2500 και 2 HK pr12 (την παλια σειρα 300watt rms ) και ενα sub db technologies 618 ενεργο....

Τωρα επειδη βαρεθηκα το κουβαλημα αλλα και επειδη θελω και κατι πιο δυνατο σκεφτομαι να τα δωσω και να παω σε 2 αυτοενισχυομενα..... το μπατζετ ειναι απο 600-1000 το τμχ ..... Απο Μαρκες ειμαι αναμεσα σε
HK RCF YAMAHA EV γενικα καυι αξιοπιστο και δυνατο

Δεν θα παιξουν σε μαγαζι ειναι για προσωπική χρήση.....

gid

Reaction score
9.497
Απο Μαρκες ειμαι αναμεσα σε
HK RCF YAMAHA EV γενικα καυι αξιοπιστο και δυνατο
Κρίμα είναι να αποκλείσεις μια φίρμα όπως η JBL...

Όπως κρίμα είναι και να βγάλεις από την εξίσωση το σαμπ.

Reaction score
2.021
RCF Art 712 MkV. Ότι καλύτερο έχω ακούσει κάτω από 1500 ευρώ και κάνει μόνο 555 το ένα (βασικά το MkIV έχω ακούσει αλλά το MkV δεν φαίνεται να έχει μεγάλες διαφορες)

Reaction score
2
Κρίμα είναι να αποκλείσεις μια φίρμα όπως η JBL...

Όπως κρίμα είναι και να βγάλεις από την εξίσωση το σαμπ.
Φιλε μ ακουσα τα 715 και με συγχωρείς σε σχεση με τα pr12 ακουγότανε σαν τενεκες εκτος και αν μιλας για πολυ πιο ακριβη σειρά

Reaction score
6.497
Γραψε τι χωρο θες να καλυψεις αποστασεις ακροασης και εαν ειναι δυνατον κατοψη αυτου.
Μπερδευτηκα παντως με το κουβαλημα που εγραψες γιαυτο γραψε πληροφοριες για τα ανω και την χρηση.

Reaction score
2
Καλησπέρα δεν θελω καποιον συγκεκριμένο χώρο διοτι τα εχω για καμια μικρη εκδηλωση κτλ θα ελεγα μεχρι 200 300 ατομα σε ανοοχτο χώρο

Reaction score
2.021
Καλησπέρα δεν θελω καποιον συγκεκριμένο χώρο διοτι τα εχω για καμια μικρη εκδηλωση κτλ θα ελεγα μεχρι 200 300 ατομα σε ανοοχτο χώρο
200-300 άτομα δεν είναι μικρή εκδήλωση και δεν καλύπτεται με ένα ζευγάρι 12"
Θες τουλάχιστον ζεύγος 15" + 2 Sub
Σε αυτήν την περίπτωση αντί για τα RCF Art 712 MkV πας για τα 715 MkV η τα 745 αν θες πολλά γκάζια (παίζουν πιο δυνατά με λιγότερη παραμόρφωση αλλά προσωπικά σε νορμάλ εντάσεις μου άρεσαν περισσότερο τα φτηνότερα 715) αλλά ξεφεύγεις αρκετά σε χρήματα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89