Αναβάθμιση χομπίστα.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Αναβάθμιση χομπίστα.

«Ανέβασε» στο «προφίλ σου» το «σύστημά σου», πες μας τί «μουσικές ακούς», ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, μιας που το έχουμε κάνει και για άλλους «συνφορουμίτες». Α!, μη ξεχάσεις τα καλώδια! Πρέπει οπωσδήποτε να σου πουν τί καλώδια να χρησιμοποιήσεις, για να «τιουνάρεις» το «σύστημά σου».
ρε μαγκα της δεκαρας ανυπαρκτε μιζερε ανθρωπακο γιατι δεν στηνεις εσυ ενα συστηματακι με καλωδια τοστιερας με ψηφιακο απο λαπτοπ ηχεια τα audio spectrum που γουσταρεις πικαπ το λατρεμενο σου μκ2 να με καλεσεις να δω τι μαγικα κανεις? Αλλα σιγουρα κολωνεις στην πραξη γιατι εισαι κακοπροαιρετος και μιζερος και ετσι θα μεινεις μεχρι να πεθανεις...
απο εργα τιποτα μονο θεωρειες. Σε προκαλω οποτε θελεις και εκει θα δεις γελιο που θα πεσει!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναβάθμιση χομπίστα.

ρε μαγκα της δεκαρας ανυπαρκτε μιζερε ανθρωπακο γιατι δεν στηνεις εσυ ενα συστηματακι με καλωδια τοστιερας με ψηφιακο απο λαπτοπ ηχεια τα audio spectrum που γουσταρεις πικαπ το λατρεμενο σου μκ2 να με καλεσεις να δω τι μαγικα κανεις? Αλλα σιγουρα κολωνεις στην πραξη γιατι εισαι κακοπροαιρετος και μιζερος και ετσι θα μεινεις μεχρι να πεθανεις...
απο εργα τιποτα μονο θεωρειες. Σε προκαλω οποτε θελεις και εκει θα δεις γελιο που θα πεσει!
Παρακαλώ να σβηστεί αυτό το μήνυμα από το θέμα μου, γιατί περιέχει προσωπικούς χαρακτηρισμούς και είναι off topic.

Ευχαριστώ

sk

Reaction score
499
Αγαπητέ Timbre,
Έχοντας πλέον λάβει γνώση 5 σελίδων απαντήσεων / απόψεων, συνεχίζεις να αποζητάς την «αναβάθμιση» ?
:121:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναβάθμιση χομπίστα.

Παρακαλώ να σβηστεί αυτό το μήνυμα από το θέμα μου, γιατί περιέχει προσωπικούς χαρακτηρισμούς και είναι off topic....Ευχαριστώ
Άλλα τις και η κτητική...!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504
Γιάννη μη μου το κάνεις αυτό, μη με αφήνεις μόνο μου, τώρα που με πρόδωσε κι ο Τσαρουχάς και δοκιμάζει ματζούνια. Τί θα μου μείνει πια; Να πάω να πάρω κανένα προβόλι, και να αρχίσω να αλωνίζω τους Βόρειους με μακροδυναμικά και μικροδυναμικά πράσινα άλογα. Δε με λυπάσαι;

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Αναβάθμιση χομπίστα.

:116: ξέρω και άλλα , θα με πάρετε στο club ??
Χμμμμμ....Θα μεσολαβήσω εγώ και θα σας προτείνω...Κι εσένα και τον έτερο...Μπορεί και να σας δεχθούμε...Γιατί όχι??

Έχετε προετοιμασθεί όμως ψυχολογικά γι αυτό που θ' ακούσετε ...???

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Αναβάθμιση χομπίστα.

.......
Δε με λυπάσαι;
Όχι, εσύ δεν 'πιάνεσαι' :137:

Όχι γιατί 'τρέχεις' πιο γρήγορα από αυτούς που σε κυνηγούν αλλά γιατί πας ευθεία.
Οι άλλοι δεν το έχουν μάθει ακόμα και τρέχουν ακανόνιστα.

Μια προς τα καλώδια, μια προς το παγκόσμιο ρεκόρ, κτλ. :142:
Λες να φτάσουν ποτέ ?

Reaction score
672
Re: Απάντηση: Re: Αναβάθμιση χομπίστα.

Όχι, εσύ δεν 'πιάνεσαι' :137:

Όχι γιατί 'τρέχεις' πιο γρήγορα από αυτούς που σε κυνηγούν αλλά γιατί πας ευθεία.
Οι άλλοι δεν το έχουν μάθει ακόμα και τρέχουν ακανόνιστα.

Μια προς τα καλώδια, μια προς το παγκόσμιο ρεκόρ, κτλ. :142:
Λες να φτάσουν ποτέ ?
Ναι, παει ευθεια με τα Audio Spectrum

χαχαχαχαχαχα.....

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναβάθμιση χομπίστα.

Ναι, παει ευθεια με τα Audio Spectrum

.....
Φαντάζομαι ότι το θεωρείς λάθος.
Πες μου και το γιατί όμως.

Ακόμα αν θέλεις πες και κάτι για το θέμα αυτό. :109:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads