- Reaction score
- 10
Καλησπέρα, Έχω τον Denon AVR-X2400H και τα Dali Zensor 3 για ακρόαση μουσικής κυρίως.
Θέλω να προσθέσω ένα Subwoofer για χρήση 90% μουσική και 10% ταινίες.
Ο χώρος της εγκατάστασης είναι 14 τ.μ.
Δεν θέλω να δονείται το δωμάτιο, απλώς θέλω πιο ζωντανό μπάσο.
Πιθανές επιλογές είναι τα εξής:
9" Dali E-9 F ή και το ίδιο σε 12" (επειδή αισθητικά είναι ίδιο με τα Zensor και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τα Zensor)
Dali Fazon 1 (Λόγω του μικρού μεγέθους)
Klipsch R-10SW
Sunfire SDS-8 και SDS-10 (Γιατί διάβασα καλά σχόλια μέσα στο Forum)
Αρχικά θα ήθελα μια κλιμακοποίηση ως προς την ποιότητα ήχου των παραπάνω πιθανών επιλογών.
Άλλες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.
Θα προτιμούσα επίσης να είναι μικρού μεγέθους, γι αυτό και έβαλα στις επιλογές κάποια μικρών διαστάσεων.
Θα έβαζα οικονομικό όριο στα 400€ με μικρή δυνατότητα προς τα πάνω.
Επίσης βλέπω οτι η Yamaha έχει πολλές επιλογές σε ενεργά Subwoofers κάτω των 200€. Τι άποψη έχετε για αυτά? Έχετε ακούσει κανένα?
Θα μου έκανε δουλειά ένα τέτοιο ή θα υποβάθμιζε το υπόλοιπο σύνολο ?
Τα γλυκοκοιτάζω λόγω τιμής και μικρού μεγέθους.
To Dali Fazon 1 πώς σας φαίνεται? Αν δε κάνω λάθος δεν έχει Bass Reflex άρα είναι πιο σωστό για μουσική. Eίναι μικρό και όμορφο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θέλω να προσθέσω ένα Subwoofer για χρήση 90% μουσική και 10% ταινίες.
Ο χώρος της εγκατάστασης είναι 14 τ.μ.
Δεν θέλω να δονείται το δωμάτιο, απλώς θέλω πιο ζωντανό μπάσο.
Πιθανές επιλογές είναι τα εξής:
9" Dali E-9 F ή και το ίδιο σε 12" (επειδή αισθητικά είναι ίδιο με τα Zensor και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τα Zensor)
Dali Fazon 1 (Λόγω του μικρού μεγέθους)
Klipsch R-10SW
Sunfire SDS-8 και SDS-10 (Γιατί διάβασα καλά σχόλια μέσα στο Forum)
Αρχικά θα ήθελα μια κλιμακοποίηση ως προς την ποιότητα ήχου των παραπάνω πιθανών επιλογών.
Άλλες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.
Θα προτιμούσα επίσης να είναι μικρού μεγέθους, γι αυτό και έβαλα στις επιλογές κάποια μικρών διαστάσεων.
Θα έβαζα οικονομικό όριο στα 400€ με μικρή δυνατότητα προς τα πάνω.
Επίσης βλέπω οτι η Yamaha έχει πολλές επιλογές σε ενεργά Subwoofers κάτω των 200€. Τι άποψη έχετε για αυτά? Έχετε ακούσει κανένα?
Θα μου έκανε δουλειά ένα τέτοιο ή θα υποβάθμιζε το υπόλοιπο σύνολο ?
Τα γλυκοκοιτάζω λόγω τιμής και μικρού μεγέθους.
To Dali Fazon 1 πώς σας φαίνεται? Αν δε κάνω λάθος δεν έχει Bass Reflex άρα είναι πιο σωστό για μουσική. Eίναι μικρό και όμορφο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.