Αναζήτηση ηχείων!!

vag

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Θα ήθελα την γνώμη σας οσον αφορά την εύρεση ηχείων για το σύστημά μου, το οποίο αποτελείται από τον προ Densen beat-200 και τελικό Densen beat 300XS.

Αυτήν την στιγμή έχω κάτι Canton 902dc με τα οποία, δε λέω, ικανοποιημένος είμαι, αλλά πιστεύω ότι με τα ενισχυτικά που έχω, υπάρχουν καλύτερα ηχεία γι'αυτά.

Όσον αφορά τα ηχεία το κόστος είναι έως 3000 ευρώ και να είναι δαπέδου, ο χώρος περί τα 40 τ.μ. Με ενδιαφέρει ο πλούσιος και γεμάτος ήχος και να αντέχουν που και που σε γκάζια!!
ευχαριστώ και περιμένω γνώμες!!

vag

Reaction score
0
Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!!

Εάν μπορείς να ξεπεράσεις τις προκαταλήψεις, σου προτείνω τα CAV MD XIII, που αγόρασα πρόσφατα και εγώ. Είναι ότι καλλίτερο άκουσα έως τα 50.000 € και κάνουν μόνο 3.000 € !!!. Ασύληπτη κατασκευή και ήχος!
1)4 δρόμοι με ribbon και subwofer από 30-40.000 hz + - 5 db !!!
2)Μπάφλα στήριξης των μεγαφώνων πάχους 5 cm !!!
3)Εντελώς ανεξάρτητη καμπίνα μπάσσων σε σχήμα κιθάρας για την αποφυγή στασίμων!!!
4)Δορυφόροι μονωμένοι με επίχρυσα spikes από το sub, επίσης σε σχήμα κιθάρας !!!
5)Βάση με spikes και με ελαστική μόνωση για τους συντονισμούς !!!
6)Γαλλικά μεγάφωνα με aerogel της AUDAX !!!
7)Eπίχρυσες μπόρνες σύνδεσης βαρέως τύπου !!!
8)Απίθανο δίχρωμο φινίρισμα πιάνου !!!
9) Περιλαμβάνονται εκπληκτικής ποιότητας καλώδια σιλικόνης πάχους δακτύλου χεριού !!!
10)Βάρος κάθε ηχείου, (βάση, sub, δορυφόρος), 55 kgr !!!

Άκουσέ τα, δές τα και θα πάθεις :114:!!!

Attachments

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!!

Είναι ότι καλλίτερο άκουσα έως τα 50.000 € και κάνουν μόνο 3.000 € !!!. Ασύληπτη κατασκευή και ήχος!

Άκουσέ τα, δές τα και θα πάθεις :114:!!!
Μήπως, λέω, μήπως τα παραλές?
Ξέρω 'γώ… να είναι καλύτερα από τα Kef reference που προσωπικά λιγουρεύομαι ?

Συμφωνώ με το άκουσε τα!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!!

Εάν μπορείς να ξεπεράσεις τις προκαταλήψεις, σου προτείνω τα CAV MD XIII, που αγόρασα πρόσφατα και εγώ. Είναι ότι καλλίτερο άκουσα έως τα 50.000 € και κάνουν μόνο 3.000 € !!!. Ασύληπτη κατασκευή και ήχος!
1)4 δρόμοι με ribbon και subwofer από 30-40.000 hz + - 5 db !!!
2)Μπάφλα στήριξης των μεγαφώνων πάχους 5 cm !!!
3)Εντελώς ανεξάρτητη καμπίνα μπάσσων σε σχήμα κιθάρας για την αποφυγή στασίμων!!!
4)Δορυφόροι μονωμένοι με επίχρυσα spikes από το sub, επίσης σε σχήμα κιθάρας !!!
5)Βάση με spikes και με ελαστική μόνωση για τους συντονισμούς !!!
6)Γαλλικά μεγάφωνα με aerogel της AUDAX !!!
7)Eπίχρυσες μπόρνες σύνδεσης βαρέως τύπου !!!
8)Απίθανο δίχρωμο φινίρισμα πιάνου !!!
9) Περιλαμβάνονται εκπληκτικής ποιότητας καλώδια σιλικόνης πάχους δακτύλου χεριού !!!
10)Βάρος κάθε ηχείου, (βάση, sub, δορυφόρος), 55 kgr !!!

Άκουσέ τα, δές τα και θα πάθεις !!!
:139:

Reaction score
0

Φίλε μου συμβαίνει κάτι πολύ απλό που και εγώ το ανακάλυψα ψάχνοντας: oi Kινέζοι προσφέρουν τριπλάσια έως δεκαπλάσια ποιότητα γιατί, (δεν με ενδιαφέρει το πως σαν καταναλωτή που δίνω τα πανάκριβα λεφτουδάκια μου), ΜΠΟΡΟΥΝ! Τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά-Γιαπωνέζικα-Αμερικάνικα, στις ίδιες κατηγορίες τιμών, είναι, δυστυχώς για όλους μας, ΑΣΤΕΙΑ μπροστά τους!

Reaction score
7.069
Μπορει το cav να ειναι "πολυ ηχειο" για τα χρηματα που κοστιζει αλλα τη μια φορα που το ακουσα νομιζα οτι επαιξε ηχειο στο ενα τριτο του μεγεθους του.

Reaction score
0

Eγώ πάλι, που πριν λίγο είχα ακούσει τον Ερμή, τον προηγούμενο, και τα analysis, (ηλεκτροστατικά), άκουσα έναν ήχο τουλάχιστον ισάξιο του Ερμή και σε διαφάνεια και σε ισχύ. Μήπως φταίνε οι προκαταλήψεις και η τρομερή ενόχληση στην αγορά που έχουν δημιουργήσει τα cav και γενικότερα τα Κινέζικα; Το καταλαβαίνω και εάν συνέβαινε στον τομέα μου και εγώ έτσι θα αντιδρούσα προσπαθώντας με διάφορα κλισσέ, ("μεγάλα με μικρό ήχο" κτ.λ.π.), να αντιδράσω. Όμως όποιος τα ακούσει πραγματικά αυτά τα ηχεία με ελεύθερη από προκαταλήψεις σκέψη θα δεί ότι έχουν και φοβερή ισχύ και φοβερή διαφάνεια, (ribbon), μέσες, (aerogel), χαμηλές, (πραγματική απόκριση από 30 hz), καθαρότητα, (σχήμα καμπίνας κιθάρας και ξεχωριστά ηχεία για τα χαμηλά και σύστημα απόζευξης από τους συντονισμούς του εδάφους, μπάφλα 5 cm στήριξης μεγαφώνων, απίθανα καλώδια σύνδεσης). Φυσικά για μεγάλες στάθμες θέλει τουλάχιστον 2 x 150 RMS ! (Eίναι 300 W με 90 db ευαισθησία),

Reaction score
7.069
Επειδη εχουν ολα αυτα τα "εφετζιδικα" που εγραψες περιμενα να παιζουν πιο καλα,πιο γεματα,με πιο μεγαλο ηχο (παντα κατα τη κριση μου).Αν ειναι να εχω δυο ντουλαπες στο καθιστικο μου για να ακουω οπως αν ειχα ενα ηχειο με μικροτερο ογκο θα προτιμησω τα δευτερα.
Αναρωτηθηκες ποσοι μπορουν ναεχουν αυτο το ηχειο στο χωρο τους ? Αν τωρα τα βρηκες καλυτερα απο ηχειο 50000 αυτο μονο καλο ειναι για σενα και για τη τσεπη σου.Προσωπικα τα 3000 θα τα εδινα καπου αλλου αλλα αυτη ειναι απλα μια ταπεινη γνωμη.

Reaction score
2
Φιλε με τα cav ποιο ηχειο των 50.000 ευρω ακουσες και υστερουσε σε σχεση με τα cav?
Οχι τιποτε αλλο δηλαδη για να ξερουμε τι λεμε.
Ο ερμης παντως δεν κανει τοσο και θα ελεγα οτι ειναι 10αδες κλασεις παραπανω απο τα cav μην πω για τα analysis...
Ετσι για την ιστορια θα σου πω οτι επειδη τα εχω ακουσει δεν αρκουν τα μεγαφωνα - το φινιρισμα - και τα υλικα για να ακουστουν καλα καποια ηχεια. Χρειαζονται πολλαααα παραπανω πραγματακια!
Φιλικα...

Reaction score
0

Φαίνεται ότι η Κίνα και τα φθηνά hi end προϊόντα της ενοχλούν πράγματι πολύ!

Reaction score
0

Kαι φυσικά εγώ δεν θέλω αλλά και δεν μπορώ να τα βάλλω με αντιπροσώπους όπως εσείς γιατί αυτό που για σας είναι βιοπορισμός για μένα είναι μόνο χόμπυ για τον ελεύθερο χρόνο! Απλά αναρωτιέμαι τι θα συμβεί εάν πάρει είδηση ο κόσμος τι μπορεί να κάνει ένας πάμφθηνος αλλά hi end σε όλα του υβριδικός cav- Α12 (2χ250 rms σε τάξη Α !!!), με ένα σετ πάμφθηνα αλλά hi end σε όλα τους cav mdxIII ;!

Reaction score
7.069
Φιλε μου δεν χρειαζεται να τα βαλεις με κανενα,αποψεις ανταλασσουμε για να βοηθησουμε καποιους αλλους φιλους.Σιγουρα ο φιλος που ψαχνει για ηχεια θα δωσει μια ευκαιρια ακροασης στα cav και αυτο θα ειναι αποτελεσμα της δικιας σου γνωμης.Αν δεν του αρεσουν και ψαξει για κατι αλλο θα θυμηθει τη δικια μας γνωμη.Ειναι απλα τα πραγματα και σε καμια περιπτωση "προσωπικα".

Reaction score
61
Συμφωνώ και εγώ, ο μηδενισμός της γνώμης των άλλων δεν μου αρέσει καθόλου. Όλοι μας εδώ εκφράζουμε προσωπικές απόψεις (άλλες φορές με προσωπικό όφελος, άλλες φορές όχι) οι οποίες είναι σεβαστές. Το αν τις υιοθετεούμε είναι άλλο θέμα μιας και η απόλαυση του ήχου είναι πάντα ένα προσωπικό και σίγουρα εντελώς υποκειμενικό θέμα. Εντάξει φίλε hellenic vanagon 1, εγώ δεν αντιλέγω ότι τα cav μπορεί να είναι τρομερό ηχείο. Μιας και δεν το έχω ακούσει δε μπορώ να αμφιβάλλω για τα λεγόμενά σου. Δεν μπορείς όμως από την άλλη να μη δέχεσαι και τις απόψεις των άλλων, έστω και αν αυτοί αποτελούν αντιπρόσωποι κάποιων εταιρειών. Στο κάτω κάτω κάποιοι τέτοιοι ΣΩΣΤΟΙ επαγγελματίες είναι που εμένα προσωπικά (και φαντάζομαι αρκετούς άλλους σαν και εμένα) με έχουν βοηθήσει ώστε μετά από τυχέες αγορές και ξόδεμα αρκετών χρημάτων σε συσκευές που υπόσχονταν πολλά, να καταλήξω σε ένα σύστημα που αναλογικά με τα χρήματα που ξόδεψα με ευχαριστεί πλέον πάρα πολύ.

Reaction score
2
Ρε παιδια ποιος μηδενισμος κτλ? Οταν ο φιλος μας λεει οτι σε σχεση με ηχεια των 50.000 ευρω επαιξαν καλυτερα θα πρεπει να το υποστηριξει με στοιχεια. Και επειδη καποτε ειχα στην κατοχη μου ενισχυτη της cav και τον α8 και τον α10 οτι λεω το λεω με σιγουρια. Και τα vincent καλα ειναι αλλα υπαρχουν και καλυτερα ετσι δεν ειναι? Αν βγω και πω πως το cd s6 ειναι καλυτερο απο το χ cd των 15000 ευρω δεν θα θελετε αιτιολογηση?

Reaction score
10
Εγω παντως θα ελεγα οτι το CAV ειναι μαλλον το καλυτερο ηχειο μεχρι τα 1000 ευρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88