Αναζήτηση ηχείων!!

Reaction score
0
Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!!

Aγαπητοί φίλοι, εύχομαι και ελπίζω, αφού ζητάτε στοιχεία για δείτε και τρείς reviews, 2 ελληνικές και 1 ξένη, όπου όλοι με ένα στόμα και μία φωνή ομολογούν ότι έμειναν κατάπληκτοι από το ηχείο και πως αυτό αντιστοιχεί σε κάτι πολύ ακριβότερο προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατήσουν και τα προσχήματα γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τηρηθούν και κάποιες ισορροπίες! Το μόνο που μπορώ ακόμα να προσθέσω είναι πως για μένα, (και για πολλούς φίλους μου που το είδαν), είναι το ομορφότερο ηχείο ανεξαρτήτως τιμής που έχει κατασκευαστεί ποτέ, (απίθανο σχήμα κιθάρας). κάτι ανάλογο με τα cd - sacd της shangling, και ένα από τα καλλίτερα που έχω ακούσει και πάλι ανεξαρτήτως τιμής! Και όσο για το σχόλιο του φίλου "το καλλίτερο έως τα 1.000 €", του λέω ότι μόνο τα καλώδια σύνδεσης με τον ενισχυτή που προσφέρει η cav μέσα στα κουτιά των ηχείων, πρέπει να κάνουν περίπου 500 €, οπότε με τα υπόλοιπα 500 € αυτό που αγοράζεις είναι οι χαρτόκουτες βαρέως τύπου της συσκευασίας και τα ηχεία ΔΩΡΟ!!!

Attachments

Reaction score
10
Φιλε μου τα ηχεια τα εχω ακουσει και απλα εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη.
Ακομα και στην εμφανιση διαφωνουμε γιατι για μενα ειναι οτι πιο κακογουστο σε ηχειο υπαρχει αυτη τη στιγμη και μαλλον και στο μελλον. Αμφιβαλλω αν μπορει να κυκλοφορησει κατι πιο ασχημο.
Φυσικα το τι γραφει καποιο review μου ειναι παντελως αδιαφορο.
Sorry αν γινομαι κυνικος αλλα ειλικρινα αυτη ειναι η αποψη μου.
Φυσικα αν σου αρεσουν εσενα εμενα μου περισσευουν.

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!!

Δυστυχώς το αρχείο του ξενόγλωσσου test δεν μου το ανεβάζει και έτσι σας δίνω το link για να το δείτε:http://www.fotodiscountworld.com-CAV MD-EX3
Το σωστο link ειναι αυτο

http://www.fotodiscountworld.com/catalog/product_reviews_info.php?products_id=75&reviews_id=25

Παντως δεν τον ακουω και τοσο ενθουσιασμενο τον "Reviewer"

I have heard speakers that are quicker than the CAVs, I’ve certainly heard speakers that deliver more detail, and I’ve heard speakers that deliver better staging.

Και να ηταν ομως δεν θα μου εκανε εκπληξη.
Το ηχειο δεν ειναι κακο.
Αντιθετα εχει καλα στοιχεια.
Εχει και εκεινη την Κινεζιλα, ξερεις το Ανατολιτικο επιδεικτικο ντεκορε υφος, που θυμιζει Πακιστανικο λεωφορειο ξεχυλισμενο στις παραστασεις, που προσωπικα με αηδιαζει.

Αλλα και παλι ουτε αυτο ειναι το σημαντικοτερο κριτηριο.
Το θεμα ειναι πως ακουγεται.
Και αν καταλαβα καλα απο ΟΛΕΣ τις αναφορες , και χωρις να το εχω ακουσει, προκειται για ενα μετριο Ηχειο, με καποια υπερ και καποια κατα, που βεβαια δεν το καταδικαζουν απο μονα τους.

Εκεινο που το καταδικαζει στην δικη μου συνειδηση, ειναι οτι πλασσαρεται, (με επιτυχια για μια σειρα απο καταναλωτες) ως υψηλο value for money, ενω προκειται για συνηθισμενη περιπτωση μαλλον υπερτιμημενου προιοντος, που χαρη σε διαφορα εμφανισιακα τρυκ και καταλληλη διαφημιστικη προωθηση θα πεισει μια σειρα απο καταναλωτες, απο εκεινους που νομιζουν οτι ζουμε σε ενα κοσμο γεματο ευκαιριες που τα αλλα κοροιδα δεν καταφερνουν να εντοπισουν, αλλα εμεις σαν πιο ξυπνιοι ανακαλυψαμε.

Αυτο ακριβως ειναι το δυνατο σημειο τετοιων προιοντων. Η αισθηση του Giant killer.
Αλλοιως, η τονωση του εγωισμου του ιδιοκτητη.
Και αυτο δεν ειναι και μικρο πραγμα.
Ετσι ?

ΥΓ1 - Ποσο ειπες οτι αξιζει το καλωδιο ?
ΥΓ2 - Ξερεις τι ειναι το Corian ?

Reaction score
3
Για την CAV η γνώμη μου είναι ότι φτιάχνει πολύ καλούς ενισχυτές αλλά από ηχεία δεν...
Μου κάνουν σαν ψιλοανεξέλεγκτα, σαν να είναι σε λάθος κουτί...
Αλλά εγώ είμαι και μονιτοράκιας, οπότε παίζει και το θέμα γούστου.

Άσχετα με αυτό, αν δίνεις σημασία στις βαθμολογίες, το 3.3 που έχει πάρει από το πρώτο περιοδικό είναι με άριστα το 5;
Το περιοδικό δεν μου κάνει για τον Ήχο που χρησιμοποιεί αυτό τον τρόπο βαθμολογίας, αλλά και πάλι το 3.3 με άριστα το 5 είναι πολύ λίγο για ηχεία των 2.500€...

Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Reaction score
2

Aγαπητοί φίλοι, εύχομαι και ελπίζω, αφού ζητάτε στοιχεία για δείτε και τρείς reviews, 2 ελληνικές και 1 ξένη, όπου όλοι με ένα στόμα και μία φωνή ομολογούν ότι έμειναν κατάπληκτοι από το ηχείο και πως αυτό αντιστοιχεί σε κάτι πολύ ακριβότερο προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατήσουν και τα προσχήματα γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τηρηθούν και κάποιες ισορροπίες! Το μόνο που μπορώ ακόμα να προσθέσω είναι πως για μένα, (και για πολλούς φίλους μου που το είδαν), είναι το ομορφότερο ηχείο ανεξαρτήτως τιμής που έχει κατασκευαστεί ποτέ, (απίθανο σχήμα κιθάρας). κάτι ανάλογο με τα cd - sacd της shangling, και ένα από τα καλλίτερα που έχω ακούσει και πάλι ανεξαρτήτως τιμής! Και όσο για το σχόλιο του φίλου "το καλλίτερο έως τα 1.000 €", του λέω ότι μόνο τα καλώδια σύνδεσης με τον ενισχυτή που προσφέρει η cav μέσα στα κουτιά των ηχείων, πρέπει να κάνουν περίπου 500 €, οπότε με τα υπόλοιπα 500 € αυτό που αγοράζεις είναι οι χαρτόκουτες βαρέως τύπου της συσκευασίας και τα ηχεία ΔΩΡΟ!!!
Aν ειναι το καλυτερο που εχετε ακουσει ανεξαρτητως τιμης τοτε μαλλον εχετε ακουσει λιγα...

Reaction score
0

Θεωρώ πως σε όσα λέτε αγαπητοί κύριοι σας έχω ήδη απαντήσει! Όποιος καλόπιστος ψάξει το θέμα, χωρίς να διαπνέεται από την ανάγκη υπεράσπισης του status quo, απλά δεν θα πιστεύει στα αυτιά του και στα μάτια του! Φιλικά... (Ευχαριστώ πολύ για το σωστό site όπου ο reviewer λίγο πολύ επαναλαμβάνει όσο ποιο συγκρατημένα μπορεί την αίσθηση της έκπληξης. Φυσικά όπως και εδώ έτσι και εκεί πρέπει να κινηθεί ΕΝΤΟΣ ορίων!).

Reaction score
0

Εάν μπορείς να ξεπεράσεις τις προκαταλήψεις, σου προτείνω τα CAV MD XIII, που αγόρασα πρόσφατα και εγώ. Είναι ότι καλλίτερο άκουσα έως τα 50.000 € και κάνουν μόνο 3.000 € !!!. Ασύληπτη κατασκευή και ήχος!
1)4 δρόμοι με ribbon και subwofer από 30-40.000 hz + - 5 db !!!
2)Μπάφλα στήριξης των μεγαφώνων πάχους 5 cm !!!
3)Εντελώς ανεξάρτητη καμπίνα μπάσσων σε σχήμα κιθάρας για την αποφυγή στασίμων!!!
4)Δορυφόροι μονωμένοι με επίχρυσα spikes από το sub, επίσης σε σχήμα κιθάρας !!!
5)Βάση με spikes και με ελαστική μόνωση για τους συντονισμούς !!!
6)Γαλλικά μεγάφωνα με aerogel της AUDAX !!!
7)Eπίχρυσες μπόρνες σύνδεσης βαρέως τύπου !!!
8)Απίθανο δίχρωμο φινίρισμα πιάνου !!!
9) Περιλαμβάνονται εκπληκτικής ποιότητας καλώδια σιλικόνης πάχους δακτύλου χεριού !!!
10)Βάρος κάθε ηχείου, (βάση, sub, δορυφόρος), 55 kgr !!!

Άκουσέ τα, δές τα και θα πάθεις !!!

Εισαι στον κοσμο σου!!!!!!!!!!!!!!

Εχω να γελασω ετσι χρονια!!!!!!!

Με εκανες και εγραψα βρε !!!!!!!!!

(Αν γινω ban στο πρωτο post, νομιζω θα ειμαι ο πρωτος)!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ανθρωπος ζωγραφισε!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ρε παιδιά δεν κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος έχει το καλυτερότερο σύστημα.

Αυτό που αρέσει σε μένα πιθανόν δεν θα αρέσει στον άλλον. Έτσι λοιπόν δεν βλέπω τον λόγο να καταφεύγετε σε χαρακτηρισμούς ή να προσπαθείτε (μάταια φυσικά) να επιβάλλετε την γνώμη σας στους υπόλοιπους.

Λοιπόν για επανέλθετε στην τάξη...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Καλησπέρα,

Θα ήθελα την γνώμη σας οσον αφορά την εύρεση ηχείων για το σύστημά μου, το οποίο αποτελείται από τον προ Densen beat-200 και τελικό Densen beat 300XS.

Αυτήν την στιγμή έχω κάτι Canton 902dc με τα οποία, δε λέω, ικανοποιημένος είμαι, αλλά πιστεύω ότι με τα ενισχυτικά που έχω, υπάρχουν καλύτερα ηχεία γι'αυτά.

Όσον αφορά τα ηχεία το κόστος είναι έως 3000 ευρώ και να είναι δαπέδου, ο χώρος περί τα 40 τ.μ. Με ενδιαφέρει ο πλούσιος και γεμάτος ήχος και να αντέχουν που και που σε γκάζια!!
ευχαριστώ και περιμένω γνώμες!!

vag

Με δεδομένα τα ενισχυτικά σου και τις προτιμήσεις σου θα κοιτούσα και κάτι σε triangle...

Τώρα αν είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις και κάτι άλλο θα σου πρότεινα κάτι σε PROAC ή σε HARBETH...

vag

Reaction score
0

...ενδιαφέρουσες οι γνώμες σας και σύντομα θα προχωρήσω, εκτός απροόπτου, σε ακροάσεις!! κάτι τελευταίο που ξέχασα να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον ηχείο transmission line κατασκευής!!!

ευχαριστώ

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.379
Όσον αφορά τα κινέζικα ενισχυτικά και player θα συμφωνήσω ότι μπορούν και προσφέρουν πολύ περισσότερα από αντίστοιχα ευρωπαικά και αμερικάνικα και μάλιστα με υλικά εισαγωγείς και όχι κινέζικα.
Για τα ηχεία νομίζω ότι έχουν πολύ δρόμο ακόμα.
Το φινίρισμα και οι μονάδες από μόνα τους δεν αρκούν.
Το ηχείο είναι η δυσκολότερη βαθμίδα ήχου και θέλει γνώση και εμπειρία.
Βέβαια έχω ακούσει το συγκεκριμένο CAV σε συνθήκες έκθεσης (δηλαδή μακρυά από τις ιδανικές) και μου ακούστηκε εντελώς ξεκούρδιστο.

D

deleted user 10898

Guest
Βέβαια έχω ακούσει το συγκεκριμένο CAV σε συνθήκες έκθεσης (δηλαδή μακρυά από τις ιδανικές) και μου ακούστηκε εντελώς ξεκούρδιστο.
ειναι επειδη εχει σχημα κιθαρας, θελει λιγο κουρδισμα καπου καπου :139:
περα απο την πλακα στην εκθεση ο ηχος ηταν απαραδεκτος. καθοντουσαν ολοι και τα χαζευανε και κανει δεν εκανε μια προσπαθεια να δει τι φταιει, το στησιμο, τα συνοδα (cav) η ξερω και εγω τι...
Νικος

Reaction score
2
ειναι επειδη εχει σχημα κιθαρας, θελει λιγο κουρδισμα καπου καπου :139:
περα απο την πλακα στην εκθεση ο ηχος ηταν απαραδεκτος. καθοντουσαν ολοι και τα χαζευανε και κανει δεν εκανε μια προσπαθεια να δει τι φταιει, το στησιμο, τα συνοδα (cav) η ξερω και εγω τι...
Νικος
Τα ηχεια φταιγανε ρε παιδια. Τα εχω ακουσει και αλλου. Θελουν δρομο ακομη οι συμπαθεις Κινεζοι στην κατασκευη καλων ηχειων εκτος εξαιρεσων παντα.

Reaction score
11
Tουλάχιστον οι Αγγλομαθείς ας ομολογήσουν: στην παρατιθέμενη review, μιας και δεν σας έπεισε ο... τρόμος των Ελλήνων reviewer για τα... επερχόμενα, σας φαίνεται το ηχείο να είναι ... ξεκούρδιστο; Και λέει ο κύριος, συγγνώμη ο reviewer θέλω να πώ:
"VERDICT The looks AND SOUND of the cav md-xiii's belie their asking price"!!! (Tα θαυμαστικά δικά μου). Που σημαίνει για τους μη γνωρίζοντες την Αγγλική, ότι όπως και οι Έλληνες συναδελφοί του, αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει αντιστοιχία ανάμεσα στην τιμή κτήσης και στην προσφερόμενη ποιότητα προς όφελος του καταναλωτή φυσικά!

Attachments

D

deleted user 10898

Guest
ακουσα το ηχει σε εκθεση. το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι το ηχειο εκει που το ακουσα με τα συνοδα που επαιζε και το στησιμο που ειχε δεν μου αρεσε καθολου σε συγκριση με ηχεια ΙΔΙΑΣ κατηγοριας τιμης που ειχα ακουσει. αυτη ειναι η εμπειρια μου, για οποιον ειναι χρησιμη, και με την προθεση να βοηθησει καποιους.
ετσι με βοηθησαν και εμενα με τις ΕΜΠΕΙΡΙΕς τους καποιοι σε αυτο το σαιτ, και τωρα ακουω με τα χρηματα που ειχα απο ενα συστημα που δεν το φανταζομουν οτι θα μπορουσα να αποκτησω. διαβαζω και εγω μανιωδως κριτικες απο ολο τον κοσμο αλλα ακουω και οσο ποιο πολυ μπορω.αυτα
Νικος
ιδιαιτερα ευχαριστω τον κ.Τσαντουλη (που σε αλλο θρεντ γινεται της ανωμαλιας...) νανε καλα ο ανθρωπος να μας ξεστραβωνει.

D

deleted user 10898

Guest
να προσθεσω πως ο προενισχυτης μου ειναι κινεζικος dared και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τον κιτρινιαρη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88