- Reaction score
- 11
Eάν μου επιτρέπετε μία ερώτηση κ. vet, τον "κιτρινιάρη σας τον ακούσατε σε συνθήκες έκθεσης και έτσι αποφασίσατε την προμήθειά του;
Κάτι τέτοια μηχανάκια σε κάνουν να βγάζεις το καπέλο στους Κινέζους...να προσθεσω πως ο προενισχυτης μου ειναι κινεζικος dared και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τον κιτρινιαρη...
Είναι εντελώς λάθος σε ένα χώρο ακρόασης να βρίσκονται πολλά ζεύγη ηχείων. Στο συγκεκριμένο υπήρχαν τουλάχιστον άλλα 5 αν θυμάμαι καλά. Και έτσι πάντως η φασικές διαφορές των μεγαφώνων ήταν ολοφάνερες που μάλλον σημαίνει προβληματικό κύκλωμα διαχωρισμού.ειναι επειδη εχει σχημα κιθαρας, θελει λιγο κουρδισμα καπου καπου :139:
περα απο την πλακα στην εκθεση ο ηχος ηταν απαραδεκτος. καθοντουσαν ολοι και τα χαζευανε και κανει δεν εκανε μια προσπαθεια να δει τι φταιει, το στησιμο, τα συνοδα (cav) η ξερω και εγω τι...
Νικος
ακριβως, αλλα στον χωρο που ηταν στημενος ηταν εκθεση του μαγαζιου που τον φαιρνει και ηταν καλα στημενος. ο αντιπροσωπος προθυμοποιηθηκε να μου τον δωσει και για ακροαση (μια ημερα!)Eάν μου επιτρέπετε μία ερώτηση κ. vet, τον "κιτρινιάρη σας τον ακούσατε σε συνθήκες έκθεσης και έτσι αποφασίσατε την προμήθειά του;
ακριβως. οταν ομως σου λεω οτι εχω κινεζικο προ καταλαβενεις οτι δεν υπαρχει προκαταληψη. οταν παλι λεω οτι στην εκθεση επαιζαν τσιου τσιου (και ειδικα απο καποιον που εψαχνε στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμων τοτε για ηχειο, και ειχε ακουσει πολλα), τοτε πρεπει να σκεφτεις οτι η το ηχειο δεν παιζει η οτι δεν ηταν στημενο καλα η οτι τα συνοδα ηταν τσιου η ολα αυτα μαζιΕπειδή η CAV, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κατασκευάζει και αυτά τα πολύ ψαγμένα, (δείτε τα συννημένα), σύμφωνα με τις γνώμες των ειδικών, μήπως τα φασικά προβλήματα οφείλονται στον απαράδεκτο χώρο ακρόασης και μήπως θα άξιζαν καλλίτερες συνθήκες ακρόασης και λιγότερη προκατάληψη:
Τα Κινεζικα δεν παιζουν ποτε τσιου-τσιου.ακριβως. οταν ομως σου λεω οτι εχω κινεζικο προ καταλαβενεις οτι δεν υπαρχει προκαταληψη. οταν παλι λεω οτι στην εκθεση επαιζαν τσιου τσιου (και ειδικα απο καποιον που εψαχνε στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμων τοτε για ηχειο, και ειχε ακουσει πολλα), τοτε πρεπει να σκεφτεις οτι η το ηχειο δεν παιζει η οτι δεν ηταν στημενο καλα η οτι τα συνοδα ηταν τσιου η ολα αυτα μαζι
Νικος
Τα Κινεζικα δεν παιζουν ποτε τσιου-τσιου.
Παιζουν chow-chow.
Τα floorstanders της Spendor είναι πάρα πολύ καλά ηχεία. Τώρα για τα Mini monitors είναι καθαρά θέμα γούστου...Μήπως σε Spendor κάτι!!!!!
"Η πεταλούδα του Πεκίνου άνοιξε τα φτερά της και έφερε το χάος στις αγορές της Δύσης". Περιοδικό ΗΧΟΣ.
define "high end"Παρεπιπτόντως να διευκρινίσω πως ουδεμία σχέση έχω με την αντιπροσωπεία των cav, είμαι όμως fun η οπαδός εάν προτιμάτε της συγκεκριμένης εταιρείας που μου έδωσε την δυνατότητα με ελάχιστα χρήματα να αποκτήσω το hi end σύστημα των ονείρων μου! Άρα λοιπόν θα εκφράζω τις απόψεις μου ελεύθερα σε αυτό το φιλόξενο site και ... όποιος αντέξει. Άλλωστε ότι είχα να πω το είπα και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να συνεχίσω. Συγγνώμη εάν διατάραξα το status quo, αλλά από την αντίθεση δημιουργείται το ωραιότερο: η σύνθεση γιά την οποία στην πατρίδα μας καμαρώνουμε ότι αποτελεί κομμάτι του πολιτισμού μας!
Η ερωτηση μου εγινε γιατι εγραψες το ιδιο μηνυμα σε 3 διαφορετικα θεματα.Aγαπητέ κύριε εγώ ευχαρίστως να σας πω που εργάζομαι. Όμως τότε θα πρέπει ο κάθε ένας που εκφράζει κάποια άποψη εδώ να μην κρίνεται με βάση τα επιχειρήματα και τα στοιχεία που παρουσιάζει αλλά με βάση τα συμφέροντα, (υποτιθέμενα η αληθινά) που εξυπηρετεί! Το βρίσκετε φρόνιμο;