Αναζήτηση ηχείων!!

Reaction score
11
Eάν μου επιτρέπετε μία ερώτηση κ. vet, τον "κιτρινιάρη σας τον ακούσατε σε συνθήκες έκθεσης και έτσι αποφασίσατε την προμήθειά του;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.379
να προσθεσω πως ο προενισχυτης μου ειναι κινεζικος dared και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τον κιτρινιαρη...
Κάτι τέτοια μηχανάκια σε κάνουν να βγάζεις το καπέλο στους Κινέζους...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.379
ειναι επειδη εχει σχημα κιθαρας, θελει λιγο κουρδισμα καπου καπου :139:
περα απο την πλακα στην εκθεση ο ηχος ηταν απαραδεκτος. καθοντουσαν ολοι και τα χαζευανε και κανει δεν εκανε μια προσπαθεια να δει τι φταιει, το στησιμο, τα συνοδα (cav) η ξερω και εγω τι...
Νικος
Είναι εντελώς λάθος σε ένα χώρο ακρόασης να βρίσκονται πολλά ζεύγη ηχείων. Στο συγκεκριμένο υπήρχαν τουλάχιστον άλλα 5 αν θυμάμαι καλά. Και έτσι πάντως η φασικές διαφορές των μεγαφώνων ήταν ολοφάνερες που μάλλον σημαίνει προβληματικό κύκλωμα διαχωρισμού.
Πάντως από φινίρισμα και μονάδες είναι απλά σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τη κατηγορία του.

Reaction score
11
Επειδή η CAV, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κατασκευάζει και αυτά τα πολύ ψαγμένα, (δείτε τα συννημένα), σύμφωνα με τις γνώμες των ειδικών, μήπως τα φασικά προβλήματα οφείλονται στον απαράδεκτο χώρο ακρόασης και μήπως θα άξιζαν καλλίτερες συνθήκες ακρόασης και λιγότερη προκατάληψη:

Attachments

Reaction score
19
Τα συγκεκριμένα ηχεία δεν τα έχω ακούσει, αλλά λογικά πρέπει να ακούγονται τουλάχιστον όσο κοστίζουν. Δηλαδή, όπως ακούγονται και κάποια της ίδιας κατηγορία τιμής ίσως και μέχρι κάποια που κοστίζουν 20-30% ποιό ακριβά. Δεν νομίζω να ακούγονται χειρότερα από όσο κοστίζουν και δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομύριο να ακούγονται καλύτερα από ηχεία των 50.000 ή ακόμα και των 10.000.

Και ο λόγος είναι ένας και πολύ απλός. Οι Κινέζοι μας έχουν αποδείξει τόσα χρόνια ότι μόνο κορόιδα δεν είναι!!

D

deleted user 10898

Guest
Eάν μου επιτρέπετε μία ερώτηση κ. vet, τον "κιτρινιάρη σας τον ακούσατε σε συνθήκες έκθεσης και έτσι αποφασίσατε την προμήθειά του;
ακριβως, αλλα στον χωρο που ηταν στημενος ηταν εκθεση του μαγαζιου που τον φαιρνει και ηταν καλα στημενος. ο αντιπροσωπος προθυμοποιηθηκε να μου τον δωσει και για ακροαση (μια ημερα!)
ειναι χαρακτηριστικο πως τα συνοδα (λαμπατοι μονομπλοκ) κλιπαρανε σε υψηλες σταθμες που ακουω εγω συμφωνικα εργα! αλλα ο προ δουλεψε αψογα!

αυτα
Νικος

D

deleted user 10898

Guest
Επειδή η CAV, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κατασκευάζει και αυτά τα πολύ ψαγμένα, (δείτε τα συννημένα), σύμφωνα με τις γνώμες των ειδικών, μήπως τα φασικά προβλήματα οφείλονται στον απαράδεκτο χώρο ακρόασης και μήπως θα άξιζαν καλλίτερες συνθήκες ακρόασης και λιγότερη προκατάληψη:
ακριβως. οταν ομως σου λεω οτι εχω κινεζικο προ καταλαβενεις οτι δεν υπαρχει προκαταληψη. οταν παλι λεω οτι στην εκθεση επαιζαν τσιου τσιου (και ειδικα απο καποιον που εψαχνε στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμων τοτε για ηχειο, και ειχε ακουσει πολλα), τοτε πρεπει να σκεφτεις οτι η το ηχειο δεν παιζει η οτι δεν ηταν στημενο καλα η οτι τα συνοδα ηταν τσιου η ολα αυτα μαζι
Νικος

Reaction score
13
ακριβως. οταν ομως σου λεω οτι εχω κινεζικο προ καταλαβενεις οτι δεν υπαρχει προκαταληψη. οταν παλι λεω οτι στην εκθεση επαιζαν τσιου τσιου (και ειδικα απο καποιον που εψαχνε στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμων τοτε για ηχειο, και ειχε ακουσει πολλα), τοτε πρεπει να σκεφτεις οτι η το ηχειο δεν παιζει η οτι δεν ηταν στημενο καλα η οτι τα συνοδα ηταν τσιου η ολα αυτα μαζι
Νικος
Τα Κινεζικα δεν παιζουν ποτε τσιου-τσιου.

Παιζουν chow-chow.

Attachments

Reaction score
11
"Η πεταλούδα του Πεκίνου άνοιξε τα φτερά της και έφερε το χάος στις αγορές της Δύσης". Περιοδικό ΗΧΟΣ.

Attachments

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηχείων!!

"Η πεταλούδα του Πεκίνου άνοιξε τα φτερά της και έφερε το χάος στις αγορές της Δύσης". Περιοδικό ΗΧΟΣ.

Εργαζεσαι στην tele import?

Reaction score
11
Aγαπητέ κύριε εγώ ευχαρίστως να σας πω που εργάζομαι. Όμως τότε θα πρέπει ο κάθε ένας που εκφράζει κάποια άποψη εδώ να μην κρίνεται με βάση τα επιχειρήματα και τα στοιχεία που παρουσιάζει αλλά με βάση τα συμφέροντα, (υποτιθέμενα η αληθινά) που εξυπηρετεί! Το βρίσκετε φρόνιμο;

Reaction score
11
Παρεπιπτόντως να διευκρινίσω πως ουδεμία σχέση έχω με την αντιπροσωπεία των cav, είμαι όμως fun η οπαδός εάν προτιμάτε της συγκεκριμένης εταιρείας που μου έδωσε την δυνατότητα με ελάχιστα χρήματα να αποκτήσω το hi end σύστημα των ονείρων μου! Άρα λοιπόν θα εκφράζω τις απόψεις μου ελεύθερα σε αυτό το φιλόξενο site και ... όποιος αντέξει. Άλλωστε ότι είχα να πω το είπα και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να συνεχίσω. Συγγνώμη εάν διατάραξα το status quo, αλλά από την αντίθεση δημιουργείται το ωραιότερο: η σύνθεση γιά την οποία στην πατρίδα μας καμαρώνουμε ότι αποτελεί κομμάτι του πολιτισμού μας!

D

deleted user 10898

Guest
Παρεπιπτόντως να διευκρινίσω πως ουδεμία σχέση έχω με την αντιπροσωπεία των cav, είμαι όμως fun η οπαδός εάν προτιμάτε της συγκεκριμένης εταιρείας που μου έδωσε την δυνατότητα με ελάχιστα χρήματα να αποκτήσω το hi end σύστημα των ονείρων μου! Άρα λοιπόν θα εκφράζω τις απόψεις μου ελεύθερα σε αυτό το φιλόξενο site και ... όποιος αντέξει. Άλλωστε ότι είχα να πω το είπα και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να συνεχίσω. Συγγνώμη εάν διατάραξα το status quo, αλλά από την αντίθεση δημιουργείται το ωραιότερο: η σύνθεση γιά την οποία στην πατρίδα μας καμαρώνουμε ότι αποτελεί κομμάτι του πολιτισμού μας!
define "high end"
define "status quo"
Nikos

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηχείων!!

Aγαπητέ κύριε εγώ ευχαρίστως να σας πω που εργάζομαι. Όμως τότε θα πρέπει ο κάθε ένας που εκφράζει κάποια άποψη εδώ να μην κρίνεται με βάση τα επιχειρήματα και τα στοιχεία που παρουσιάζει αλλά με βάση τα συμφέροντα, (υποτιθέμενα η αληθινά) που εξυπηρετεί! Το βρίσκετε φρόνιμο;
Η ερωτηση μου εγινε γιατι εγραψες το ιδιο μηνυμα σε 3 διαφορετικα θεματα.

Reaction score
11
Διότι και στα τρία αυτά θέματα εκφράζω τον ενθουσιασμό μου για τα προϊόντα της CAV, και όταν σήμερα το πρωΐ ανακάλυψα το τι είχε πει ο "ΗΧΟΣ", θέλησα να το μεταφέρω σε κάθε ενδιαφερόμενο!

Reaction score
0
Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!!

Αν και δεν είμαι hi-end παιδί, αυτα τα CAV μου ανοιξαν την όρεξη να τα ακούσω (τουλάχιστον...)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.899
Ναι, αλλά μην αποπειραθείς να τα σηκώσεις. Μιλάω εκ πείρας... (ωχ η μέση μου)...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88