- Reaction score
- 11.898
Αυτά που σου πρότεινα στο πρώτο μήνυμα που έγραψα στο θέμα. Δεν το διάβασες;
Α, ούτε αυτά κάνουν στο AI;
καλά ρε....στον εαυτό σου απαντάς?Τα IE 400 Pro τα κοιτάω σαν in-ear λύση και ξέρω ότι είναι δυνατά σε μπάσο και αρκετά ευχάριστα για EDM.
Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ψάχνω εδώ είναι κυρίως over-ear open-back με μεγάλο soundstage και πολύ καθαρά highs για psy/goa/progressive (τύπου DT990 Premium), γιατί θέλω αίσθηση χώρου και layers, όχι in-ear εμπειρία.
Οπότε τα IE 400 Pro τα βλέπω πιο πολύ σαν δεύτερη λύση για έξω/φορητή χρήση, όχι σαν κύριο ζευγάρι για το setup μου στο PC.»

ναι, είναι ένα πάρα πολύ καλό ακουστικό, αλλά όχι απαραίτητα “ιδανικό” (όπως μεγάλο soundstage, αίσθηση ανοίγματος, intimate layering που έχει το psy/goaΕγώ σου πρότεινα πες μου εσύ ποια νομίζεις ότι θα πρότεινα αν ήμουν κρυφό μέλος των kraftwerk...δεν μπορεί για να απορρίπτεις αυτά έχεις κάποια άλλα στο "μυαλό" σου ,απάντησε μου στην ερώτηση ,πριν σου πέσουν οι μπαταρίες ε?
Τα dt 990 προτείνεις λοιπόν ?
Αυτά που σου πρότεινα στο πρώτο μήνυμα που έγραψα στο θέμα. Δεν το διάβασες;
Ναι, τα DT 770 Pro είναι καλή βάση, αλλά εγώ θα πήγαινα για ένα open-back ζευγάρι με fun V-shape tuning και μεγάλο soundstage — για να αποδώσω πραγματικά την εμπειρία της ηλεκτρονικής μουσικής που ξέρω.»ναι, είναι ένα πάρα πολύ καλό ακουστικό, αλλά όχι απαραίτητα “ιδανικό” (όπως μεγάλο soundstage, αίσθηση ανοίγματος, intimate layering που έχει το psy/goa
Έχουν μεγάλο soundstage, τα έχω σου λέω. Τα ακούω.ναι, είναι ένα πάρα πολύ καλό ακουστικό, αλλά όχι απαραίτητα “ιδανικό” (όπως μεγάλο soundstage, αίσθηση ανοίγματος, intimate layering που έχει το psy/goa
Τα IE 400 Pro τα κοιτάω σαν in-ear λύση και ξέρω ότι είναι δυνατά σε μπάσο και αρκετά ευχάριστα για EDM.Αυτά που σου πρότεινα στο πρώτο μήνυμα που έγραψα στο θέμα. Δεν το διάβασες;
Έχουν μεγάλο soundstage, τα έχω σου λέω. Τα ακούω.
Ok, case closed τα προτείνουν και οι Kraftwerkναι, είναι ένα πάρα πολύ καλό ακουστικό, αλλά όχι απαραίτητα “ιδανικό” (όπως μεγάλο soundstage, αίσθηση ανοίγματος, intimate layering που έχει το psy
Σωστή η παρατήρησή σου ότι δεν απαιτείται απαραίτητα over-ear.Δεν είναι απαραίτητα να είναι over-ear τα ακουστικά που θα πάρεις.
Έχω και τα supra aural (που είναι και η σωστή έκφραση) Sennheiser HD-600 και είναι λίγο χειρότερα σε αυτά τα είδη μουσικής από τα in-ear.
Φίλε, δεν υπάρχει τίποτα τσάμπα. Πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις καλό soundstage.την τζάμπα-σκηνή που θέλω για χορευτική ηλεκτρονική μουσική.
Σίγουρα πληρώνεις για ποιότητα, αλλά το soundstage δεν εξαρτάται μόνο από την τιμή.Τα ακουστικά δεν είναι έμβια όντα να χρειάζεται να αναπνέουν.
Φίλε, δεν υπάρχει τίποτα τσάμπα. Πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις καλό soundstage.
Τα ακουστικά δεν είναι έμβια όντα να χρειάζεται να αναπνέουν.
Φίλε, δεν υπάρχει τίποτα τσάμπα. Πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις καλό soundstage.
Τί εννοείς με αυτό;αλλά αν το ακουστικό είναι φτιαγμένο για ανοιχτό χώρο.

Με “ανοιχτό χώρο” εννοώ τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί το ακουστικό να δημιουργεί soundstage.Τί εννοείς με αυτό;
Συμφωνώ ότι τα closed-back δίνουν καλύτερη απομόνωση και μπορούν να έχουν πιο δυνατό sub–bass.Κοίτα όμως, τα κλειστού τύπου κρατάνε τον ήχο μέσα, προσφέρουν καλύτερη απομόνωση — ιδανικά αν ακούς δυνατά ή σε μικρό δωμάτιο ή φοιτητικό μέρος.
Επίσης χρειάζεσαι ένα ένα έξτρα bump στα 32–60 Hz .
Συμφωνώ ότι τα closed-back δίνουν καλύτερη απομόνωση και μπορούν να έχουν πιο δυνατό sub–bass.
Αυτό όμως δεν έχει σχέση με soundstage.
Η απομόνωση και το bump στα 32–60Hz βοηθάνε το impact του kick, αλλά όχι το άνοιγμα της σκηνής.
Στα είδη που ακούω (trance/psy/goa), εκτός από sub χρειάζομαι και:
μεγάλο soundstage,
αέρα στα highs,
separation στα layers,
3D εικόνα.
Και αυτά τα πετυχαίνω πολύ περισσότερο με open-back όπως τα DT990 Premium.
Τα closed-back απλώς δίνουν πιο έντονο “χτύπημα”, όχι μεγαλύτερο χώρο.»
Αφού έχεις ακούσει τόσο DT990 Pro όσο και DT990 Premium, πάρε ένα από τα δύο. Το Premium καλύτερα.