Ανανεωμένο Caraudiotest.gr με ΠΛΟΥΣΙΟ περιεχόμενο

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Ανανεωμένο Caraudiotest.gr με ΠΛΟΥΣΙΟ περιεχόμενο

πολυ χαλια μηχανημα ρε παιδι μου,α πα πα.Καρχαριακο αν θελεις σου δινω το κατι της να τον ξεφωρτωθεις φιλε.10 ευρω καλα ειναι πιστευω ε?????:105:

Reaction score
0
Απάντηση: Ανανεωμένο Caraudiotest.gr με ΠΛΟΥΣΙΟ περιεχόμενο

Κι εγώ!

Του τάξαμε, τον παρακαλέσασμε, τον .... , αλλά ανένδοτος, σιγά πιά ούτε ένα μέτρο δεν είναι, ούτε καν 20 κιλά, η ......... μούφα του.
Να τον χαίρεσαι Διονύση. :605:
Ενα βραδυ με πλησιασαν 2 τυποι καπου στην αργυρουπολη και μου εταξαν διαφορα με ανταλλαγμα το γομαρι εεεεεεεε ενισχυτη ηθελα να πω αλλα εγω τπτ......................................μουλαρι ο αστραχαν.Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και για ακομη μια φορα το μελος Zizik.Oι εργασιες εχουν ξεκινησει αλλα εχουμε μελλον ακομα.αντε να δουμε πως θα παιξει το παλιοταξακι μου!
Υπομονη και θα δουμε.........μαλλον θα ακουσουμε.

Reaction score
0

μουλαρι σκετο!με πολυ πεισμα ομως.....

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Νέα δοκιμή στο caraudiotest

JBL MS-8 Digital Sound Processor της WaveMotion

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.091

Νίκο, ωραία η δοκιμή του MS-8 αλλά δεν έγραψες καθόλου για τη διαδικασία του setup, να "γουστάρουν" κι οι αποδέλοιποι!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ευχαριστώ Γιώτα και Νίκο, να είστε καλά.

Το μηχάνημα είναι "playstation" γουστάρεις να παίζεις με τις ρυθμίσεις, δεν είδες το χαμόγελο του Δημήτρη?

Μήπως να δοκιμάσουμε και τον 701 της alpine? λέω γω τώρα, κουβέντα κάνω.

Δεν νομίζω να υπάρχουν άλλες φωτογραφίες του MS-8 στο διαδίκτυο με το εσωτερικό του.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.091

701, πού τον θυμήθηκες? :116: Μήπως να περιμέναμε κατευθείαν τον 800 που θα βγει φέτος (ελπίζουμε)?

Ηταν να βγει πριν το καλοκαίρι, αλλά τώρα με τα γεγονότα στην Ιαπωνία πάει πίσω το όλο θέμα... Το εργοστάσιο της Alpine δεν έπαθε ζημιά, όμως οι κεντρικές αποθήκες της καταστράφηκαν από το καταστροφικό κύμα. :117:

Reaction score
40

Μπραβο Νικο, εξαιρετικο το νεο layout του περιοδικου. Πολυ λειτουργικο και τα αρθρα πολυ αναλυτικα. Συνεχιστε ετσι δυνατα.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Άλλος ένας διαγωνισμός dB Drag & Bass race διεξήχθη στο Λιμάνι του Λαυρίου με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές!!! :111:

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Ανανεωμένο Caraudiotest.gr με ΠΛΟΥΣΙΟ περιεχόμενο

Άλλος ένας διαγωνισμός dB Drag & Bass race διεξήχθη στο Λιμάνι του Λαυρίου με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές!!! :111:
Διαγωνισμο για καλομαθημενα αυτακια και οχι για καγκουρες ποτε εχει το προγραμμα???Για sq λεω??

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανανεωμένο Caraudiotest.gr με ΠΛΟΥΣΙΟ περιεχόμενο

τι ωρες και πως παμε εκει????Εχω ρεπο και λεω να ερθω μια βολτα
Είναι λίγο μπέρδεμα.
Πας για Χαλκίδα απ τον παλιό δρόμο και θα δείς ταμπέλα πρός Αλυκές-Δροσιά.Κάνεις αριστερά και μόλις περάσεις μέσα απ το χωριό δεξιά προς Αλυκές -Μπουρνόντα.Αυτός ο δρόμος βγάζει στη θάλασσα .Οπως κοιτάς την παραλία το DA LUZ είναι το τελευταίο μαγαζί δεξιά.

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανανεωμένο Caraudiotest.gr με ΠΛΟΥΣΙΟ περιεχόμενο

Είναι λίγο μπέρδεμα.
Πας για Χαλκίδα απ τον παλιό δρόμο και θα δείς ταμπέλα πρός Αλυκές-Δροσιά.Κάνεις αριστερά και μόλις περάσεις μέσα απ το χωριό δεξιά προς Αλυκές -Μπουρνόντα.Αυτός ο δρόμος βγάζει στη θάλασσα .Οπως κοιτάς την παραλία το DA LUZ είναι το τελευταίο μαγαζί δεξιά.
Δηλ οπως θα ερχομαι απο Λαμια θα κατεβω την γνωστη διαδρομη ''Ριτσωνα'' και μετα οπως λενε οι πινακιδες?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανανεωμένο Caraudiotest.gr με ΠΛΟΥΣΙΟ περιεχόμε

Δηλ οπως θα ερχομαι απο Λαμια θα κατεβω την γνωστη διαδρομη ''Ριτσωνα'' και μετα οπως λενε οι πινακιδες?

Οου γιές!:107:

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανανεωμένο Caraudiotest.gr με ΠΛΟΥΣΙΟ περιε

Οου γιές!:107:
αντε τωρα να κατεβαινεις την Ριτσωνα.....παναγια μου!!!!!!!!
Τεσπα θα κανουμε τον χαβαλε μας εκει και θα το διασκεδασουμε.Ποιος θα ερθει ρε???????????Ειναι κανενας ετοιμος η' θα το ριξουμε στα σουβλακια να περασει η ωρα????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.132
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam