- Reaction score
- 5.843
Ποια ειδες?έκανα μια έρευνα αγοράς και βρήκα κάποια εξαιρετικά μοντέλα αλλά αρκετά παλιά (20 ετίας ίσως) της sangean σε καλές τιμές. Θα άξιζε τον κόπο?
Ποια ειδες?έκανα μια έρευνα αγοράς και βρήκα κάποια εξαιρετικά μοντέλα αλλά αρκετά παλιά (20 ετίας ίσως) της sangean σε καλές τιμές. Θα άξιζε τον κόπο?
Εγώ έχω το eton G3 Globe Traveler (δεν ήταν φθηνό) άριστη λήψη, συνεχόμενες μπάντες χωρίς διακοπή από τα μακρά - μεσαία και βραχέα έως τα CB στους 30 MHz, καλή ποιότητα ήχου, είσοδος line-in, κανένα θέμα με την κατανάλωση, οι μπαταρίες του κρατάνε μήνες, όμως...Το Sangean ATX-909 είναι καλό αλλά έχει τα θέματά του...ιδίως στην κατανάλωση μπαταρίας και στο Keypad.
Είναι τα καλύτερα, αλλά δε θα έδινα ποτέ αυτά τα λεφτά για εφ εμ...Tecsun
τι ακουει αληθεια? να υποθεσω πρωτο προγραμμα και εκπομπες λογου απο τα ειδησεογραφικα ραδιοφωνα? δεν πιστευω να ακουει καθαρα μουσικους σταθμους,εστω και αυτους που λεμε "ποιοτικους".Ο πατέρας μου που είναι λάτρης του ραδιοφώνου (FM) ψάχνει να αγοράσει φορητό ράδιο για FM. Η χρήση αναλώνεται σε περπάτημα αλλα και απομακρυσμένα σημεία όπως βουνά και παραλίες.
Ενδιαφέρουσα επιλογή.
Ακούει 80% αν όχι 99% τρίτο πρόγραμμα.τι ακουει αληθεια? να υποθεσω πρωτο προγραμμα και εκπομπες λογου απο τα ειδησεογραφικα ραδιοφωνα? δεν πιστευω να ακουει καθαρα μουσικους σταθμους,εστω και αυτους που λεμε "ποιοτικους".
για fm εγω θα εψαχνα κατι σε μεταχειρισμενο,τα σκοτωνουν πλεον τωρα με το ιντερνετικο ραδιοφωνο. Αν θελει οπωσδηποτε καινουργιο,τοτε καλο θα ηταν να διαθετει και δυνατοτητα ληψης dab+ σταθμων,που καποια στιγμη θα ειναι και η μονη επιλογη (με την καταργηση των fm).Τα sony και sangean ειναι οι πιο λογικες επιλογες και στις δυο περιπτωσεις . Bεβαια αυτο το τελευταιο (η καταργηση των fm) εχει ηδη αρχισει να δημιουργει πολλα προβληματα.Η πρωτη χωρα που νομοθετησε την καταργηση των fm μεχρι τελος του ετους ειναι η Νορβηγια και εκει οι αντιδρασεις ειναι τεραστιες. Ειχα διαβασει πριν 1-2 μηνες στο hi-fi choice ενα σχετικο αρθρο.Δεν ξερω αν επιτρεπεται να το ανεβασω εδω για να το δειτε. Αν ναι,δωστε μου το οκ να το κανω.
Δεν το ξέρω, αλλ' εικάζω πως ναι, καθώς από τα ραδιοφωνάκια της Sony διατηρώ άριστες εντυπώσεις. Κάποτε είχα πάρει το ICF-350W, αυτό εδώ...Ενδιαφέρουσα επιλογή.
Είναι καλύτερο απο sangean και tecsun?