V
VaD
Guest
Καλά όλ' αυτά που λέτε, αλλά το ματσάρισμα δεν περιλαμβάνει κι ένα ποσοστό (σεβαστό φαντάζομαι, για να μην πω άνω του 50%) προσωπικού γούστου; Ε, νομίζω ότι αυτό ακριβώς το ποσοστό είναι που κάνει το ''άθλημα'' ενδιαφέρον (κάτι σας είπα τώρα!!
)
Έχω ακούσει πολλούς να λένε: Έχουν τα ηχεία σου τονισμένα άκρα; Ε, τότε, ένας ενισχυτής με ''κουρεμένα'' άκρα και αναλυτικές μεσαίες είναι ότι πρέπει.
Άκουσα όμως κι άλλους τόσους να λένε το αντίθετο!! (για ποιο λόγο άραγε
Δεν πρόκειται όμως για το είδος του ματσάρισματος για το οποίο μιλάει ο Κος κόγιας έτσι δεν είναι; Εκείνος μάλλον μιλάει (σαν την Πυθία ένα πράμα) για χροιές κ.α. ακαταλαβίστικα για μένα, φαντάζομαι. Άντε, ας κάνω εγώ τις σπαστικές ερωτήσεις.
( για το καλό των ημιμαθών του φόρουμ κι εμού του ιδίου βεβαίως βεβαίως)
Έχω ακούσει πολλούς να λένε: Έχουν τα ηχεία σου τονισμένα άκρα; Ε, τότε, ένας ενισχυτής με ''κουρεμένα'' άκρα και αναλυτικές μεσαίες είναι ότι πρέπει.
Άκουσα όμως κι άλλους τόσους να λένε το αντίθετο!! (για ποιο λόγο άραγε
Δεν πρόκειται όμως για το είδος του ματσάρισματος για το οποίο μιλάει ο Κος κόγιας έτσι δεν είναι; Εκείνος μάλλον μιλάει (σαν την Πυθία ένα πράμα) για χροιές κ.α. ακαταλαβίστικα για μένα, φαντάζομαι. Άντε, ας κάνω εγώ τις σπαστικές ερωτήσεις.