Χθες στις 11:15 #141 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 80.570 Reaction score 103.311 bretsos said: 54 έδωσα αυτό το μήνα Click to expand... Κούλη κλέφτηηηηηηηηηη...
Χθες στις 11:50 #142 Abessalom Βαρώνος Μηνύματα 21.782 Reaction score 36.779 bretsos said: 54 έδωσα αυτό το μήνα Click to expand... ααα το ρίξαμε έξω βλέπω! Μη μου πεις ότι πήρες και ζαμπόν από τον Κυρ-Στέφανο;
bretsos said: 54 έδωσα αυτό το μήνα Click to expand... ααα το ρίξαμε έξω βλέπω! Μη μου πεις ότι πήρες και ζαμπόν από τον Κυρ-Στέφανο;
Χθες στις 16:03 #143 ika News Μηνύματα 16.799 Reaction score 15.444 Απατεώνες παρίσταναν Μητσοτάκη, Κασσελάκη και Παύλο Ντε Γκρες
Χθες στις 16:07 #144 bretsos Μπάμιας Μηνύματα 16.629 Reaction score 50.603 Abessalom said: ααα το ρίξαμε έξω βλέπω! Μη μου πεις ότι πήρες και ζαμπόν από τον Κυρ-Στέφανο; Click to expand... Σήμερα άναψα για πρώτη φορά θερμοπομπούς, έχει κρύο αφού!! Πάνε και ανεβάζουν τους θερμοστάτες, μόλις δεν με βλέπει κανένας πάω στα κρυφά και τους κατεβάζω
Abessalom said: ααα το ρίξαμε έξω βλέπω! Μη μου πεις ότι πήρες και ζαμπόν από τον Κυρ-Στέφανο; Click to expand... Σήμερα άναψα για πρώτη φορά θερμοπομπούς, έχει κρύο αφού!! Πάνε και ανεβάζουν τους θερμοστάτες, μόλις δεν με βλέπει κανένας πάω στα κρυφά και τους κατεβάζω