20 Φεβρουαρίου 2025 #141 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 80.672 Reaction score 103.521 bretsos said: 54 έδωσα αυτό το μήνα Click to expand... Κούλη κλέφτηηηηηηηηηη...
20 Φεβρουαρίου 2025 #142 Abessalom Βαρώνος Μηνύματα 21.924 Reaction score 37.166 bretsos said: 54 έδωσα αυτό το μήνα Click to expand... ααα το ρίξαμε έξω βλέπω! Μη μου πεις ότι πήρες και ζαμπόν από τον Κυρ-Στέφανο;
bretsos said: 54 έδωσα αυτό το μήνα Click to expand... ααα το ρίξαμε έξω βλέπω! Μη μου πεις ότι πήρες και ζαμπόν από τον Κυρ-Στέφανο;
20 Φεβρουαρίου 2025 #143 ika News Μηνύματα 16.844 Reaction score 15.486 Απατεώνες παρίσταναν Μητσοτάκη, Κασσελάκη και Παύλο Ντε Γκρες
20 Φεβρουαρίου 2025 #144 bretsos Μπάμιας Μηνύματα 16.789 Reaction score 50.927 Abessalom said: ααα το ρίξαμε έξω βλέπω! Μη μου πεις ότι πήρες και ζαμπόν από τον Κυρ-Στέφανο; Click to expand... Σήμερα άναψα για πρώτη φορά θερμοπομπούς, έχει κρύο αφού!! Πάνε και ανεβάζουν τους θερμοστάτες, μόλις δεν με βλέπει κανένας πάω στα κρυφά και τους κατεβάζω
Abessalom said: ααα το ρίξαμε έξω βλέπω! Μη μου πεις ότι πήρες και ζαμπόν από τον Κυρ-Στέφανο; Click to expand... Σήμερα άναψα για πρώτη φορά θερμοπομπούς, έχει κρύο αφού!! Πάνε και ανεβάζουν τους θερμοστάτες, μόλις δεν με βλέπει κανένας πάω στα κρυφά και τους κατεβάζω
Χθες στις 19:22 #145 indikos001 Games Editor Μηνύματα 4.212 Reaction score 4.272 «Όταν η αγορά ενός laptop μετέτρεψε τη ζωή μου σε εφιάλτη» - Καταγγελία στη «Ζούγκλα» - Zougla Παραεισαγωγές, ψεύτικες εγγυήσεις και η απραξία των τραπεζών www.zougla.gr
«Όταν η αγορά ενός laptop μετέτρεψε τη ζωή μου σε εφιάλτη» - Καταγγελία στη «Ζούγκλα» - Zougla Παραεισαγωγές, ψεύτικες εγγυήσεις και η απραξία των τραπεζών www.zougla.gr