- Reaction score
- 90.351
Ανοίγω νέο νήμα για όλες τις απάτες που πέφτουν στην αντίληψή μας.
Από το fb, το βασίλειο του scam.
Από το fb, το βασίλειο του scam.
Είναι το ίδιο team που στέλνει SMS για τον ίδιο λόγο. Χρησιμοποιούν αμέτρητους ελληνικούς αριθμούς και το μπλοκάρισμα δεν φτάνει. Από τον Ιούλιο έχω δεχτεί κλήσεις από 3 διαφορετικούς αριθμούς μαζί με 2 SMS.Μόλις τώρα (18:00) κλήση από το κινητό 6972 503082 με αυτοματοποιημένο μήνυμα στα αγγλικά, σε καλεί να δεχθείς ή να αρνηθείς συναλλαγή στο Paypal για 635 €, πατώντας 1 ή 2.
Κλείσιμο και αποκλεισμός του αριθμού, αφού από το Paypal δεν θα καλέσουν ποτέ τηλεφωνικά για έγκριση συναλλαγής.
και αν σε καλέσει η (άγνωστη ακόμα) β#ζ@ρού γειτόνισα 3 ορόφους πιο κάτωSilence unknown callers και τα μυαλά στα κάγκελα!
.Detect and block spam phone calls - Apple Support
You can use Silence Unknown Callers or a third-party app to block spam calls on your iPhone.support.apple.com
Βγαίνει μήνυμα στα ελληνικά ότι ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει την απόρριψη εισερχομένων κλήσεων.Αν το καλέσεις απαντά κανονικά συνδρομητής που δεν έχει ιδέα φυσικά.
πουρκουά;Εγώ εκτός απο αποκλεισμό του καλούντος, κλείνω (πρώτα) άμεσα το τηλέφωνο και το ξανά ανοίγω μετά απο 1’
Επειδή ανοίγω τη γραμμή (μη ξέροντας τον καλούντα ) παρότι δεν υπάρχει απόκρυψη, φοβάμαι μήπως ήδη έχει ξεκινήσει καμία εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού.πουρκουά;
Λίστα με ελληνικά νούμερα πουλάνε είτε οι ίδιες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είτε υπάλληλοι τους σε αυτές τις εταιρείες. Εχώ δύο κάρτες μια Vodafone και μια cosmote και συγκεκριμένη εταιρία απάτης χρησιμοποιούσε μόνο τη μια εταιρία.Είναι το ίδιο team που στέλνει SMS για τον ίδιο λόγο. Χρησιμοποιούν αμέτρητους ελληνικούς αριθμούς και το μπλοκάρισμα δεν φτάνει. Από τον Ιούλιο έχω δεχτεί κλήσεις από 3 διαφορετικούς αριθμούς μαζί με 2 SMS.