Sotos65
Sotos ❤️ Koulis
- Reaction score
- 21.023
Μπα, κράτησε το... μπορεί να φαίνονται πιο ρεαλιστικές, πράγμα χειρότερο για τους υπόλοιπους!

έτσι κάνω εγώ σε κάτι αντιπροσώπους πρήχτερς...Θα μας τρελάνεις...
Θα σε πάρω το απόγευμα...
Δεν μπορώ γιατί γύρισα κουρασμένος. Θα σε πάρω αύριο...
Χάλασε θα σε πάρω το απόγευμα...
Τα πάντα έκανες βρε για να τον συναντήσεις![]()
Εγώ πάντως όταν θέλω να αποφύγω τέτοιες καταστάσεις τους λέω ότι έχω κολλήσει covid, πολύ πχιο πειστικό και δεν πλησιάζει άνθρωποςΘα μας τρελάνεις...
Δεν ξερω τι καταλαβες…. Φανταζομαι οχι πολλα. Πρωτο μηνυμα του λεω θα τον παρω απογευμα. Επειδη τελειωσα βραδυ του λεω θα σε παρω αυριο. Στηνω το μηχανημα δεν δουλευει αμεσως τον ενημερωνω. Δεν ειχα ουτε εχω ακομα νεο .Θα μας τρελάνεις...
τι εννοείς και που κολλάει τώρα αυτό?Μια συμβουλη στον νταχαρη. Μη φανταζεσαι οτι η δυνατοτητα μπαν ειναι υποκαταστατο του πουλιου… Δεν ειναι ….
Την Τεταρτη μια μερα πριν ταξιδεψω Αθηνα σε πηρα τηλεφωνο να σε ενημερωσω οτι κατεβαινω στην Αθηνα και μου ειπες παρε με μολις φτασεις να συννενοηθουμε
Γιατί, πού κολλάνε όλα τα άλλα?που κολλάει τώρα αυτό?
Και κατι αλλο. Μου ειπες ειναι καινουριος κοβω μονο ενα 50αρι. Δεν μπορω αλλα. Τον πηρα λες 630. Τον δινω λες 580.Την Τεταρτη μια μερα πριν ταξιδεψω Αθηνα σε πηρα τηλεφωνο να σε ενημερωσω οτι κατεβαινω στην Αθηνα και μου ειπες παρε με μολις φτασεις να συννενοηθουμε
Σε πηρα την Πεμπτη το απογευμα μολις εφτασα και δεν απαντησες , σου εστειλα sms οτι βρισκομαι
Αθηνα στο οποιο επισης δεν απαντησες. Μου απαντησες Παρασκευη πρωι οπως φαινεται στα μηνυματα που ανεβασες λεγοντας οτι θα με παρεις το απογευμα, αλλα δεν πηρες ποτε, ουτε απαντησες σε δικες μου κλησεις.Το βραδυ απαντησες με sms οτι τελειωσες αργα και θα με παρεις αυριο. Και το Σαββατο με ενημερωνεις παλι με sms οτι χαλασε ο ενισχυτης σου (τι βολικη συμτωσηκαι οτι θα με παρεις το απογευμα, κατι που επισης δεν εγινε ποτε.
Αν θεωρεις οτι αυτη ειναι σωστη συμπεριφορα τοτε διαφερουν πολυ οι αξιακες αρχες μας και καθε προσπαθεια συννενοησης ειναι ματαιη.
αργείς?Μια συμβουλη στον νταχαρη. Μη φανταζεσαι οτι η δυνατοτητα μπαν ειναι υποκαταστατο του πουλιου… Δεν ειναι ….
Ωρα είναι να μας πεις ότι φταίει ο Κούλης για αυτόΕγώ κατάλαβα ότι οι Έλληνες δουλεύουν όλη μέρα και δεν έχουν χρόνο για τις υπόλοιπες ασχολίες τους - τη ζωή.