Απαράδεκτη συμπεριφορά μέλους.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.023
Μπα, κράτησε το... μπορεί να φαίνονται πιο ρεαλιστικές, πράγμα χειρότερο για τους υπόλοιπους! :roflmao: :geek:

Reaction score
1.814
Και πειτε μου σε αυτον τον απλουστατο διαλογο ποθεν προκυπτει θεμα για να ανοιξει νημα με τιτλο «απαραδεκτη συμπεριφορα μελους» και να βριζει. Απο που προκυπτει οτι τον απεφευγα.

Last edited:

Reaction score
1.624
Θα μας τρελάνεις...
Θα σε πάρω το απόγευμα...
Δεν μπορώ γιατί γύρισα κουρασμένος. Θα σε πάρω αύριο...
Χάλασε θα σε πάρω το απόγευμα...
Τα πάντα έκανες βρε για να τον συναντήσεις:p
Ούτε τον Audio Note Ongaku να σου έδινε σε αυτή τη τιμή δεν θα έκανες έτσι....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.803
Θα μας τρελάνεις...
έτσι κάνω εγώ σε κάτι αντιπροσώπους πρήχτερς... :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.664
Θα μας τρελάνεις...
Εγώ πάντως όταν θέλω να αποφύγω τέτοιες καταστάσεις τους λέω ότι έχω κολλήσει covid, πολύ πχιο πειστικό και δεν πλησιάζει άνθρωπος

Last edited:

Reaction score
1.814
Θα μας τρελάνεις...
Δεν ξερω τι καταλαβες…. Φανταζομαι οχι πολλα. Πρωτο μηνυμα του λεω θα τον παρω απογευμα. Επειδη τελειωσα βραδυ του λεω θα σε παρω αυριο. Στηνω το μηχανημα δεν δουλευει αμεσως τον ενημερωνω. Δεν ειχα ουτε εχω ακομα νεο .

Reaction score
1.814
Και κλεινοντας…. Μια συμβουλη στον θωμα.

Θωμα μην τσαντιζεσαι επειδη δεν εκατσε η πωληση σου. Δεν με πειθεις οτι κατεβηκες στην αθηνα με κτελ και εμεινες 4 ημερες μονο για να πουλησεις ενα μηχανημα των 580 ευρω. Και μαλιστα λες οτι ας μη πουλιοταν μονο να γινοταν η δοκιμη. Δηλαδη ηρθες με κτελ απο θεσσαλονικη μονο για να δοκιμασω εγω τον προενισχυτη. Τετοια ουτε ο μητσοτακης δεν λεει. Αλλα ας πουμε οτι ειναι ετσι. Οτι εισαι τοσο καλοπροαιρετος. Γιατι με κατηγορεις για ψευτη οταν σου λεω οτι δεν μπορεσα να κανω την δοκιμη; Γιατι εισαι τοσο καχυποπτος; Δεν ταιριαζει με την αγαθοτητα που πας να πουλησεις. Και γιατι να μην ειναι καχυποπτοι οι αλλοι αλλα μονο εσυ; Και γιατι με ειπες θρασυδειλο; Ξερεις τη σημασια της λεξης; Που κολλαει και πως την απευθυνεις; Και λες οτι αν με ηξερες θα μου εδειχνες… τι θα εδειχνες ; Σε πληροφορω οτι εαν εχω τελικα τελικο ειχα κανει την σκεψη να στειλω γνωστο μου στη θεσσαλονικη που ανεβαινει περιστασιακα, να τον τσεκαρει και να τον παρει. Τωρα βεβαια ουτε για πλακα. Θα τον παρω καινουριο αφου εχει ιδια τιμη. Μαθε να βουτας λιγο τη γλωσσα στο μυαλο. Δεν θα σου βγει σε κακο.

Μια συμβουλη στον νταχαρη. Μη φανταζεσαι οτι η δυνατοτητα μπαν ειναι υποκαταστατο του πουλιου… Δεν ειναι ….

daharis666

Moderator
Reaction score
83.803
Μια συμβουλη στον νταχαρη. Μη φανταζεσαι οτι η δυνατοτητα μπαν ειναι υποκαταστατο του πουλιου… Δεν ειναι ….
τι εννοείς και που κολλάει τώρα αυτό?

Reaction score
12
Ας τα δει ο κοσμος και πει εαν ημουν αγενης.

View attachment 378073
Την Τεταρτη μια μερα πριν ταξιδεψω Αθηνα σε πηρα τηλεφωνο να σε ενημερωσω οτι κατεβαινω στην Αθηνα και μου ειπες παρε με μολις φτασεις να συννενοηθουμε
Σε πηρα την Πεμπτη το απογευμα μολις εφτασα και δεν απαντησες , σου εστειλα sms οτι βρισκομαι
Αθηνα στο οποιο επισης δεν απαντησες. Μου απαντησες Παρασκευη πρωι οπως φαινεται στα μηνυματα που ανεβασες λεγοντας οτι θα με παρεις το απογευμα, αλλα δεν πηρες ποτε, ουτε απαντησες σε δικες μου κλησεις.Το βραδυ απαντησες με sms οτι τελειωσες αργα και θα με παρεις αυριο. Και το Σαββατο με ενημερωνεις παλι με sms οτι χαλασε ο ενισχυτης σου (τι βολικη συμτωση;)και οτι θα με παρεις το απογευμα, κατι που επισης δεν εγινε ποτε.
Αν θεωρεις οτι αυτη ειναι σωστη συμπεριφορα τοτε διαφερουν πολυ οι αξιακες αρχες μας και καθε προσπαθεια συννενοησης ειναι ματαιη.

Reaction score
1.814
Την Τεταρτη μια μερα πριν ταξιδεψω Αθηνα σε πηρα τηλεφωνο να σε ενημερωσω οτι κατεβαινω στην Αθηνα και μου ειπες παρε με μολις φτασεις να συννενοηθουμε
Σε πηρα την Πεμπτη το απογευμα μολις εφτασα και δεν απαντησες , σου εστειλα sms οτι βρισκομαι
Αθηνα στο οποιο επισης δεν απαντησες. Μου απαντησες Παρασκευη πρωι οπως φαινεται στα μηνυματα που ανεβασες λεγοντας οτι θα με παρεις το απογευμα, αλλα δεν πηρες ποτε, ουτε απαντησες σε δικες μου κλησεις.Το βραδυ απαντησες με sms οτι τελειωσες αργα και θα με παρεις αυριο. Και το Σαββατο με ενημερωνεις παλι με sms οτι χαλασε ο ενισχυτης σου (τι βολικη συμτωση;)και οτι θα με παρεις το απογευμα, κατι που επισης δεν εγινε ποτε.
Αν θεωρεις οτι αυτη ειναι σωστη συμπεριφορα τοτε διαφερουν πολυ οι αξιακες αρχες μας και καθε προσπαθεια συννενοησης ειναι ματαιη.
Και κατι αλλο. Μου ειπες ειναι καινουριος κοβω μονο ενα 50αρι. Δεν μπορω αλλα. Τον πηρα λες 630. Τον δινω λες 580.
Και μετα μου λες οτι μπηκες σε εξοδα, κατεβηκες μονο για αυτο εμεινες 4 μερες, μονο και μονο για να τον δοκιμασω εγω. Ρε συ θα σου στοιχισε κανα 150αρι η ιστορια. Γιατι δεν τα αφαιρουσες απο την τιμη να τον πουλησεις σφαιρα εκει; Να σε παρω επενδυτικο συμβουλο…

Reaction score
11.802
Εγώ κατάλαβα ότι οι Έλληνες δουλεύουν όλη μέρα και δεν έχουν χρόνο για τις υπόλοιπες ασχολίες τους - τη ζωή.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.803
αργείς?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.664
Εγώ κατάλαβα ότι οι Έλληνες δουλεύουν όλη μέρα και δεν έχουν χρόνο για τις υπόλοιπες ασχολίες τους - τη ζωή.
Ωρα είναι να μας πεις ότι φταίει ο Κούλης για αυτό :lolsign:

Reaction score
2.791
Εδώ έχει πιο πολύ μαδομ@€-#-@-νι και από στήλη του κοσμοπολιταν.

Εν τω μεταξύ διαβάζω τα ποστ με φωνή και στυλ Ψινάκη και έχω κλάσει....

Ναι ξέρω δεν έχουν μείνει πολλά σόι κύτταρα στο υπέρλαμπρο μυαλουδακι μου

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound