- Reaction score
- 650
Αυτός φταίει για όλα, μας έφερε τον κορονοϊό, μέχρι πριν λίγες μέρες είμασταν όλοι αγαπημένοι..... που είναι αυτό το παιδί με τα καλώδια που ήθελε να τον βοηθήσουμε,που χαθηκε;;;;;;;;
Σωστός ο παίχτης!Αυτός φταίει για όλα, μας έφερε τον κορονοϊό, μέχρι πριν λίγες μέρες είμασταν όλοι αγαπημένοι.
Αν και είμαστε η χώρα που δεν μπορεί να προδιαγράψει ούτε ακτίνα ποδηλάτου,
εδώ μέσα υπάρχει μια ομάδα που έχει ξεβρακώσει την παγκόσμια βιομηχανία audio
και μάλιστα άνθρωποι χωρίς καμία πιστοποίηση τίποτα 0.
ο θάνατος του δικάναλου setup... αλλά έτσι είναι τα φορουμ... ανοησία αγέλης
.
Προφανώς και γράφει στο site της η belden ότι δεν ισχύει το. Burn in ε??Page Not Found
www.belden.com
Υπάρχουν κολοσσοί όπως η belden και η Mogami που κατασκευάζουν καλώδια πάσης φύσεως , και υπάρχουν μετά κάτι κουτσουλιές τύπου cardas, κλπ , και ο λέανδρος να μας λέει ότι , αφού το λέει ο cardas έτσι είναι.
Στρώσιμο καλωδίων μέχρι να σβήσει ο ήλιος ρεεεεε.
Δηλαδή, το ότι ακούτε πράγματα πρέπει να αποτελεί απόδειξη; Ενδιαφέρον.Υπάρχει μια τεράστια διαφορά,η δική σας πλευρά μιλά θεωρητικά και χωρίς αποδειξεις,ενώ η δική μας εμπειρικά, που από μόνο του αυτό λειτουργεί ως αποδειξη!
Άντε και δεν ακούει με τους sansui ο Γιάννης. Εγώ έχω Bryston. Για πε...Να με συγχωρήσει η μεγαλοσύνη σου, John, που δεν ηξερα τι σύστημα είχες, και το είδα τωρα. Ακούς με Sansui λοιπόν, και είμαι σιγουρος ότι ακούς υπέροχα, ο ήχος θα είναι μουσικός, και θα χαίρεσαι κάθε ακρόαση, I bet on that.
Όμως, εχεις δίκιο, διάφορες σε καλώδια δεν θα μπορείς να διακρίνεις, ευτυχώς ή δυστυχώς, κι ετσι θεωρείς ότι όσοι άκουμε ζούμε σε ένα παράλληλο κόσμο
Οπότε άσε μας να δοκιμάζουμε καλώδια και να ανταλλάσουμε απόψεις χωρίς να προσπαθείς να αποδείξεις την άποψη σου
Αν θέλει να βοηθηθεί, πρέπει να σταματήσει να διαβάζει αυτά που του γράφετε, τουλάχιστον μέχρι να ρυθμίσει σωστά τα ηχεία του στον χώρο.Νομίζω ότι κάπου εδώ πρέπει να τελειώνει η αντιπαράθεση ,ο καθένας να σέβεται την άποψη του άλλου και να μην προσπαθεί να αλλάξει,να ειρωνευτεί ,η να κοροιδεψει την την αντίθετη άποψη.Εσεις που δεν ακούτε διαφορές και τα έχετε μια χαρά με τον εαυτό σας και είστε σίγουροι αφήστε τους υπόλοιπους να λένε τα δικά τους.Το θέμα είναι που είναι αυτό το παιδί με τα καλώδια που ήθελε να τον βοηθήσουμε,που χαθηκε;;;;;;;;
Όχι βέβαια, γι' αυτό και στις αγγελίες συχνά αναφέρονται οι ώρες που έχει παίξει. Ημιστρωμένο, παραστρωμένο κλπ.Δηλαδη αν συγκρίνουμε ενα φρεσκοστρωμένο καλώδιο με ενα καλώδιο πενταετίας θα ακούγονται το ίδιο;
Απλά η Belden δεν έχει ανάγκη να πουλήσει παπάτζες Λέανδρε. Δίνει σαφείς προδιαγραφές για καλώδια που η ίδια κατασκευάζει και δεν έχει ανάγκη να χτίσει καμία φήμη γύρω απο το όνομα και τα προϊόντα της. Είναι κατασκευαστής, όχι μεταπωλητής.Προφανώς και γράφει στο site της η belden ότι δεν ισχύει το. Burn in ε??
Τι??
Δε το γράφει???
Μα επιτέλους πιο site μπορεί να σε επαληθεύσει @JOHN MARKOU ??
Μια απορία της έχω ο άνθρωπος δηλαδή...
Καταστρωμένο...Ημιστρωμένο, παραστρωμένο κλ
Πάντα μου άρεσαν αυτές οι επιστημονικές τοποθετήσεις περί παπατζας κλπ!!!Απλά η Belden δεν έχει ανάγκη να πουλήσει παπάτζες Λέανδρε. Δίνει σαφείς προδιαγραφές για καλώδια που η ίδια κατασκευάζει και δεν έχει ανάγκη να χτίσει καμία φήμη γύρω απο το όνομα και τα προϊόντα της. Είναι κατασκευαστής, όχι μεταπωλητής.
Εσύ δεν έχεις ακούσει ποτέ Νικόλα??Δηλαδή, το ότι ακούτε πράγματα πρέπει να αποτελεί απόδειξη; Ενδιαφέρον.
Άντε και δεν ακούει με τους sansui ο Γιάννης. Εγώ έχω Bryston. Για πε...
Δηλαδή, το ότι ακούτε πράγματα πρέπει να αποτελεί απόδειξη; Ενδιαφέρον.
Άντε και δεν ακούει με τους sansui ο Γιάννης. Εγώ έχω Bryston. Για πε...
Τι να πω, αν ακούς διάφορες οκ, αν πάλι δεν ακούς και πάλι οκ. Δεν φταίνε τ αυτιά μας ούτε το συμφέρον του καθενός. Όσο πιο αναλυτικά συνοδα, τόσο οι οποίες διάφορες μεγενθυνονται
Αν θέλει να βοηθηθεί, πρέπει να σταματήσει να διαβάζει αυτά που του γράφετε, τουλάχιστον μέχρι να ρυθμίσει σωστά τα ηχεία του στον χώρο.
ναι....περνάνε και ΚΤΕΟΑς δεχτούμε (που δεν, αλλά για να γίνει συζήτηση, καραντίνα βλεπεις ) πως τα καλώδια αλλάζουν χαρακτηριστικά τα οποία επιφέρουν αλλαγή και στο πως ακούγονται μετα πχ 100-500 ώρες χρήσης.
Υπάρχει κάποιο άλλο χρονικό όριο στο οποίο αρχιζει και φθίνει η απόδοσή τους; ή παίζουν ιδανικά στον αιώνα τον άπαντα; (Δεν εννοώ μηχανική φθορά ή οξείδωση).
Δηλαδη αν συγκρίνουμε ενα φρεσκοστρωμένο καλώδιο με ενα καλώδιο πενταετίας θα ακούγονται το ίδιο;
Υπάρχει καμιά τεκμηριωμένη επιστημονική δημοσίευση που να αποδεικνύει ότι δεν ακούγεται το στρώσιμο ... και να "αντέχει σε κριτική" ???
έχετε δει ελέφαντα να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι?Α
Θα αρκεστω να μου αποδείξει κάποιος ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ στρωμένου και αστρωτου.
Να το αποδείξει ε??
Τεκμηριωμένα..
Χωρίς να σηκώνει αμφιβολία..
Άλλη μια " τεκμηριωμένη " απάντηση του μπλόκ των...ορθολογιστων!!έχετε δει ελέφαντα να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι?
Η Belden είναι διεθνής καταξιωμένος παίχτης (Άπαιχτος στον τομέα των καλωδίων)Με εργοστάσια παραγωγής στην Ολλανδία, Belden Europe, (όπου εργαζομαι και κερδιζω το ψωμακι μού τα τελευταία 10 χρονια)στην Duna της Ουγγαρίας ,στο Μεξικό, στην Κίνα, στην Αμερική και στην Ινδία.Page Not Found
www.belden.com
Υπάρχουν κολοσσοί όπως η belden και η Mogami που κατασκευάζουν καλώδια πάσης φύσεως , και υπάρχουν μετά κάτι κουτσουλιές τύπου cardas, κλπ , και ο λέανδρος να μας λέει ότι , αφού το λέει ο cardas έτσι είναι.
Στρώσιμο καλωδίων μέχρι να σβήσει ο ήλιος ρεεεεε.
Δεν θα το έλεγα μειονέκτημα αλλά επιλογή, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα μπορούσε να πάρεις καλώδια σε προνομιακή τιμή.Όμως έχει ένα μειονέκτημα, δεν ασχολείται με boutique cables.
Σε όλες τις επιστήμες, ιδίως δε στη νομική, υποχρέωση απόδειξης έχει αυτός που ισχυρίζεται ότι κάτι ισχύει. Αλίμονο αν ζητούσαμε απ' τον κατηγορούμενο να αποδείξει την αθωότητά του. Τα λοιπά είναι μαύρη μαγεία, βουντού, ταλιμπανισμός κ.λ.π. Διαλλιέχτε.Άλλη μια " τεκμηριωμένη " απάντηση του μπλόκ των...ορθολογιστων!!
Συνεχίστε παρακαλώ!!
Ακριβώς όπως το λες!!Σε όλες τις επιστήμες, ιδίως δε στη νομική, υποχρέωση απόδειξης έχει αυτός που ισχυρίζεται ότι κάτι ισχύει. Αλίμονο αν ζητούσαμε απ' τον κατηγορούμενο να αποδείξει την αθωότητά του. Τα λοιπά είναι μαύρη μαγεία, βουντού, ταλιμπανισμός κ.λ.π. Διαλλιέχτε.
Να αποδείξουν μαθηματικά τον ισχυρισμό τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λένε ότι ισχύει το burn in