Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

P

PMC

Guest
Επίσης, αν είναι τόσο καλά τα μικρά, γιατί εσείς έχετε στήσει ακριβότερα συστήματα και επιπλέον ( σε συνέχεια της ανάρτησης του Dimifoot ), αν όλοι έχετε τις ίδιες καμπύλες, τότε ρε παιδιά ποια η διαφορά ανάμεσα στα συστήματά σας;

Με τον τριννοβ μπορείς να έχεις την καμπύλη που θες στην ρεφερενς στάθμη.
Από κεί και πάνω ( 85 εωσ Κορυφές των 110) έχει και άλλο ........

P

PMC

Guest
Μακαρι να ειναι ετσι!
Εγώ ξέρεις τι έχω πάθει ?
Επειδή έχω κουραστεί να σηκώνομαι και να βάζω το αυτί .......ρωτάω οποίον είναι κοντά να μου πει αν παίζει το κάθε ηχείο .( και έχω και ένδειξη στην πρόσοψη που μου δείχνει τα Ηχεια που παίζουν και σε τι στάθμες.)

Reaction score
3.628
Για αυτον που ρωτουσε ποτε ακουμε μουσικη-και με το δικιο του βεβαια!
15720045722235027128450538531376.jpg

Μολις αναψα τον ενισχυτη να ζεσταθει και θα το απολαυσω σε λιγο,μεχρι να ερθει η ωρα να ξαναπαω στο μαγαζι το απογευμα...

Reaction score
12.264
Εγώ ξέρεις τι έχω πάθει ?
Επειδή έχω κουραστεί να σηκώνομαι και να βάζω το αυτί .......ρωτάω οποίον είναι κοντά να μου πει αν παίζει το κάθε ηχείο .( και έχω και ένδειξη στην πρόσοψη που μου δείχνει τα Ηχεια που παίζουν και σε τι στάθμες.)

Ζεις ένα δράμα. Αν κουραστείς αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία, να δώσουμε ένα ραντεβού να μου φέρεις τον Τρίνοβ. Δεν σε ξέρω απο κοντά, αλλά πραγματικά θέλω το καλό σου.

Reaction score
3.628

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.382
Γιανννη, τωρα που καλομαθαμε, δε φερνεις και τους φιλους σου απο το σαιτ, καπου αναφέρεις οτι το εχουν εγκρινει... να παμε στο επομενο ρεκορ 1000 σελιδες..

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.799
Γιανννη, τωρα που καλομαθαμε, δε φερνεις και τους φιλους σου απο το σαιτ, καπου αναφέρεις οτι το εχουν εγκρινει... να παμε στο επομενο ρεκορ 1000 σελιδες..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
Τη σημασία έχει τη νομίζουμε εμείς για αυτό που βλέπουμε και ακούμε όταν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία σε tests 350 ατόμων (και reviewers μέσα) σε ελεγχόμενο χώρο
Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ.

Τα υπόλοιπα είναι φουμαρα και μεταξωτές κορδέλες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic