Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

A

AKARL

Guest
Και γιατί την έχω πελώρια.
Και είναι βέβαιο αυτό που λέω.
:rolleyes: :eek::eek::eek:

Εσκιάχτηκα μνιανολιά μρε Κωνσταντή...

Και πράγματι με συγκινεί η προθυμία πρόσκλησης και η εκτίμηση από τα μέλη,κάνοντάς με να σκέφτομαι μήπως μου διαφεύγουν κάποιες ακόμα πιο...φλέγουσες προτεραιότητες επίσκεψης ,όπως :
...
- το setup του AKARL για να ενσωματώναμε σε χρόνο ρεκόρ...δεύτερο υποβαθύφωνο.
.....
Α, όλα κι όλα αγαπητέ μας Γκουρού εμένα να μ' αφήσεις έξω απ' αφτή την τρέλα... :wink:

Δε γνωρίζω πόσο ισχυρή δύναμη αστρικής προβολής έχεις όμως αδυνατώ να καταλάβω περί ποίου setup ομιλείς.

Εγώ ο ταλαίπωρος, έχοντας μερικά σετάπζ ζγκατοχή μου, θεώρησα καλή ιδέα να γραφτώ σε αφτό το κλουβί με τις τρελές στο αβουσάιτ και έπλεξα δγυό νήματα: ένα για αναβάθμιση ηχείων και ένα για αναβάθμιση ενισχυτικής βαθμίδας. Guess what? Έγιναν putain tout με αποτέλεζμα όχι μόνο να μην προβώ στις αναβαθμίσεις που προζδοκούσα αλλά να τα βροντήξω όλα και να τα εκποιήσω τα ρημάδγια τα σετάπζ μου.

Υπακούοντας στις γνωματεύσεις των ιατρών του αβουσάιτ πσώνισα ένα μπλουτούθ ηχείο Φέντερ κι ένα ανήλικο υποβαθύφωνο ώστε να είμαι εντός προδιαγραφών. Δεν υπάρχει δύναμη στον κόζμο αφτό να με κάνει να συμπληρώσω το μπλουτούθ ηχείο μου με δέφτερο υποβαθύφωνο. ΤΙΔΕΓΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣΠΧΙΑΑΑΑΑΑ?!?!?!?!? :cry::cry:
:headbang::cry::cry:

Αλλα το να εισαι απολυτος σε ΟΛΑ,αμαυρωνει την κατα βαθος διδακτικη σου υποσταση εδω μεσα.
Πίστεψέ με ο caryiolis ο ΕΑΡ έχει ένα μοναδικό χάριζμα: τα ποστς του είναι εξοργιστικά/σπασονεβρικά/τσουρεκοποιητικά ΚΑΙ απολαφστικά/χιουμοριστικά/διδακτικά ΤΑΦΤΟΧΡΟΝΑ. Εξαρτάται από πχοιά πλεβρά τα βλέπεις. Μιλώ εξ ιδίας πείρας... :wink:

Για την ακροαση στο σπιτι του Κωστα ειμαι παντα ανοιχτος. Αρκει να δεχτει ομως και αυτος-καλοπροαιρετα παντα-τα πιθανα βελτιωτικα σχολια μου.
Μαζί σου! Και να μην υποχωρήσεις σπιθαμή από αυτό το προαπαιτούμενο. Θα σου είμαστε αιώνια ευγνώμωνες. :smile::drinks:

:cautious: Και που 'σαι, μεταξύ μας αυτό, εκεί που θα είσαι βγάλε ένα βιντεάκι τον ΕΑΡ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, την ώρα που θα τον λες τα βελτιωτικά σου σχόλια. Να το ποστάρεις εδώ και θα σε στείλω τον Καστρουνή και τον Ζαπάντη τον ίδγιο τον Νταχάρη να σου μετρήσει και να σου σετάρει το σετάπ και τον χώρο σου. :cautious:

Πως γινεται τρεις ανισορροποι :fuckyou: να κανετε μετρησεις και να βγαζετε ισοροπημενο αποτελεσμα? Η εχετε ισοροπημενη ανισοροπια η κατι τρεχει με το μετρητικο οργανο :o.
Ας μας πει την αποπση του ο Ακαρλ. Το εχει σπουδαγμενο το θεμα.
Φως φανάρι είναι η συνωμοσία των τριών. Βγάζει μάτχια σε λέω. Μας περνάνε γι' αμερικανάκια. Την ίδγια "μέτρηση" μας πλασάρει ως δγιαφορετική και καλά. Έχεις δει το τριννοβιόφωνο; Παρωδία πράμα. Ούτε στην Πάνια θα το χρησιμοποιούσαν. Ο Νταχάρης είχε σοβαρότερες μετρήσεις παλιά.

Βλέπεις πουθενά τον Τερματογκάζη, ε; Δεν τόνε βλέπεις. Αυτός δεν είναι στο κόλπο αφού. :wink:
Ακούς εκεί δγιαφορετικά ηχεία σε δγιαφορετικούς χώρους να παίζνε το ίδγιο ... :rofl::rofl::rofl: Σε πχοιούς τα πουλάνε αφτά; Σεταμάς;

Αν όμως πιάσεις 2 νούμερα, μην έρθεις να φτιάξεις νέο θρέντ με τίτλο "άρωμα από 6άρι τζόκερ"!
Μπα, και γιατί παρακαλώ πολύ; Μας ρώτηξες εμάς; :bigboss:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.372
Δε μπορεις ομως ΠΟΤΕ νε εχεις σωστη αποκριση συχνοτητας σε πολλες θεσεις με οποιοδηποτε συμβατικο ηχειο....
...και ιδίως υπό δικαναλική αρχιτεκτονική setup.
Δεν διορθώνεται,απλώς...συμπληρώνεται καταλλήλως. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
αλλά σε βήματα του...1 Hz.
Έτσι.
Όπως ακριβώς έκανα στα μαύρα χρόνια της έλλειψης ανάλογου σοφτγουερ.

Έχω ακόμα κρατημένες σελίδες επί σελίδων, χειρόγραφες μετρήσεις ένα ένα χερτζ σε διαφορετικές θέσεις, και μέσους όρους και απόρριψη ακραίων τιμών, και τα συναφή.

Είχα μαλλιά τότε.... :lol:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.382
Μεσιε @Bhutia - για χρονια το ανδρικελο ηταν το μονο που με καταλαβαινε .. αν δε αναλογιστει κανεις οτι τελικα θυσιαστικα για να καταληξει η ανθρωποτητα να φτιαχνει φουσκωτες κουκλες, ολα ειναι μια φαρσα ή μια φουσκα..
Παρα τις αδιαμφισβητητες αρετες του πολυκαναλου, ο δικος μου παρδαλος δρακος μου λεει "στο δρομο προς το πολυ καναλο, πας μεχρι ενα σημειο, μετα πας και παλι πισω στον αυτοκινητοδρομο της μουσικης"
Μεσιε @Dimifoot - με γειες! γελαω με την περιγραφη - μην παρερμηνευτει.

Reaction score
3.628
:rolleyes: :eek::eek::eek:

Εσκιάχτηκα μνιανολιά μρε Κωνσταντή...

Α, όλα κι όλα αγαπητέ μας Γκουρού εμένα να μ' αφήσεις έξω απ' αφτή την τρέλα... :wink:

Δε γνωρίζω πόσο ισχυρή δύναμη αστρικής προβολής έχεις όμως αδυνατώ να καταλάβω περί ποίου setup ομιλείς.

Εγώ ο ταλαίπωρος, έχοντας μερικά σετάπζ ζγκατοχή μου, θεώρησα καλή ιδέα να γραφτώ σε αφτό το κλουβί με τις τρελές στο αβουσάιτ και έπλεξα δγυό νήματα: ένα για αναβάθμιση ηχείων και ένα για αναβάθμιση ενισχυτικής βαθμίδας. Guess what? Έγιναν putain tout με αποτέλεζμα όχι μόνο να μην προβώ στις αναβαθμίσεις που προζδοκούσα αλλά να τα βροντήξω όλα και να τα εκποιήσω τα ρημάδγια τα σετάπζ μου.

Υπακούοντας στις γνωματεύσεις των ιατρών του αβουσάιτ πσώνισα ένα μπλουτούθ ηχείο Φέντερ κι ένα ανήλικο υποβαθύφωνο ώστε να είμαι εντός προδιαγραφών. Δεν υπάρχει δύναμη στον κόζμο αφτό να με κάνει να συμπληρώσω το μπλουτούθ ηχείο μου με δέφτερο υποβαθύφωνο. ΤΙΔΕΓΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣΠΧΙΑΑΑΑΑΑ?!?!?!?!? :cry::cry:
:headbang::cry::cry:

Πίστεψέ με ο caryiolis ο ΕΑΡ έχει ένα μοναδικό χάριζμα: τα ποστς του είναι εξοργιστικά/σπασονεβρικά/τσουρεκοποιητικά ΚΑΙ απολαφστικά/χιουμοριστικά/διδακτικά ΤΑΦΤΟΧΡΟΝΑ. Εξαρτάται από πχοιά πλεβρά τα βλέπεις. Μιλώ εξ ιδίας πείρας... :wink:

Μαζί σου! Και να μην υποχωρήσεις σπιθαμή από αυτό το προαπαιτούμενο. Θα σου είμαστε αιώνια ευγνώμωνες. :smile::drinks:

:cautious: Και που 'σαι, μεταξύ μας αυτό, εκεί που θα είσαι βγάλε ένα βιντεάκι τον ΕΑΡ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, την ώρα που θα τον λες τα βελτιωτικά σου σχόλια. Να το ποστάρεις εδώ και θα σε στείλω τον Καστρουνή και τον Ζαπάντη τον ίδγιο τον Νταχάρη να σου μετρήσει και να σου σετάρει το σετάπ και τον χώρο σου. :cautious:

Φως φανάρι είναι η συνωμοσία των τριών. Βγάζει μάτχια σε λέω. Μας περνάνε γι' αμερικανάκια. Την ίδγια "μέτρηση" μας πλασάρει ως δγιαφορετική και καλά. Έχεις δει το τριννοβιόφωνο; Παρωδία πράμα. Ούτε στην Πάνια θα το χρησιμοποιούσαν. Ο Νταχάρης είχε σοβαρότερες μετρήσεις παλιά.

Βλέπεις πουθενά τον Τερματογκάζη, ε; Δεν τόνε βλέπεις. Αυτός δεν είναι στο κόλπο αφού. :wink:
Ακούς εκεί δγιαφορετικά ηχεία σε δγιαφορετικούς χώρους να παίζνε το ίδγιο ... :rofl::rofl::rofl: Σε πχοιούς τα πουλάνε αφτά; Σεταμάς;

Μπα, και γιατί παρακαλώ πολύ; Μας ρώτηξες εμάς; :bigboss:
Υπ,οψιν οτι δεν αφηνω να εννοηθει οτι θα βρω σιγουρα κατι αρνητικο,ουτε επισης οτι θα αποκρυψω τα θετικα!!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.694
Η διαδικασία για να "ακούσεις" σε μένα έχει διατυπωθεί, όποτε θες, εύκολο. ;)

Δεν υπάρχει παρέκκλιση επί τούτου.

Αν έρθεις, σχόλια; Βεβαίως. Ότι θες, ελεύθερα. Γράψτε και δω. Φιλ φρι.

Σχόλια φυσικά ακούω, αφού η ακοή μου δουλεύει, αλλά έχω καταφέρει (μετά από χρόνια πεισματικής προσπάθειας) να μη τα δίνω σημασία ούτε (ιδίως) αν προέρχονται κι από μένα, λυπάμαι. Έχω αποκτήσει πλέον πολύ ισχυρά φίλτρα, όχι μόνον φιρ και ιρ στο σύστημα, αλλά και στην αυτοκριτική, με αποτέλεσμα να μη δίνω καμία σημασία ούτε στις δικές μου προτιμήσεις ή εκτιμήσεις. Στήνω ουδέτερα και by the book (όσο είναι εφικτό) ένα σύστημα, και απλώς ακούω τη μουσική μου, τέλος. Επί της ευκαιρίας, αυτή η μέθοδος, δουλεύει τέλεια. ;)[...]
Θέλω να διαβάσω σχόλιο μετά από επίσκεψη/ακρόαση στον @costas EAR και να μιλάει για έλλειψη μεταξένιων πρίμων κι υγρών μεσαίων... Όλοι οι καραφλοί του forum θα βγάλουμε μαλλιά να τα τραβάμε!

Reaction score
11.248
Τυχη βουνο ενα πραμα ε?
Αναφέρθηκε το όνομα του Βαλάκα σε κάποιο θέμα (μπορεί και σε αυτό) και τον αναζήτησα. Οι πληροφορίες τώρα πια ευτυχώς είναι διαθέσιμες σε όλους!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.835
Είναι πολύ διδακτική η ανάρτηση του ντιμιφουτ, αξίζει τον κόπο να δείτε πως 3 διαφορετικά ηχεία σε 3 διαφορετικούς χώρους, χάριν στην ορθή ισοστάθμιση, καταλήγουν να έχουν μεταξύ τους μεγαλύτερη ομοιομορφία από αυτήν που έχουν μεταξύ τους τα 2 κυρίως ηχεία του (οποιουδήποτε) Γιάνννη:

View attachment 141359

View attachment 141360

Τέτοια ομοιότητα απόκρισης, είναι πρακτικά αδύνατο να επιτύχετε μεταξύ των κυρίως ηχείων σας, χωρίς ισοστάθμιση.

Αυτήν ας πούμε την ομοιότητα, αν την είχε ο Νίκος, θα άκουγε σωστά τα κεντρικά είδωλα σταθερά στη μέση της μουσικής σκηνής, ε, δε την έχει.

Κι εμείς έχουμε ίδια απόκριση, σε διαφορετικούς χώρους και με διαφορετικά ...ηχεία!

Είναι πραγματικά διδακτικό...

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η επέμβαση του ντιμιφουτ με fine tuning με επαναλαμβανόμενες μετρήσεις με το Ρίου, στο ήδη εξαιρετικό αποτέλεσμα, έδωσε ακόμα πιο ισορροπημένο τελικό αποτέλεσμα, ακόμα πιο "ωραίο" ήχο.

Φυσικά, μιλάμε για μικρές διαφορές, αλλά σίγουρα μεγαλύτερες από διαφορές ...καβλωδίων, και πάντα επιβεβαιωμένες με μετρήσεις... ;)

ΥΓ. Για όσους δε γνωρίζουν, τα ηχεία του ντιμιφουτ είναι τα ημιενεργά golden ear, τα δικά μου είναι τα ενεργά Neumann και του Τζιοβάνι τα παθητικά (αλλά πολυενισχυόμενα) PMC.
Όλοι με Trinnov προ, και όπως βλέπετε, όλοι με ίδια τονική ισορροπία, δηλαδή, ακούμε πρακτικά το ίδιο, όπως προβλέπεται, ένας είναι ο "σωστός" τρόπος να ακούγεται τονικά οποιοδήποτε κομμάτι μουσικής, όμοιος με τον τρόπο που ακούγεται από "σωστά" ακουστικά.. ;)
Χμμμ, γιατρέ μου, τελικά μην είναι υπερβολικά αυστηρός ο νόμος "Όλα Ίδια"??

• Like
Reactions: PMC

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.835
δε θα την πάρεις τη δωρεάν μέτρηση
Ένσταση!!! Με τέτοια επιτυχία του νήματος, δικαιούται και μία και περισσότερες, έστω και με επιχορήγηση της εργοδοσίας!

Reaction score
3.628
Θέλω να διαβάσω σχόλιο μετά από επίσκεψη/ακρόαση στον @costas EAR και να μιλάει για έλλειψη μεταξένιων πρίμων κι υγρών μεσαίων... Όλοι οι καραφλοί του forum θα βγάλουμε μαλλιά να τα τραβάμε!
Η κριση μου εχει να κανει με σωστη σκηνικη παρουσια και την αληθοφανεια στις χροιες των οργανων.Αν κλεισω τα ματια και καταλαβω τη θεση των ηχειων,πχ,αυτο θα μου δειξει προβλημα στο χωρο η στην ποιοτητα ενος η περισσοτερων μηχανηματων-ηχειων.
Post automatically merged:

Ένσταση!!! Με τέτοια επιτυχία του νήματος, δικαιούται και μία και περισσότερες, έστω και με επιχορήγηση της εργοδοσίας!
Δηλαδη με ενα συνηθες παρομοιο θεμα,ποσα ποστς πανω κατω θα περιμεναμε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic