Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
τι έγινε?Epos
Ο απογονος του ηχειου μου βραβευμενος σαν ενα απο τα καλυτερα Αγγλικα ηχεια που φτιαχτηκαν ποτε!Και το καλυτερο ειναι οτι τα ηχεια μου ειναι βελτιωμενα σε σχεση με το ES11!
τα καυκαλα δεν πιστεύω να τα πετάξες!;Ευχαριστω για τη διορθωση!Σκεψου οτι το κοιταξα και για ορθογραφικα λαθη...
Αυτο συμβαινει οταν βιαζεσαι να φας ζεστη γαριδομακαροναδα...
Κοιτα,μου τις καθαριζει η δικια μου και μου τις ταιζει στο στομα.Θες την επομενη φορα να της πω να σου τα κρατησει;τα καυκαλα δεν πιστεύω να τα πετάξες!;
όχι πες της....Κοιτα,μου τις καθαριζει η δικια μου και μου τις ταιζει στο στομα.Θες την επομενη φορα να της πω να σου τα κρατησει;
Ήμουν σίγουρος.......όχι πες της....
την επόμενη φορά να πάρει την κουτάλα και να τα πετάξει στο ταβάνι να κολλήσουν για διάχυση...κρίμα είναι
θα θελες πολύ να ακούς όπως ακούει ο Χάρης...ή μπορείς Γιάνννη να γεμίσεις το σπίτι με... κρύσταλλα και βιτρίνες όπως ο Χάρης για ν'ακούς...άερινα και κρυστάλλινα τα πάντα!!
Επειδη εγω δεν εγινα ακομα Τρινοβιτης,περισσευει κανα φραγκο και παιρνω γαριδα αλανιαρα!όχι πες της....
την επόμενη φορά να πάρει την κουτάλα και να τα πετάξει στο ταβάνι να κολλήσουν για διάχυση...κρίμα είναι
δεν είπα τίποτα κακό Χάρη μ...θα θελες πολύ να ακούς όπως ακούει ο Χάρης...
αρκεί να ξεπεράσεις το καλπαζάνι που κρύβεις μέσα σου....και να αποδεχτείς τα λεγόμενα κάποιων που αντιμετωπίζουν τον ήχο με φυσική και όχι με σαγρέ τεχνοτροπίες στα ντουβάρια
Pdf από τι?Και για να σε προλαβω,εχω pdf με μετρησεις!Απο τα 250hz και πανω κανουν πληρη ανακλαση!
ρε σασκίν φτάνει πχια με μπα'ι'λτσες...καλπαζάνι
καθόλου Τοοlανδρο μου.......δεν είπα τίποτα κακό Χάρη μ...
...πόσο..κρυστάλλινα ακούς είπα!!
αμάν πια!!
πολύ παρεξηγησιάρης είσαι...
εσύ από που είσαι ρέι...και γελάς-τα ξέρεις....? Ροδόπη μεριά?ρε σασκίν φτάνει πχια με μπα'ι'λτσες...
Θρακιώτης από Σέρρες μεριά...εσύ από που είσαι ρέι...και γελάς....? Ροδόπη μεριά?
ρε Χάρη δε χρειάζεται να το ψάξω..δε μ'ενδιαφέρει άλλωστε το τι σημαίνει..καθόλου Τοοlανδρο μου.......
καλπαζάνη σε είπα...ψάξε το...δεν είναι βρισιά
εσύ από που είσαι ρέι...και γελάς....? Ροδόπη μεριά?
Τοοlaδρο μου...καταλαβαίνω...σου είναι δύσκολο...ρε Χάρη δε χρειάζεται να το ψάξω..δε μ'ενδιαφέρει άλλωστε το τι σημαίνει..
αλλά να..
έχω μια απορία...
τα κρύσταλλα κάθε ποτέ τα πλένεις???...
τα περνάς και ξύδι μετά για να γυαλίσουν???
είναι σωστά τοποθετημένα στη πρώτη ανάκλαση???
...αν παίξεις το specrum του billy cobham...πως ακούγονται τα ποτήρια???
...ε..συγνώμη....τα πιατίνια ήθελα να πω!!
Χαρη,απαιτω ως νηματοθετης να δω φωτογραφια του χωρου ωστε να δω αν αληθευουν τα λεγομενα του Λεανδρου!θα θελες πολύ να ακούς όπως ακούει ο Χάρης...
αρκεί να ξεπεράσεις το καλπαζάνι που κρύβεις μέσα σου....και να αποδεχτείς τα λεγόμενα κάποιων που αντιμετωπίζουν τον ήχο με φυσική και όχι με σαγρέ τεχνοτροπίες στα ντουβάρια
υπάρχει νήμα Γιάνννο μου....δεν τραβάω πλακάκι πλακάκι φωτό το σπίτι για να κρύψω τις χαιενδιές μουΧαρη,απαιτω ως νηματοθετης να δω φωτογραφια του χωρου ωστε να δω αν αληθευουν τα λεγομενα του Λεανδρου!
Ναι,ο Τουλ δινει ελευθερια στην προσωπικη προτιμηση για διαχυση ή απορροφηση αλλα οχι και κρυσταλιερα!!!