- Reaction score
- 82.285
υπάρχει πρόβλημα?Βρε σεις!![]()
υπάρχει πρόβλημα?Βρε σεις!![]()
Δεν ξέρω, δεν έχω τετρακάναλη κεφαλή στο πικάπ.Πως σου ακούγονται οι δίσκοι πολυκάναλα;
Τα παράπονά σας στο στρουμφάκι!Βρε σεις!![]()
Πώς μιλάς έτσι στον διοικητή ρε;υπάρχει πρόβλημα?
ε όχι και παράλυτο κυρ Διοικητά....παρτάλι... ναιΠώς μιλάς έτσι στον διοικητή ρε;
Α να χαθείς, παράλυτο!
Δεν υπάρχουν ταινίες στέρεο τα τελευταία 30 χρόνια. Κάτι λίγες mono μόνο. Μόνο.Εγώ πάλι από τότε που έστησα το πολυκάναλο για τις ταινίες, ξενερώνω άμα η ταινία είναι "μόνο" στέρεο.
Όχι, δεν εννοούσα αυτό. Αν ο ενισχυτής σου μετατρέπει το δικάναλο σήμα του πικάπ σε πολυκάναλο και το ακούς από όλα τα ηχεία. Πως είναι αυτό;Δεν ξέρω, δεν έχω τετρακάναλη κεφαλή στο πικάπ.
πάλι καλά είσαι λίγο πιο ξεθωριασμένος και φιτ του σκριν....αλλιώς που να σε καταλάβωΔεν υπάρχουν ταινίες στέρεο τα τελευταία 30 χρόνια. Κάτι λίγες mono μόνο. Μόνο.
dolby pro logicΌχι, δεν εννοούσα αυτό. Αν ο ενισχυτής σου μετατρέπει το δικάναλο σήμα του πικάπ σε πολυκάναλο και το ακούς από όλα τα ηχεία. Πως είναι αυτό;
Εμείς εκάναμε απσάμπλινγκ!πάλι καλά είσαι λίγο πιο ξεθωριασμένος και φιτ του σκριν....αλλιώς που να σε καταλάβω![]()
Ρε συ ίδγιος ο Αβουγουδούς έγινες...dolby pro logic![]()
μια χαρά είναι τα δικά σας αβαταρ...έχουν και λίγο χρωματάκι....το δικό μου είναι γιατονπ0yτσ0Εμείς εκάναμε απσάμπλινγκ!
[DOUBLEPOST=1542887593][/DOUBLEPOST]
κάτσε να κανονίσω και έναν Κίτσουλα για αύριο να παρασύρω κόζμοΡε συ ίδγιος ο Αβουγουδούς έγινες...![]()
α)Like και ας μην κατάλαβα γρι, πρέπει να ενθαρρύνουμε τα μέλη να γράφουν την άποψη τους.![]()
ααα...μην αγχώνεσαι..μπες και συ...έχει χώροΜε πρόλαβες γ@μώτο!!!![]()
Ήθελα να το κάνω και με τον Rose!ααα...μην αγχώνεσαι..μπες και συ...έχει χώρο![]()
μπαααα...ο Rose δεν έχει χιούμορ...θα φας μπανΉθελα να το κάνω και με τον Rose!
Αυτό πάντως που με στενοχωρεί είναι ότι όταν ξανααλλάξουμε avatars, αυτό το θρεντ θα είναι εντελώς ακατάληπτο.
Ρε αβγδι τι θα γίνει με εκείνα τα αβουγουδου που μου χρώσταγες;ααα...μην αγχώνεσαι..μπες και συ...έχει χώρο![]()
είναι πολλά?Ρε αβγδι τι θα γίνει με εκείνα τα αβουγουδου που μου χρώσταγες;
Επιτρέπει διατήρηση του εντοπισμού και τονικής ισορροπίας ως προς τα εικονικά είδωλα εφόσον αυτό θα επιθυμούσε διακαώς ο ακροατής κι εφόσον εκείνος θα βρισκόταν πάντα εντός της νοητής ηχόσφαιρας κατά τη διάρκεια της ακρόασης.Καθότι έξω από την ηχόσφαιρα-μαντρί θα έτρωγε ο λύκος την ισορροπία,οπότε και ο εντοπισμός θα γινόταν...κομφούζιο.Το πολυκάναλο επιτρέπει πολύ μεγαλύτερες μετακινήσεις απο το sweet spot, λόγω της ύπαρξης κεντρικού.
Ότι στις τωρινές του συνήθειες θα ανταποκρινόταν το πολυκάναλο μονάχα υπό συνθήκες...desktop -ελέω περιορισμένων κινήσεων εντός του πεδίου ακρόασης.Ε ήντα ενοάει τότες ο γκουρούς;;;
Εκείνο που θα χρειαζόταν κατά τις δικάναλες παραγωγές είναι τεχνικές ηχογράφησης και premastering οι οποίες θα αντιστάθμιζαν σε κάποιο βαθμό όσα ανεπιθύμητα φαινόμενα περιγράφει ο Dr.Toole.Από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα θα ανάγεται σε ζήτημα της εκάστοτε ενιαίας οντότητας που θα προκύπτει από δεδομένα setup και διευθέτηση.
Προτεραιότητα στα δικάναλα συστήματα παραμένει σταθερά η χορήγηση ενέργειας από ανακλαστικές συνιστώσες εντός όμως κατάλληλου χρονικού περιθωρίου,ενώ στα πολυκάναλα να μην παρεμβάλονταν με αισθητό τρόπο τα ακουστικά χαρακτηριστικά δεδομένου χώρου στο ήδη κωδικοποιημένο περιεχόμενο του προγράμματος.
ο μοσχοκούζουλος.![]()
να μιλείς με τον Αφτχιά είναι εκστρήμ σπορτ και βλάφτει σοβαρά και τ΄ ντζέπς.
Άμα αλλάξωνε άβαταρ, κι ο Αφτιάς με τον Γκόγια,Άμα δεν αποκαταστήσει τον Σεΐχη το κουζουλό στρουμφάκι θα γίνουν πολύ χειρότερα...![]()
είσαι λίγο πιο ξεθωριασμένος και φιτ του σκριν....αλλιώς που να σε καταλάβω![]()
Δυστυχώς!Ότι στις τωρινές του συνήθειες θα ανταποκρινόταν το πολυκάναλο μονάχα υπό συνθήκες...desktop