Ας πσωνίσουμε, επιτέλους, ενεργά ηχεία ή ο αγώνας (του Κωσταφτχιά) τώρα δικαιώνεται!

A

AKARL

Guest
Μα είναι δυνατόν να μείνεις με τα κλιψ και να λέει ο ζαπ πως ετοιμάζεις πράματα και θάματα;:p
Χαρούgλη δώσε βάση στους στίχοι του άζματος... :sneaky:

Δεν αλλάζω εγώ ηχεία μάθε το καλά
και μην προσπαθείς ν'αλλάξω δίσκους με τα φλακ.
Κοίταξε να βρεις κανέναν άλλο στη ζωή,
Μ' ενεργά και φροντιζμένο, ορθολογιστή.

Πιντιέφ και γνώση μου `δωσες
για να με διορθώσεις,
αλλά δεν κάνεις τίποτα
και το σαμπ σου αν μου δώσεις.

Δεν μετράω το αρτισίξτυ είναι πια αργά,
στο τσαρδί μου οι αντηχήσεις μετράνε τραγικά.
Κοίταξε να βρεις κανέναν άλλο στη ζωή,
Μ' ενεργά και φροντιζμένο, ορθολογιστή.

Last edited by a moderator:

Reaction score
15.469
Μπα ...
ο νταλιμπαν θα ριξει μαυρη πετρα οπισω ντου και θα γελα με τα φυκια και τσι μεταξωτες κορδελες
...
προσανατολιζεται σ' ετονε - λενε οι φημες
IMG_20180804_100548.jpg

ομως αμφινταλαντευεται για τι υπαρχουνε και 'τανε
IMG_20180804_100557.jpg

απου 'χουνε και βαλιτσα και θα μπορει να τα παιρνει και στσι διακοπες στα τερτσα ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.882
Στους στίχοι του άζματος, φαίνεται η εγρήγορση αυτού που κοιμόταν, και ξύπνησε. 8-)
Είναι μια καλή αρχή, μια σημαντική βάση.:dance2:

Φαντάσου την κατάσταση στο "γενικό πληθυσμό", τις καθημερινές αγορές του τυπικού "υπνοβάτη", και δη του "ενημερωμένου υπνοβάτη", από κριτικές άρλεκιν στο tas και λοιπές διαφημισοφυλλάδες! :p

A

AKARL

Guest
Η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο συγκλονιστική... 8-)
Έτσι μρε παλιοχαραχτήρα, ε; >:(

Να σε βγάνω στο κλαρί, να σε ξεφωνήξω θέλει μπας και βάνεις μνιάν ολιά μνυαλό μρε μοσχοκούζουλε. :sneaky: :tongue:

Γροικάτε παέ κοπέλια: Οι χέρες του Ζάπμαν πχιάνουνε, ο μνυαλός του κόβει ωσάν τη μάχαιρα και μπορεί να κάμει πράματα και θάματα... μα δε σας ελέω πράμα άλλο! :bigboss:

[DOUBLEPOST=1545555823][/DOUBLEPOST]
Πότε με το καλό;
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι... ;)

Λοιπόν κοπέλια, το σαμπάκι μου τελεφταία ήτονε κακό παιδάκι κι έτσι αναγκάστηκα να του βουλώσω την τρούπα και να το βάνω τιμωρία να κοιτάζει το ντοίχο. Έτσι για να σφίξουν μνιάν ολιά οι ... κώνοι. :sneaky:

Επίσης, ενσωμάτωσα στην ενιαία οντότητα μνιά απαραίτητη συσκεβή και μπορεί να ποστάρω και ένα Χριστουγεννιάτικο ρηβγιού για τσι μερακλήδες επαέ χάμε... Εβίβα μας μρε κοπέλια! :drinks:

Reaction score
15.469
Έλα ρε μπούτχια από τα Lidl....
Ο νταλιμπαν ειναι πηγηαιο πηγαιο - πως το λεν' - ταλεντο , δε ντου 'χει απλως δοθει η εφκαιρια να το ξεδιπλωσει αφου απασχολει το αριστερο ντου ημισφαιριο με μηχανηματαηχειοκαλωδια ...

στο μεταξυ για να περνα εφχαριστα και συναμα δημιουργικα η ωρα μας, εγω θα βαλω επαε 'να βιντεο που μας 'ε' δειχνει γιαντα οι ρωσιδες γινουντε ωσα τσι μαρμαροκολωνες

(οσοι εχουνε ευαισθησιες ή γενικα ειναι ανηλικοι παρακαλω να μη ντο δουν)

και επαε απου 'βαλε μιαολια πσαρι

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.951
Η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο συγκλονιστική... 8-)
Έτσι μρε παλιοχαραχτήρα, ε; >:(
Να σε βγάνω στο κλαρί, να σε ξεφωνήξω θέλει μπας και βάνεις μνιάν ολιά μνυαλό μρε μοσχοκούζουλε. :sneaky: :tongue:
Γροικάτε παέ κοπέλια: Οι χέρες του Ζάπμαν πχιάνουνε, ο μνυαλός του κόβει ωσάν τη μάχαιρα και μπορεί να κάμει πράματα και ιάματα... μα δε σας ελέω πράμα άλλο! :bigboss:
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι... ;)
Λοιπόν κοπέλια, το σαμπάκι μου τελεφταία ήτονε κακό παιδάκι κι έτσι αναγκάστηκα να του βουλώσω την τρούπα και να το βάνω τιμωρία να κοιτάζει το ντοίχο. Έτσι για να σφίξουν μνιάν ολιά οι ... κώνοι. :sneaky:
Επίσης, ενσωμάτωσα στην ενιαία οντότητα μνιά απαραίτητη συσκεβή και μπορεί να ποστάρω και ένα Χριστουγεννιάτικο ρηβγιού για τσι μερακλήδες επαέ χάμε... Εβίβα μας μρε κοπέλια! :drinks:

Ο νταλιμπαν ειναι πηγηαιο πηγαιο - πως το λεν' - ταλεντο , δε ντου 'χει απλως δοθει η εφκαιρια να το ξεδιπλωσει αφου απασχολει το αριστερο ντου ημισφαιριο με μηχανηματαηχειοκαλωδια ...

στο μεταξυ για να περνα εφχαριστα και συναμα δημιουργικα η ωρα μας, εγω θα βαλω επαε 'να βιντεο που μας 'ε' δειχνει γιαντα οι ρωσιδες γινουντε ωσα τσι μαρμαροκολωνες

(οσοι εχουνε ευαισθησιες ή γενικα ειναι ανηλικοι παρακαλω να μη ντο δουν)

και επαε απου 'βαλε μιαολια πσαρι
Παρακαλώ πολύ,τί πράγματα είναι αυτά;
Αυτό εδώ είναι σοβαρό νήμα,για τη ζωή το θάνατο και τα...ενεργά του AKARL.:p

Reaction score
15.469
Αυτό εδώ είναι σοβαρό νήμα,για τη ζωή το θάνατο και τα...ενεργά του AKARL.
Μπραβο !
Ετσι !
Χαιρομαι αμα θωρω αθρωπους καποιου επιπεδου απου μπορω να πω μαζιντωνε δυο κουβεντες.
Λοιπον,
ζωη ειναι το μεσοδιαστημα αναμεσα στο θανατο και (στα ενεργα του νταλιμπαν) στη γεννηση ... εγω ασχολουμαι με το τελευταιο ,
με τσι μαρμαροκωλονες

Anna-Starodubtseva-Fitness-Model-Santorini-Kanoni-3.jpg

να επαε και μια με τα ρουχα τσι δουλειας
Anna-Starodubtseva-Fitness-Model-Santorini-Kanoni-2.jpg

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.056
Members
38.403
Νεότερο μέλος
Daredevil 1994