- Reaction score
- 142.984
Μη σκας.Ούτε αφτά κάνουν;;;;;![]()
Πολύ χονδρικά είναι όσα λέμε.
"Γενικά" μιλάμε, αν το πιάσουμε "ειδικά", θα ξημερωθούμε..
Μη σκας.Ούτε αφτά κάνουν;;;;;![]()
Τι θα γίνει; Θα επιτελεστεί επιτέλους η κουτουράδα;Καλά να πάθεις....καλά να πάθεις!
Δεν καθόσουν στα αβγά σου με τις καραμούζες σου...ήθελες πολυτέλειες...!![]()
Από κουτουράδα που δεν τρως,τι σε νοιάζει και αν θα γίνει...Τι θα γίνει; Θα επιτελεστεί επιτέλους η κουτουράδα;
Πω ρε φίλε τι άλματα ήταν αυτά....Κιε 'να ευχαριστο διαλειμα οσο περιμενωμε τ' αποτελεσματα του νταλιμπαν
...
Γραφει "ας πσωνισουμε" και δεν γινεται τιποτα. 24 σελιδες μπλα-μπλα και απο δραση μονο τα αλματα του Oldy ......Από κουτουράδα που δεν τρως,τι σε νοιάζει και αν θα γίνει...![]()
Προτιμότερα τα άλματα από τα...σφάλματα - ελέω βιασύνης.Γραφει "ας πσωνισουμε" και δεν γινεται τιποτα. 24 σελιδες μπλα-μπλα και απο δραση μονο τα αλματα του Oldy ......
Πάλι κουβέντα για μόρια επχιασες;Προτιμότερα τα άλματα από τα...σφάλματα - ελέω βιασύνης.
Στην οριστική χρησιμοποιούμε το μόριο θα και την άρνηση δεν.
Στην υποτακτική χρησιμοποιούμε τα μόρια να ή ας και την άρνηση μη(ν).
Κοίταξε, έτσι όπως το πάει, το σφάλμα θα το διαπράξει σίγουρα. Είτε βιαστεί, είτε αργήσει. Το έβλεπε να έρχεται αλλά θα το παίξειΠροτιμότερα τα άλματα από τα...σφάλματα - ελέω βιασύνης.
Στην οριστική χρησιμοποιούμε το μόριο θα και την άρνηση δεν.
Στην υποτακτική χρησιμοποιούμε τα μόρια να ή ας και την άρνηση μη(ν).
Εκφράζει στη συγκεκριμένη περίπτωση προτροπή,πιθανό ενδεχόμενο,ευχή ή ακόμα και...παραχώρηση στις επιταγές του Ear...
Όχι τίποτε άλλο,δεν έχει εμφανιστεί και αυτός ο AKARL για να...λογοδοτήσει.
Καμιά φορά η καλύτερη συνθήκη για ν'απολαύσεις κάτι είναι να μην έχεις αδιάκοπη...εμπειρία μαζί του.Κοίταξε, έτσι όπως το πάει, το σφάλμα θα το διαπράξει σίγουρα. Είτε βιαστεί, είτε αργήσει. Το έβλεπε να έρχεται αλλά θα το παίξει
Αυτός ο Αυτιάς κανονικά έπρεπε να δίνει και τίποτα δωροεπιταγές για αγορά ενεργών στα θύματα του. Έπειτα από την ψυχρολουσία του θύματος που θα περιμένει να παίζουν ο Μόμπυ, χορωδίες και εκκλησιαστικά όργανα ζωντανά στο σαλόνι του και αυτός να περιφέρεται αμέριμνος, ο Αυτιά θα έπρεπε να δίνει δωρεάν τις Φαραωνικές (και εν πολλοίς ανεφάρμοστες για οικιακό χώρο) προτάσεις του (μετά την επί τόπου επίσκεψη όπου το θύμα μπορεί να δει ζωντανά το ίνδαλμα του και να πιουν μαζί κάτι από την κάβα του) για την ριζική ανακατασκευή του χώρου ακρόασης που θα απασχολούν το θύμα για πολύ καιρό μετά την αγορά των ενεργών
Αλλιώς, ακροαματική εμπειρία & απόλαυση δεν νοείται!!!
Τουναντίον, θα έπρεπε να δέχομαι (δωρο)επιταγές για τις συμβουλές μου!Αυτός ο Αυτιάς κανονικά έπρεπε να δίνει και τίποτα δωροεπιταγές για αγορά ενεργών στα θύματα του.
Ευχαριστώ, έχω (κι) ενεργάΤουναντίον, θα έπρεπε να δέχομαι (δωρο)επιταγές για τις συμβουλές μου!![]()
Αλλιώς, όπως λες, ακροαματική εμπειρία & απόλαυση δεν νοείται! (και συχνά η συμβουλή δεν εκτιμείται)
Πάρε ενεργά.
50€.
![]()
Δωσε το Bedini.50 ευρω.Ωωωωωπ,κεκτημενη ταχυτης.45 ευρω κοστιζε καινουριο.Χαμηλωνε!Τουναντίον, θα έπρεπε να δέχομαι (δωρο)επιταγές για τις συμβουλές μου!![]()
Αλλιώς, όπως λες, ακροαματική εμπειρία & απόλαυση δεν νοείται! (και συχνά η συμβουλή δεν εκτιμείται)
Πάρε ενεργά.
50€.
![]()
Καταγγελω αυτο το ισοπεδοτικο και ασεβες ποστ .....Έπειτα από την ψυχρολουσία του θύματος που θα περιμένει να παίζουν ο Μόμπυ, χορωδίες και εκκλησιαστικά όργανα ζωντανά στο σαλόνι του και αυτός να περιφέρεται αμέριμνος, ο Αυτιά θα έπρεπε να δίνει δωρεάν τις Φαραωνικές (και εν πολλοίς ανεφάρμοστες για οικιακό χώρο) προτάσεις...
Πενηνταρικο,με η χωρις αποδειξη;Ευχαριστώ, έχω (κι) ενεργά
Τα 50 € που ζητάς δείχνουν ότι πράγματι είσαι γιατρός![]()
Από 4 και πάνω χρειάζονται. Απαραίτητα! Προσοχή στην τοποθέτηση επάνω στους τοίχους μην πέσει και πλακώσει τίποτα!Καταγγελω αυτο το ισοπεδοτικο και ασεβες ποστ .....
Εγώ πάντως δοκιμαζω ενα μικρο sub αλα toulou με ενθαρρυντικά μέχρι στιγμής αποτελεσματα...