- Reaction score
- 11.236
Τέτοιο είχα, 320d
Με συγκίνησες βρε παλιόπαιδο μερες που είναιΕίχα cabrio '94, κληρονομιά κι αυτή. Σερνόταν δυστυχώς, δίλιτρη με 136hp & τετρατάχυτο αυτόματο οπότε πρόσθεσα μόνο 5000km σε 7-8 χρόνια. Ασαφής ατέρμονας, ανάρτηση βαρκαρόλα, λαστιχωτά φρένα. Όπως ήταν όλες οι Merc τότε δηλαδή.
Την πούλησα φθηνά το '14 μέσα σε λίγες ώρες με 64000km για να φεύγει, μόνο για γνώστες.
Χωρίς τα McIntosh στέρεα που μου άρπαξε ο @gonis*.
Γαλάζια με μπλε δέρματα και μπλε κουκούλι.
View attachment 193860
View attachment 193857
View attachment 193858
View attachment 193859
*Έτσι γνωριστήκαμε και γίναμε φιλενάδες. Ήρθε να τα αγοράσει για την Spider του. Χωρίς το φτυάρι.
Είπα να μην το θίξω και γίνω κακός Χριστουγεννιάτικα......και άλλου καθεστώτος...
Να και το δικό μου...16 χρόνια πρίν...Μόνο γρήγορα στέισια θα παίρνω στο μέλλον. Το Μινάκι είναι το πρώτο μου και είμαι πανευτυχής με την ευρυχωρία για το μέγεθος.
Death to crossoverz & "SUVs".
Ποιοτικός έλεγχος άλλης εποχής
Ωραίες καμπύλες...
Πέτυχα αυτές τις δυο φωτό της Θεάς...Την "Θεά" την είχε ένας θείος μου, στα μάτια μας αλλά και ουσιαστικά στην πραγματικότητα ήταν σαν διαστημόπλοιο σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
Ένα Πάσχα και μετά από κρασοκατάνυξη έβαλε στοίχημα με τον πατέρα μου ότι μπορεί να γίνει τρίκυκλο και να κινείται δίχως πρόβλημα...και φυσικά το κέρδισε