- Reaction score
- 76.202
Τη Merc (που φαίνεται οτι δεν βγήκε βόλτα χειμώνα) απο το Βέλγιο, τη BMW απ' την Ολλανδία. Η ηλιοροφή λειτουργεί! Ήταν φυσικά το πρώτο που έκανα κι έφριξε οτι δε θα ξανακλείσει.ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ?
ΚΑΙ ΠΟΣΟ?
Τη Merc (που φαίνεται οτι δεν βγήκε βόλτα χειμώνα) απο το Βέλγιο, τη BMW απ' την Ολλανδία. Η ηλιοροφή λειτουργεί! Ήταν φυσικά το πρώτο που έκανα κι έφριξε οτι δε θα ξανακλείσει.ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ?
ΚΑΙ ΠΟΣΟ?
δεν εχω τη παραμικρη ιδεα...ισως καποιος να γνωριζει ομως..και εγω την ιδια απορια ειχαΤι σημαίνει "κιβωτιο ταχυτητων τυπου Porsche";
Δεκτό. Αλλά τελικά τί είναι; Το "dogleg" με την πρώτη κάτω εννοούσε;Π@π@ριές της εποχής για να πουλήσουν τους κουβάδες SIMCA.
Πρωτη κατω ειναι ZF.Δεκτό. Αλλά τελικά τί είναι; Το "dogleg" με την πρώτη κάτω εννοούσε;
εχει τηλεφωνα το προσπεκτους που εβαλα... εγω ντρεπομαι... να ρωτησω...Χρησιμοποιούσαν συγχρονιζέ παραγωγής Porsche (από το 1100 ακόμη). Δε γνωρίζω πώς προέκυψε η εν λόγω συνεργασία όμως.
.....ξαφερφε εσυ ;Ισχύει, ανακάτευες τη σούπα κανονικά. Το είχε και ο δικός μου θείος το 1508GT.
@JOHN MARKOU έχει γούστο να...
Τίποτα παιδιά π@π@ριές . Το είχε ο θείος μου το 1508gt και ήταν ΓΤΠΚ.
Το σαζμάν του ήταν πιο ασαφές και από πεζώ της εποχής.
Ολες οι ταχύτητες μισοκούμπωναν πάντα.
Στα δε κατευάσματα , ήθελε προσεκτίκό συγχρονισμό στροφών για να μην γαυγίζει το σαζμάν.
Ισως το χειρότερο και ασχημοτερο κασονι στην Ιστορια του ανθρωπινου ειδους. Θυμαμαι ενα βραδυ που μου χαλάσε για χιλιοστη φορα σε 5 μηνες, το αφησα στην ακρη χωρις να το κλειδωσω και την επομενη μερα πηγα και πηρα αυτοκίνητο. Δεν ξερω τι απεγινε, ουτε τις πινακιδες δεν παρεδωσα. Ηταν 1998...