melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.134
το τίναγμα της γάτας, είναι όλοι τους τελειωμένοιΟ ταρίφας ο ελληνάρας δε θα το επιτρέψει! Σαν τους Γάλλους (νομίζω) ταξιτζήδες που καίνε τα Uber.
το τίναγμα της γάτας, είναι όλοι τους τελειωμένοιΟ ταρίφας ο ελληνάρας δε θα το επιτρέψει! Σαν τους Γάλλους (νομίζω) ταξιτζήδες που καίνε τα Uber.
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές, η Ford σχεδιάζει να αφαιρέσει κάθε δυνατότητα ελέγχου απο τον "οδηγό". Δεν θα υπάρχουν τιμόνι και πεντάλ.“But it’s human nature that you start trusting the vehicle more and more and that you feel you don’t need to be paying attention.”
Δεν πάνε σε καμιά Κίνα ή Ινδία, ή Πακιστάν; Μάλλον θα αναθεωρούσαν.Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές, η Ford σχεδιάζει να αφαιρέσει κάθε δυνατότητα ελέγχου απο τον "οδηγό". Δεν θα υπάρχουν τιμόνι και πεντάλ.
Ή οπουδήποτε στη δύση δεν υπάρχει διαγράμμιση (σε όλες τις χώρες συμβαίνει), ιδίως σε συνδυασμό με συνθήκες χαμηλής ορατότητας ή σε επίπεδα σημεία χωρίς προφανή διαχωρισμό του δρόμου με τα χωράφια. Επίσης, όπου οι δρόμοι είναι πολύ στενοί (ΗΒ), χωμάτινοι, φθαρμένοι (ΗΠΑ).Δεν πάνε σε καμιά Κίνα ή Ινδία, ή Πακιστάν; Μάλλον θα αναθεωρούσαν.
Θα είναι η χαρά του φαναρτζή.Η Φόρτ, όπως έλεγε ένα παλιός φαναρτζής, σχεδιάζει να έχει αυτοοδηγούμενο όχημα για πώληση το 2021!
Ειναι απο τα πιο hot industries αυτη τη στιγμη. Στον δικο μου κλαδο, μεγαλα studios του εξωτερικου ηδη αλλαζουν τα πλανα τους και στρεφονται στο user interface design των αυτονομων/αυτοοδηγουμενων οχηματων.
Μιας και ο επιβατης πλεον δεν (θα) χρειαζεται να εχει στραμενη την προσοχη στο δρομο, θα οργιαζει η οπτικη πανδαισια και η ποικιλια της πληροφοριας εντος του οχηματος.
Δε φιουτσουρ ιζ ναου.