Αυτόνομα αυτοκίνητα

Μηνύματα
1.903
Reaction score
1.051
Για να δουλεψει αυτη η περιπτωση, πρεπει τα αυτοκινητα να συνεργαζονται ασυρματα μεταξυ τους. Ολα, εχουν δεν εχουν αυτοματη κινηαη. Δηλαδη, το μαυρο βλεπει την αποσταση να μειωνεται περα του οριου ααφαλους πεδησης και κανει ελιγμό αποφυγης. Το λευκο αυτοματοποιημενο πισω εχει προσαρμόσει ταχυτητα συμφωνα με το μπροστινό. Αυτη η παραδοχη οτι η αποσταση απο το μπρστινο αρκει για ασφαλη οδηγηση δεν ισχυει. Θα επρεπε να ξερει και την αποσταση του προπροηγουμενου.

Δευτερο παραδειγμα: το μπροστα έχει λόγω βλαβης αυτοκτονικες διαθεσεις και παει να κουτουλησει σε "τοιχο" χωρίς να φρεναρει. Θα τρακαρει και αυτο και μερικα απο τα επομενα που ακολουθούν "στενα"
 








Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
18.662
Reaction score
43.850


rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
48.445
Reaction score
101.685
:lolsign:



A self-driving taxi has blocked a road in Arizona after becoming confused by a lane closed off with traffic cones.
The Waymo vehicle repeatedly drove away from roadside assistance, dispatched within minutes of the car becoming stuck.
 

TGD

Μηνύματα
10.393
Reaction score
10.140
Μη γελάς, γιατί σε 20 χρόνια όλα τα αυτοκίνητα έτσι θα είναι: αυτόνομα ταξί! Τα εγγόνια μου δεν θα έχουν δίπλωμα οδήγησης, μόνον η road side assistance θα έχει!
 




Shepherd

Μόνιμος
Μηνύματα
5.042
Reaction score
11.167
Το νέο είναι ότι το Autopilot είναι στην έβδομη θέση.
 




costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
57.807
Reaction score
142.884
received_996549215098008.jpeg


26' πήρε το Τέσλα να ολοκληρώσει τη διαδρομή, και το Waymo χρειάστηκε 55', υπερδιπλάσιο χρόνο! 😁🤪😂
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.612
Μηνύματα
3.018.014
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras
Top