- Reaction score
- 985
Πολύ θα ήθελα να φτιάξω ενα t shirt με το εξώφυλλο...και λιγο σκοταδακι
Πολύ θα ήθελα να φτιάξω ενα t shirt με το εξώφυλλο...και λιγο σκοταδακι
Υπέροχο άλμπουμ.Ξεκιναμε με το κλασικο και υπεροχο ψυχεδελικο album των Gandalf.
GANDALF - Gandalf (USA 1969)
(επανα)κυκλοφορησε προσφατα, πολυ προσφατα (δηλαδη πριν 2 βδομαδες εφτασε στα χεργια μου)πολυ ενδιαφέρον, το Goethe έφερνε τέτοια ονόματα, ακόμα και στη χούντα!
Πήγαινα την περίοδο 80s και με αφορμή το παραπάνω έψαξα το Δισκορυχείο και βρήκα το παρακάτω πολύ νοσταλγικό ποστ. Είχα παραυρεθεί σχεδόν σε όλα
το φεστιβάλ PRAXIS JAZZ, στην Αθήνα, ανάμεσα στα χρόνια 1980-1988: όλες οι λεπτομέρειες μιας διοργάνωσης, που έγραψε ιστορία
Το PRAXIS JAZZ υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ jazz και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής, που διοργανώθηκαν ποτέ στη χώρα. Βασικά, το ...diskoryxeion.blogspot.com
Στο θέμα μας να βάλω κάτι και εγω που ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρον
Οι γερμανοί Alex Oriental Experience από το 1973 με μέλη των Can
και τουρκους μουσικούς
αυτό υπάρχει από .. τότε(επανα)κυκλοφορησε προσφατα, πολυ προσφατα (δηλαδη πριν 2 βδομαδες εφτασε στα χεργια μου)
Απεβίωσε: 26 Απριλίου 2022 ;(klaus schulze
[QUOTE="cybernaut, post: 2873042, member: 31904"]
Απεβίωσε: 26 Απριλίου 2022 ;(
[/QUOTE]
RIP Ακόμη ένας μεγάλος μουσικός έφυγε......!
Συμφωνω, ναι εννοειται αυτο που λες.Το "σπίτι" έχει βγάλει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Κάποια γνωστά στους μυημένους, όπως αυτό:
...και κάποια ούτε καν σε αυτούς:
Δισκαρα αυτος....και μονο το Sympathy να ειχε... Εχει βεβαια και τα φοβερα Iceberg και Beautiful Scarlet μεταξυ αλλων....Να βάλω και έναν
View attachment 249432
Πολυ κριμα. Τον γλωσσοφαγαμε λες?Απεβίωσε: 26 Απριλίου 2022 ;(
View attachment 249304
Μεγαλο κεφαλαιο για την ηλεκτρονικη ο Schulze
Το εχω σε βινυλιο, αλλα με αυτο το εξωφυλλο...
View attachment 249305
Παρότι λάτρης της ψυχεδέλειας από πιτσιρικάς,ομολογώ πως είχα μεσάνυχτα από kraut rock.Μολις πέρσι ανακάλυψα τον Κlaus Schulze και επιτέλους έχω και τους 2 παραπάνω δίσκους,απλά αριστουργήματα και τα 2 αλλά των Ash Rah Tempel έχει και φοβερό artwork, είναι υπεροχο.View attachment 249304
Μεγαλο κεφαλαιο για την ηλεκτρονικη ο Schulze
Το εχω σε βινυλιο, αλλα με αυτο το εξωφυλλο...
View attachment 249305
Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α ! ! ! Δωρεάν ταξίδι......"μέρη του έχουν ηχογραφηθεί στην Ελλάδα"
Aυτο δεν το ξεραμε....μπορεις να μας πεις περισσοτερα?
OUT OF FOCUS - Out of Focus (Germany 1971) prog-kraut
Αυτό το βιβλίο είναι ο ιδανικός οδηγός για την κοσμική μουσικήΠαρότι λάτρης της ψυχεδέλειας από πιτσιρικάς,ομολογώ πως είχα μεσάνυχτα από kraut rock.Μολις πέρσι ανακάλυψα τον Κlaus Schulze και επιτέλους έχω και τους 2 παραπάνω δίσκους,απλά αριστουργήματα και τα 2 αλλά των Ash Rah Tempel έχει και φοβερό artwork, είναι υπεροχο.
Τα περισσοτερα ψυχεδελικα - progressive και krautrock albums ειχαν φοβερα εξωφυλλα.Παρότι λάτρης της ψυχεδέλειας από πιτσιρικάς,ομολογώ πως είχα μεσάνυχτα από kraut rock.Μολις πέρσι ανακάλυψα τον Κlaus Schulze και επιτέλους έχω και τους 2 παραπάνω δίσκους,απλά αριστουργήματα και τα 2 αλλά των Ash Rah Tempel έχει και φοβερό artwork, είναι υπεροχο.