- Reaction score
- 122
αυτο δεν ειναι ακριβως πανκ και ειναι 30+ ετωνοπως ακριβως το γραφω πιο πανω .. απο εκει και περα μπορουν να τα πουν πολυ καλητερα οι ιδιες οι μπαντες αντι για μενα.
αυτο δεν ειναι ακριβως πανκ και ειναι 30+ ετωνοπως ακριβως το γραφω πιο πανω .. απο εκει και περα μπορουν να τα πουν πολυ καλητερα οι ιδιες οι μπαντες αντι για μενα.
no problem, αλλα δεν ειναι δικη μου γνωμη....... δεν θελω να κσερω τι εχετε στο κεφαλι σας κατω απο το πανκ αλλα ας μεινει εδω.
. | . |
|
το πανκ μπορεις και να το βγαλεις εκτος ... ειναι πρωταρχικη μορφη .. το οποιο και καπου τρεχει ακομα.. μπορει να μην σε βολευει οτι παιζει 50 χρονια ανελλιπως ... αλλα ντακς ... κατι κακο κσερει να το κανει καλα..
Απο καθαρα μουσικης αποψης βεβαια....το Punk στα μεσα της δεκαετιας του 70 γενηθηκε απο κατι πιτσιρικαδες που ηθελαν να δειξουν την αντιθεση τους στα βαρυγδουπα progressive album εκεινης της εποχης (τα album δηλαδη των YES των Emerson Lake and Palmer κλπ κλπ). Δεν τα "καταλαβαιναν" βεβαια κιολας αυτα τα album, γιατι για να παιξεις progressive χρειαζεσαι και φοβερους μουσικους....οκ, υπαρχουν πολλα ειδη απο δαυτο, μιλαω περισσοτερο για τα ακραια, αντιθετα τα 60s garage-punk, η μετα punk new-wave, εβγαλαν μεγαλους δισκους 78-82, αλλ΄α σημερα;;;;;;
αν κανω εγω DMT και παικσω πχιανο, θα εχουμε νεο ειδος
αν κανω εγω DMT και παικσω πχιανο, θα εχουμε νεο ειδος
δατ μπιν σεντ. στο ευρητερο Kraut (και στο προαναφερθεν ραφι) υπαρχουν και αυτοι:
... προτιμω συνθεσαιζερζ.
... οι cluster (σκετοι) εχουν μπει ?!
Βρε εμείς τα ζήσαμε τότε... πολυ καλα τα λεει ο Τσουλιαν Κοπ, αλλα δεν εχω διαθεση για αντιπαραθεσεις και εριδες-ειναι ανοικση και με πχιανει η αλλεργια με το ροκ (προφανως το kraut "rock" δεν το περιλαμβανω αφου αυτοσαρκαζεται εξ' ορισμου-και αποτελει βασικη επιρροη αρκετων-αν-οχι-ολων των καλλιτεχνων που δε πολυσεβονται τον εαυτο τους) -, also καποια στιγμη θα το τσεκαρω το βιβλιο, μιας και εχω εντοπισει μια κοπια στην οικογενειακη βιβλιοθηκη.
-και ολα αυτα τα γνωστα,τετριμενα και χιλιοειπωμενα απο 20 χρονων για κραουτ μιλαμε (χεχε...και ακουμε) αλλο οτι ειμαι ακομα 23,3,3,3... τυφλα να εχει το π (3.14) -
δες το ντοκιουμενταρυ του Μπιμπιτσι.
Ωραιο ντοκιμαντερι αυτο... αυτοσαρκαζεται εξ' ορισμου
Στην ουσια αυτο το album των Radiohead ειναι διασκευη του album Radio Activity των Kraftwerk του 1975κσαναστοθεμα
στο ραφι απο τα καινουργια που ελεγα -το παρακατω, ειχε και cd (σε φακελακι μεσα ο δισκο), που πετυχα προαλες σε μια αναταξινομιση της cd-θηκης
εντσοι!
α τι καλα! ποσο γ***ει στα ενεργα!
το αριστερά κάπως εντάξει. Αυτό το δεξιά τι ήταν ρε παιδάκι μου, σκιάχτηκα. Μισώ τη jazz. Ποια αβαντ γκαρντ χα χα δεν ξαναβρίζω.
..πληροφοριες εντως των συνδεσμων.