ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ CAV A8M !!!

Reaction score
0
Γεια σας!! Ειμαι κατοχος ενος Α8Μ, ειχαμε καποια προβληματα, ok, δεν ειμαι και ο πρωτος (!!!), προθυμη η εταιρεια μου τον αντικατεστησε με εναν καινουργιο. Ολα καλα μεχρι εδω, ολα δουλευουν ρολοι πλεον εκτος απο το εξης κουφο: Δεν μπορω με τιποτα να εχω πολυκαναλο ηχο απο το PS3 συνδεδεμενο με οπτικη ινα. Δοκιμασα οτι πιστευω οτι υπαρχει απο ρυθμισεις και στον CAV και στο PS3, αλλαξα εισοδους στον ενισχυτη, τα παντα αλλα τιποτα. Απο το DVD μου, παλι με οπτικη ινα εχω κανονικα 5.1, αλλα απο blue-ray στο PS3 τιποτα...! Μηπως εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει please??!? :111:

Reaction score
784
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ CAV A8M !!!

εχεις ρυθμισει σωστα το ps3?opticas η digital out νομιζω γραφει.

Reaction score
1.187
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ CAV A8M !!!

Είσαι σίγουρος πως το PS3 βγάζει στην ψηφιακή του τα standards formats ήχου Dolby Digital & DTS;

Οταν παίζει DVD το PS3 έχεις πολυκάναλο ήχο;
Μόνο στο blu-ray υπάρχει το πρόβλημα;

Reaction score
0
Γεια σας!! Ειμαι κατοχος ενος Α8Μ, ειχαμε καποια προβληματα, ok, δεν ειμαι και ο πρωτος (!!!), προθυμη η εταιρεια μου τον αντικατεστησε με εναν καινουργιο. Ολα καλα μεχρι εδω, ολα δουλευουν ρολοι πλεον εκτος απο το εξης κουφο: Δεν μπορω με τιποτα να εχω πολυκαναλο ηχο απο το PS3 συνδεδεμενο με οπτικη ινα. Δοκιμασα οτι πιστευω οτι υπαρχει απο ρυθμισεις και στον CAV και στο PS3, αλλαξα εισοδους στον ενισχυτη, τα παντα αλλα τιποτα. Απο το DVD μου, παλι με οπτικη ινα εχω κανονικα 5.1, αλλα απο blue-ray στο PS3 τιποτα...! Μηπως εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει please??!? :111:
Η καλυτερη συνδεση AVR και PS3 ειναι φυσικα μεσω hdmi 1.3 και ενεργοποιωντας την επιλογη εξοδου PCM στις αντιστοιχες ρυθμισεις εξοδου του PS3, αφου μεσω hdmi θα εξαγεται καθε λογης μπαντα σε μορφη συμβατη με τον AVR.
Ειδικα στην περιπτωση σου, τονιζεις οτι εχεις 5.1 μεσω οπτικης και DVD player. Οποτε ο ενισχυτης δεν εχει καποιο προβλημα με την οπτικη εισοδο του και την αποκωδικοποιηση DTS/DOLBY.
Λογικα το προβλημα εστιαζεται στο PS3 και στις ρυθμισεις εξοδου ηχου (audio output settings).
Αν θελεις επιλεγεις απο το home menu PS3 : settings-audio output settings-digital out (optical)-lenear PCM 5.1 Ch 44.1 kHz.
(Εναλλακτικα δοκιμαζεις τις 2 πρωτες επιλογες στο ιδιο menu DTS/DOLBY 5.1 αναλογα την μπαντα του dvd.)
http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/audiooutput.html

Reaction score
0
Επισης δεν αναφερεις τον τροπο συνδεσης του PS3 με την οθονη προβολης.
-Αν εχεις συνδεσει το PS3 με την οθονη σου "αναλογικα" τοτε μονο εχεις σημα μεσω οπτικης.:105:
-Αν εχεις συνδεσει το PS3 με την οθονη σου "ψηφιακα" δεν εχεις σημα μεσω οπτικης.:122:

Reaction score
0
Για αυτο ακριβως το avsite δεν παιζεται!!! Λες το προβλημα σου, και σε λιγες ωρες σου εχουν την λυση! Ηταν προβλημα ρυθμισης του PS3 τελικα (που θα παει, θα μαθω...). Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας, να'στε καλα!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.327
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent