Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Θέλω να δω το θέαμα στην παραλία να είναι δίπλα-δίπλα "Ο θησαυρός της Βαγίας" με το "Playboy Αυγούστου"!
Μήπως να χωρίσω πρώτα και μετά να γράψω;;;;; :roll: :shock:VIDEOMIX said:Γειά σου βρε Γιώτα βιβλιοφάγε.
Άντε, πήγαινε ποσταρε και κανα τραγούδι χωρισμού όπως όλες οι άλλες 3 κοπέλες του site για να συμπληρωθεί το καρέ. (πλύν Λουκίτσας που δεν μπαίνει συχνά) :?
Προσυπογράφω. Ε-ξαι-ρε-τι-κό!!Aggelos said:"Το Ζαφειρι του Θεου" του Ζιλμπέρ Σινουέ. Πριν από μερικα χρονια μου αρεσε πολυ (ειδικα για καλοκαιρι στην παραλία...
Εγώ αποκλείεται να διάβαζα τέτοιο κείμενο με θάνατο σκυλιού κλπ...θα το έκλεινα με το που το καταλάβαινα.Giota said:Το τι κλάμα έριξα όταν ο συγγραφέας περιέγραφε τον θάνατο του σκύλου του...
Απ' όσους γνωρίζω ότι διάβασαν αυτό το βιβλίο, δεν ξέρω ούτε έναν που να μην έκλαψε (κι εγώ μέσα). Είναι ίσως μια από τις συγκλονιστικότερες περιγραφές του θανάτου που έχουν γραφτεί ποτέ.Giota said:Μαμπρούκ σκύλος μιας ζωής - Ζαν-Πιερ Υτέν
Το έχω ξεκινήσει και η αλήθεια είναι ότι το έχω αφήσει στην άκρη εδώ και κάμποσο καιρό -όχι επειδή δεν μου αρέσει.
Το βιβλίο ανήκει στη σειρά "Ζωοφιλική βιβλιοθήκη" της Ωκεανίδας.
Το τι κλάμα έριξα όταν ο συγγραφέας περιέγραφε τον θάνατο του σκύλου του...
Φοβερός...Ο μοναδικός που μπορεί να σου μεταδόσει τον τρόμο του αδιόρατου. Αυτός που εστεισε μια ανύπαρκτη μυθολογία (Κθουλού) από το πουθενά, που ξεπερνά την οποιαδήποτε υπάρχουσα μυθολογία. Επί πολλά χρόνια ήταν ο αγαπημένος μου. Έχω ξεζουμίσει σχεδόν όλα όσα έχει γράψει. Αγαπημένα βιβλία "Ο Τύμβος", "Ο τρόος του Ντανγουϊτς", "Reanimator" κλπ κλπ. Κρίμα όμως που όλες οι μεταφορές των βιβλίων του στον κινηματογράφο ήταν χάλια.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Τα απαντα του H.P. Lovecraft... Απλα, καταπληκτικος...