wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.482
@Σ. Κωνσταντινίδης Αυτό ήθελα να γράψω! Βαριούνται που ζουν, ρε φίλε!
Να ρωτήσω τώρα εγώ...το tablet δε σου πέφτει βαρυ για διάβασμα ? Το σκέφτομαι πολυ και ειδικά για graphic novels και comics ωστόσο το βάρος για μένα είναι απαγορευτικό...Το moonreader εβαλε μια καινουργια λειτουργια Calendar .
Scroll back στα τελευταια 5 χρονια που ειμαι με αυτο το ταμπλετ και υπαρχει ιστορικο
View attachment 300908 View attachment 300909 View attachment 300910 View attachment 300911 View attachment 300912
Βιβλια ανα ετος
Υπάρχει το ipad mini στα 293 γραμμάρια και το kindle στα 158Να ρωτήσω τώρα εγώ...το tablet δε σου πέφτει βαρυ για διάβασμα ? Το σκέφτομαι πολυ και ειδικά για graphic novels και comics ωστόσο το βάρος για μένα είναι απαγορευτικό...
Οχι καθολου και ουτε θυμαμαι να με ειχε ενοχλησει ιδιαιτερα στην αρχη, αν και μου εχει πεσει μερικες φορες στην μυτη.Να ρωτήσω τώρα εγώ...το tablet δε σου πέφτει βαρυ για διάβασμα ?
Ακριβώς ! Το kindle paperwhite (ή κάπως έτσι) εχω πάρει και για βιβλία είναι εξαιρετικό. Κρατάς σημειώσεις, εχεις λεξικό και διάφορα άλλα χρήσιμα. Εκεί που πάσχει ωστόσο είναι στην ανάγνωση graphic novels / comics που το χρώμα παίζει πρωταρχικό κατά τη γνώμη μου λόγο οπότε με την ασπρόμαυρη οθόνη δεν...Υπάρχει το ipad mini στα 293 γραμμάρια και το kindle στα 158
Είναι φλου το κότσι, παρακαλώ να διορθωθεί άμεσα.
Ένα μειονέκτημα του I Pad είναι, πως στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού ακόμα και στη σκιά ενός δέντρου / ομπρέλας, η σε σκιερό μέρος - σε εξωτερικό χώρο όπως στον κήπο η στην παραλία - « κάνει απεργία «. Υπερθερμαινεται.Εχω το kindle νομιζω 7’ Είναι αρκετά μικρό αν και με φοβερή οθόνη φωτιζόμενη το βράδυ, ελαφρύ, αλλά είναι μια σταλιά δεν μπορώ να διαβάσω σωστά, τελευταία έχω πάρει ένα κλασικό iPad και διαβάζω εκεί
Να τσακίσεις σελίδες;;;... το βασικο μειονεκτημα ειναι οτι δε μπορεις να τσακισεις σελιδες, και γενικοτερα να κακομεταχειριστεις το βιβλιο.
-> επισης δεν ειναι ευκολη η προσβαση στις σημειωσεις/παραπομπες στο τελος του βιβλιου.