- Reaction score
- 34.350
Φιαχνω τωρα πακετο με best of εγγυημενα απο εμενα !
θα γίνει χαμός@Σ. Κωνσταντινίδης Ετοιμάσου για πολύ υλικό...!!!
Το τελείωσα πριν λίγες ημέρες. Ήταν καλό, διατηρήθηκε στα γνωστά, υψηλά, standards της συγγραφέως.Συνεχίζω με το "Η λεία" της Yrsa Sigurdardottir - ίσως η μοναδική συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας που παρακολουθώ τις κυκλοφορίες της ανελλιπώς.
Έχετε αρχίσει να γράφετε το επόμενο βιβλίο σας; Θα θέλατε να μας δώσετε μερικά στοιχεία;…
Συνεχίζω με το "Η λεία" της Yrsa Sigurdardottir - ίσως η μοναδική συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας που παρακολουθώ τις κυκλοφορίες της ανελλιπώς.
View attachment 344558
Update : Θέλω να ξεχαστώ σε μια γωνιά δίπλα στο τζακι,έξω να φυσάει,να χιονίζει και να βρέχει και να το τελειώσω….Το βράδυ δεν θέλω να κοιμηθώ για να συνεχίσω …οι υποχρεώσεις την ημέρα «τρέχουν« αλλά εγώ θέλω να τελειωσω τις σελίδες του βιβλίου….View attachment 352029
Λεον Σακς - Αφαντοι η Δίχως ίχνη - Θριλλερ ( Γερμανική γλώσσα )
Προκειται για ένα πρακτορειο που ειδικεύεται στην εξαφάνιση ανθρώπων δίχως ν αφήνουν ίχνη πίσω τους - με μεγαλύτερη ασφάλεια και από τα προγράμματα προστασίας βασικών μαρτυρων.
Ομως δύο από τους σημαντικότερους πελάτες του πρακτορείου δολοφονούνται ταυτόχρονα…
»Είχε στην κατοχή της δυο τηλέφωνα.Ενα μαύρο που χρησιμοποιούσε καθημερινά κι ένα κόκκινο που δεν χρησιμοποιησε ποτέ .Παρ όλα αυτά κουβαλούσε πάντα το κόκκινο μαζί της .Ηταν το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης .Μονο λίγοι γνώριζαν τον αριθμο.Για να είμαστε πιο ακριβείς: Μόνο οι πελάτες που είχε βοηθήσει η Ρομπιν να δραπετεύσουν και να κρυφτούν με κίνδυνο της ζωής τους γνωριζαν τον αριθμο.
Ξαφνικα ακούστηκε ενας τσιριχτος ήχος κινητού τηλέφωνο.Η Ρομπιν σοκαρισμένη …Δεν ήταν το μαύρο I phone που τράβηξε την προσοχή όλων στο αμφιθέατρο και γύρισαν να την κοιταξουν…Γιατί ο ήχος ακούστηκε δυνατά μέσα από την τσάντα της.Εμεινε παράλυτη για μερικά δευτερόλεπτα…Ο εγκέφαλος της είχε ήδη καταλάβει τι συνέβαινε.Ομως οι εντολές του εγκεφάλου στα άκρα της καθυστερούσαν….Απλωσε το χέρι της στην τσάντα κι έβγαλε το κόκκινο κινητο έκτακτης ανάγκης…Μια βιντεοκληση….»
Το πρακτορείο φροντιζε ανθρώπους τριών κατηγοριών: Η πρώτη κατηγορία αφορούσε σε ανθρώπους που είχαν μπλέξει χωρίς δικό τους λαθος κι ένιωθαν εγκαταλελειμμένοι από το γερμανικό συνταγματικό κράτος.Η δεύτερη κατηγορία ανθρώπων είχε μπλέξει άλλους ανθρώπους σε συμφορές και συνειδητοποιούσαν ότι το γερμανικό συνταγματικό κράτος δεν ήταν τόσο ανενεργό οσο το κατηγορούσαν.
Το τρίτο είδος ανθρωπων ήταν εκείνοι που διεθεταν τρία στοιχεια πάνω απ όλα :
Εγωισμο,Ασυνειδησία και χρήματα.Τους ήταν αδιαφορο το πώς - σημασία είχε να υπήρχαν ανθρωποι που θα τους πληρωναν για να εξαλειψουν τα προβλήματα τους.
Συναρπαστικος τρόπος γραφής,η ένταση που δημιουργειται από τις καταστάσεις παρασέρνει τον αναγνώστη,του ανεβάζει την αδρεναλίνη σαν να βρίσκεται ο ίδιος παρών στα διαδραματιζομενα συμβάντα,οι σελίδες γυρνούν σαν από μόνες τους,το έργο παίζεται λαιβ στο μυαλο μας….. Ακριβώς ότι θέλω από ένα καλογραμμένο βιβλίο με πολύ ενδιαφερον θέμα.- Ο συγγραφέας Marc Leon Merten είναι και δημοσιογραφος κι αυτό είναι το τρίτο του βιβλίο.Θα χρειαστεί να τα διαβάσω όλα!