- Reaction score
- 37.388
Το τελείωσα σχετικά σύντομα. ΟΚ, ενδιαφέρουσες οι προσθήκες, θεωρώ ότι άξιζαν τον κόπο της αναθεωρημένης έκδοσης. Δεν μου άρεσαν δύο γεγονότα:Θα συνεχίσω με την extended version της βιογραφίας των Paradise Lost. Είχα διαβάσει την πρώτη έκδοση, την οποία ο συγγραφέας αναθεώρησε με νέο κεφάλαιο/πρόσφατες συνεντεύξεις, προσθέτοντας άλλες εκατόν τριάντα (130) σελίδες. Με "έτρωγε" το χέρι μου να αγοράσω την νέα έκδοση, ε, άντεξα, ένα (1) χρόνο, δεν άντεξα παραπάνω! Αγόρασα τη νέα έκδοση και χάρισα την παλιά σε έναν φίλο ίδιων μουσικών γούστων με μένα.
Το "ανδρολίβαδο" είναι μάλλον κάτι σαν τον @@καμπο αλλά σε πιο ιντελεκτουέλ;
« Παρ όλο που σηκώνει το γιακά του σακακιού του και φοράει το πουκάμισο του χωμένο μέσα στο παντελόνι του?» ρώτησα.Η ίδια γυναίκα μου λέει πάντα ότι δεν πρέπει να σηκώνω τον γιακά του σακακιου μου ή να φοράω το πουκάμισο μου χωμένο μέσα στο παντελόνι Μου .Ειναι ανόητο και αλαζονικό.Σαν να ήθελα να υποβάλω αιτηση για τον διαγωνισμό σωσίας του Τζειμς Ντίν στην κατηγορία Των ηλικιωμένων.
Λεει αυτή: « Ο βαρουφακης μπορεί να το φορέσει.Του πάει.»
Λεω εγώ : « Αυτός ο Βαρουφακης ακολουθεί μια καταστροφική πολιτική που πιθανοτατα θα οδηγήσει τη χώρα του στην Άβυσσο.Μπορει ακόμα και να καταστρέψει ολόκληρη την Ε.Ε.»
Ειπε: « Ασχολείται με την πολιτική σαν ροκ σταρ .Ενας ροκ σταρ καταστρέφει τα έπιπλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του που και που.Αυτο είναι μέρος του να εισαι ροκ σταρ.»
Αν όμως εγώ άρχιζα να καταστρέφω τα έπιπλα του δωματίου στο ξενοδοχείο,αυτή θα έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία.ΛΕΩ: « φυσικά…ένας ροκ σταρ παίρνει ναρκωτικα δίχως να τον νοιάζει η υγεία του και ο Βαρουφακης παίρνει δάνεια δίχως ν αποπληρώνει τους πιστωτές του.Οι παραλληλισμοί είναι πολύ σαφείς.»