Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.742

Attachments
-
1,6 MB Προβολές: 0
Χαχα, πολύ γελάσαμε λέμε:Η επιλογή του συγκεκριμένου θέματος από εμένα έγινε όντως για να γελάσουμε.
Εγώ μόνο για ένα (αναγκαστικό) "δάνειο" ξέρω που δεν έχει αποπληρωθεί 80 χρόνια τώρα, αλλά αυτό δεν το θυμάται ο "πνευματώδης" αρθρογράφος φαίνεται. Τα δικά μας εξ'όσων γνωρίζω, ματώνουμε αλλά τα πληρώνουμε.παίρνει δάνεια δίχως ν αποπληρώνει τους πιστωτές του
(ξέχασα να ενημερώσω
Το τελείωσα χθες. ΟΚ, ως συλλογή διηγημάτων, ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Συστήνεται μόνο σε όσους θέλουν να έχουν πλήρη βιβλιογραφία του συγγραφέα στα Ελληνικά. Αλλιώς προσπεράστε και περιμένετε το επόμενο μυθιστόρημα του συγγραφέα - προσωπικά, αυτό θα κάνω.Συνεχίζω με τη συλλογή διηγημάτων του Neil Gaiman με τίτλο "Σεληνιακός Λαβύρινθος".
![]()
Μέχρι στιγμής, οι ιστορίες "στέκονται" καλύτερα από την προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση ("Καπνός στον καθρέπτη"). Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση (με άλλα λόγια, νιώθω ότι με "αρμέγουν") το γεγονός ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 3 ιστορίες που περιέχονται και στις δύο συλλογές - μπορεί να υπάρχουν κι άλλες. Δεν βρίσκω νόημα στη συγκεκριμένη κίνηση, εκτός από το "φτιάχνουμε μια συλλογή διηγημάτων γνωστού συγγραφέα κι ο κόσμος θα το αγοράσει, άρα λεφτά στην τσέπη μας". Παρόλα αυτά, θα συνεχίζω να το διαβάζω για να τα καταλήξω σε οριστικό συμπέρασμα περί της συλλογής αυτής καθ' αυτής.