- Reaction score
- 83.988
Τίποτα δεν δοκίμασες. Λαθος τα έκανες.Nooooooooooooooooooo....To δοκίμασα...δεν
Πάλι απ την αρχή.
Σε παράλληλο νήμα σημερα:
https://www.avsite.gr/forum/threads/small-large.162663/
Τίποτα δεν δοκίμασες. Λαθος τα έκανες.Nooooooooooooooooooo....To δοκίμασα...δεν
AN βρεις τον χρονο ελα για εναν καφε. Θα το ακουσεις και μονος σου, με small δεν ειναι καλυτερα με την καμια. Εχω ενισχυτικα που να αντεχουν σε L &R. Ειπες οτι το εκανα λαθος.....απλα τα εχω δοκιμασει και σε small setting ...επρεπε να κανω κατι extra?Τίποτα δεν δοκίμασες. Λαθος τα έκανες.
Πάλι απ την αρχή.
Σε παράλληλο νήμα σημερα:
https://www.avsite.gr/forum/threads/small-large.162663/
Έφυγα/χώρισα ο καψερός......αλλά η κάβα είναι πάλι ενημερωμένη και το καινούργιο σπιτι το έκανα πάλι special......Ρε συ Θοδωρή έφυγες απ' αυτό το γαμάτο σπίτι που είχες στήσει; Άμα θες να κάνει σωστή δουλειά θες και απορρόφηση και διάχυση και dirac. Aν το κάνεις μόνος σου πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα....
Α, ο Θοδωρής είναι...ΓνωριζόμαστεΕνα οκταιντσο rel εχει
έλα μωρέ...λες και στις επεμβάσεις που κάνεις δεν έχεις ανοιχτό το pc δίπλα για να γράφειςΑν εγκαταλείψω την Ιατρική...
Έχω ένα 8" Rel .......αλλά παραδόξως δεν μου λείπει το μπάσο.Α, ο Θοδωρής είναι...Γνωριζόμαστε
Θοδωρή, δεν έχεις subwoofer
Άμα δεις τι κάβα έχει θα πας τρέχοντας...Αν εγκαταλείψω την Ιατρική...
σιγά το διάβασμαΡε συ Θοδωρή έφυγες απ' αυτό το γαμάτο σπίτι που είχες στήσει; Άμα θες να κάνει σωστή δουλειά θες και απορρόφηση και διάχυση και dirac. Aν το κάνεις μόνος σου πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα....
Δεν θέλω να υποχρεώσω κανέναν.........αλλά... αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.......όσο πότο μπορεί να πιει κερασμένο...έλα μωρέ...λες και στις επεμβάσεις που κάνεις δεν έχεις ανοιχτό το pc δίπλα για να γράφεις
Παίζει κιόλας...Η μοναδική περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι να μην φτουράει το σαμπ.
Να έχουν καλύτερο μπάσο τα L R από το σαμπ.
μας γαμσες...για να παραμιλά ο Γιώργος με κάβες...πάει να πει ότι είσαι σε άλλη κατηγορίαΔεν θέλω να υποχρεώσω κανέναν.........αλλά... αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.......όσο πότο μπορεί να πιει κερασμένο...
[DOUBLEPOST=1516902026][/DOUBLEPOST]
Παίζει κιόλας...
Εχω ρυθμισεις....40.Που το κόβεις;
Έχει ρυθμίσεις;
40;
80;
120;
Ποια είναι τα L R , δεν βρήκα σπεκς
Ούτε για το σαμπ.
Τετραγωνικά;
Μα φυσικα.....χωρις πλακα....απλα ενα τηλ μια μερα πριν για να παω για "ψωνια"......μας γαμσες...για να παραμιλά ο Γιώργος με κάβες...πάει να πει ότι είσαι σε άλλη κατηγορία
άρα στο επόμενο ντου σαλόνικα ξέρουμε που θα την ''πέσουμε'' με το ζόρι
E δεν προλάβαμε ούτε μια μπύρα να πιούμε την προηγούμενη φορά. Είχα και γω δουλειές μετά, πλάκωσε και η κυρά....μας γαμσες...για να παραμιλά ο Γιώργος με κάβες...πάει να πει ότι είσαι σε άλλη κατηγορία
άρα στο επόμενο ντου σαλόνικα ξέρουμε που θα την ''πέσουμε'' με το ζόρι
τι παιδί..Μα φυσικα.....χωρις πλακα....απλα ενα τηλ μια μερα πριν για να παω για "ψωνια"......
[DOUBLEPOST=1516902963][/DOUBLEPOST]
E δεν προλάβαμε ούτε μια μπύρα να πιούμε την προηγούμενη φορά. Είχα και γω δουλειές μετά, πλάκωσε και η κυρά....
Καμάρα?Ποια κυρα.....αν θυμαμαι καλα ειχες ραντεβου με μια συγγενή για μπύρες...ραντεβου στην καμαρα.....εχω μνημη καμηλας...