Βοήθεια για Room Correction

Reaction score
67
Τίποτα δεν δοκίμασες. Λαθος τα έκανες.

Πάλι απ την αρχή.

Σε παράλληλο νήμα σημερα:
https://www.avsite.gr/forum/threads/small-large.162663/
AN βρεις τον χρονο ελα για εναν καφε. Θα το ακουσεις και μονος σου, με small δεν ειναι καλυτερα με την καμια. Εχω ενισχυτικα που να αντεχουν σε L &R. Ειπες οτι το εκανα λαθος.....απλα τα εχω δοκιμασει και σε small setting ...επρεπε να κανω κατι extra?

Reaction score
4.327
Ρε συ Θοδωρή έφυγες απ' αυτό το γαμάτο σπίτι που είχες στήσει; Άμα θες να κάνει σωστή δουλειά θες και απορρόφηση και διάχυση και dirac. Aν το κάνεις μόνος σου πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα....

Reaction score
67
Ρε συ Θοδωρή έφυγες απ' αυτό το γαμάτο σπίτι που είχες στήσει; Άμα θες να κάνει σωστή δουλειά θες και απορρόφηση και διάχυση και dirac. Aν το κάνεις μόνος σου πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα....
Έφυγα/χώρισα ο καψερός......αλλά η κάβα είναι πάλι ενημερωμένη και το καινούργιο σπιτι το έκανα πάλι special......
......γυναίκες φίλε μου...άβυσσος......σε περιμένω για ποτά όποτε είσαι Θεσσαλονίκη στείλε π,μ!!!

Μάλλον πρέπει να ρίξω διάβασμα....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
σιγά το διάβασμα

44 σελίδες και καμιά 100ρια pm :whistling:
https://www.avsite.gr/forum/threads/Μετακόμιση-σε-νέο-χώρο-almost-complete-daharis666.145018/

έχω να του στείλω...τα τηλεφωνήματα δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα ηχογραφήσω αλλά ξέρω ότι γίνεται να τα βρούμε με εισαγγελική απόφαση :roflmao::lol::lolsign:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.691
Η μοναδική περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι να μην φτουράει το σαμπ.
Να έχουν καλύτερο μπάσο τα L R από το σαμπ.

Reaction score
67
έλα μωρέ...λες και στις επεμβάσεις που κάνεις δεν έχεις ανοιχτό το pc δίπλα για να γράφεις:p:roflmao::roflmao:
Δεν θέλω να υποχρεώσω κανέναν.........αλλά... αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.......όσο πότο μπορεί να πιει κερασμένο...
[DOUBLEPOST=1516902026][/DOUBLEPOST]
Η μοναδική περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι να μην φτουράει το σαμπ.
Να έχουν καλύτερο μπάσο τα L R από το σαμπ.
Παίζει κιόλας...

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.691
Που το κόβεις;
Έχει ρυθμίσεις;
40;
80;
120;

Ποια είναι τα L R , δεν βρήκα σπεκς
Ούτε για το σαμπ.
Τετραγωνικά;

daharis666

Moderator
Reaction score
79.662
Δεν θέλω να υποχρεώσω κανέναν.........αλλά... αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.......όσο πότο μπορεί να πιει κερασμένο...
[DOUBLEPOST=1516902026][/DOUBLEPOST]
Παίζει κιόλας...
μας γαμσες...για να παραμιλά ο Γιώργος με κάβες...πάει να πει ότι είσαι σε άλλη κατηγορία

άρα στο επόμενο ντου σαλόνικα ξέρουμε που θα την ''πέσουμε'' με το ζόρι :p:roflmao::roflmao:

Reaction score
67
Που το κόβεις;
Έχει ρυθμίσεις;
40;
80;
120;

Ποια είναι τα L R , δεν βρήκα σπεκς
Ούτε για το σαμπ.
Τετραγωνικά;
Εχω ρυθμισεις....40.
L&R ειναι απο ελληνα κατασκευαστη (Παρης Μπουρατζης Mythos Audio)http://www.mythosaudio.gr/
24τμ ειναι ο χωρος.
[DOUBLEPOST=1516902815][/DOUBLEPOST]
μας γαμσες...για να παραμιλά ο Γιώργος με κάβες...πάει να πει ότι είσαι σε άλλη κατηγορία

άρα στο επόμενο ντου σαλόνικα ξέρουμε που θα την ''πέσουμε'' με το ζόρι :p:roflmao::roflmao:
Μα φυσικα.....χωρις πλακα....απλα ενα τηλ μια μερα πριν για να παω για "ψωνια"......
[DOUBLEPOST=1516902963][/DOUBLEPOST]

Reaction score
4.327

E δεν προλάβαμε ούτε μια μπύρα να πιούμε την προηγούμενη φορά. Είχα και γω δουλειές μετά, πλάκωσε και η κυρά.... :D

daharis666

Moderator
Reaction score
79.662
Μα φυσικα.....χωρις πλακα....απλα ενα τηλ μια μερα πριν για να παω για "ψωνια"......
[DOUBLEPOST=1516902963][/DOUBLEPOST]
τι παιδί..
ΝΑ ρε άνθρωπος φιλόξενος ΩΩΩΧ:o:o:o

Τώρα το είδα...τέτοια ακούς και εσύ μωρέ?
να έρθω με περούκα-κοτσίδα να μοιάζω με τον Georgesod :p:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1516903516][/DOUBLEPOST]
E δεν προλάβαμε ούτε μια μπύρα να πιούμε την προηγούμενη φορά. Είχα και γω δουλειές μετά, πλάκωσε και η κυρά.... :D
Ποια κυρα.....αν θυμαμαι καλα ειχες ραντεβου με μια συγγενή για μπύρες...ραντεβου στην καμαρα.....εχω μνημη καμηλας...
Καμάρα?
φοιτητριούλα o George?
για πες για πες
να μάθουμε:roflmao::roflmao::roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.483
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134