Βοήθεια επιλογής Streamer

Reaction score
349
Το σύστημα μου αυτή τη στιγμή κουδουνάει με
ενισχυτή: Mark Levinson no. 5802
ηχεία: Magnepan Lrs+
Πηγή: laptop (LOQ Lenovo) με Fidelizer pro + Audirvana studio και καλώδιο usb Cardas Clear απευθείας στο Μάρκο.

Προς αναζήτηση λοιπόν κάποιου streamer, και αν αυτό κρίνεται απαραίτητο, περιμένω τις συμβουλές σας.
Απαραίτητη η ύπαρξη Wi-Fi, και να μην ενσωματώνει dac. Ψηφιακά ακούω μόνο από Tidal.

Όμορφη καλημέρα στην ομάδα

Reaction score
7.108
Τα τελευταία 5 χρόνια έχω αλλάξει τα πάντα στο σύστημα από μου και κάποια δυο φορές😀
Ενισχυτές , προενισχυτές, dac, ηχεία, καλώδια, πικάπ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Το μόνο που δεν έχει κουνηθεί είναι αυτό 😀

kostas6a3

"Επαγγελματίας"
Reaction score
389

Reaction score
6.046
Το σύστημα μου αυτή τη στιγμή κουδουνάει με
ενισχυτή: Mark Levinson no. 5802
ηχεία: Magnepan Lrs+
Πηγή: laptop (LOQ Lenovo) με Fidelizer pro + Audirvana studio και καλώδιο usb Cardas Clear απευθείας στο Μάρκο.

Προς αναζήτηση λοιπόν κάποιου streamer, και αν αυτό κρίνεται απαραίτητο, περιμένω τις συμβουλές σας.
Απαραίτητη η ύπαρξη Wi-Fi, και να μην ενσωματώνει dac. Ψηφιακά ακούω μόνο από Tidal.

Όμορφη καλημέρα στην ομάδα
Πολύ ευχαριστημένος από την πρόσφατη αγορά του WiiM Ultra: καταπληκτική συσκευή! Πανέμορφη, compact, με οθόνη αφής στολίδι για το ρακ, και συνδεσιμότητα υπεράνω κριτικής. Ακόμη και έξοδο για sub έχει και room fit επεξεργαστή για όποιον ενδαφέρεται! Κάνει και για προενισχυτής για όποιον π.χ θέλει να το πάρει παραμάσχαλα και με ένα ζευγαράκι ενεργά ηχεία να στήσει ένα δεύτερο σύστημα στο εξοχικό. Έχει DAC (Sabre 9038).
Έχω και άλλο streamer (Primare CD15 Prisma) αλλά επειδή δεν είναι συμβατό με το Spotify Lossless πήρα το WiiM το οποίο -παρά τις πολλές του δυνατότητες- το χρησιμοποιώ μόνο σαν streamer. Και το πήρα κυρίως για την οθόνη του που απεικονίζει το άλμπουμ κατά την αναπαραγωγή!
Λοιπόν όσον αφορά την ποιότητα αναπαραγωγής δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει καμμιά διαφορά με το Primare: η διαφορά τιμής είναι 1900ευρώ (Primare) vs 380 ευρώ το WiiM!!!!!!!
Υ.Γ: πως αντέχεις αυτό το Audirvana!!! το είχα αγοράσει για ένα χρόνο και έβγαλε την ψυχή με τα κολλήματα!! (Windown 11). Επίσης σου προτείνω να δοκιμάσεις το lossless spotify (συγκρίσιμο απόλυτα με το Tidal Που ούτως ή άλλως πνέει τα λοίσθια!)

Reaction score
3.594
Απάντηση του ΑΙ:

Tidal's future is uncertain, facing financial difficulties like declining revenue and layoffs, despite its owner Block's attempts to pivot the service to focus more on DJs and artist-centric features. The company is focusing on high-quality audio and DJ tools, but its overall business has been struggling financially, leading to significant impairments and staff reductions.

Challenges and strategy
  • Financial struggles: Tidal's revenue has been decreasing, and it has been subject to a significant impairment charge, indicating the business is not worth what was paid for it, say Headphonesty.
  • Layoffs: The company laid off over 10% of its staff in December 2023.
  • Strategic shift: In response to these issues, Tidal is attempting to focus on the DJ community and artist-centric tools for its 2025 strategy, according to Headphonesty.

Current offerings and features
  • High-quality audio: Tidal continues to offer high-fidelity sound, including lossless and high-resolution audio formats.
  • Unified plans: In April 2024, Tidal merged its subscription plans into a single offering that includes the features of the previous HiFi Plus plan.
  • DJ tools: The service has been focusing on developing and updating tools for DJs, a key part of its new strategy.

Outlook
  • Tidal's future remains precarious due to its ongoing financial difficulties, though it has not announced plans to shut down, notes Reddit.
  • The company's success will depend on the effectiveness of its new strategy to attract and retain users through a focus on high-quality audio and DJ-specific features.

Reaction score
2.888
Η αλήθεια είναι οτι αρκετοί θα μετακομίσουν σε Spotify λόγω Interface και μόνο, ειδικά τώρα που η ποιότητα στον ήχο πλησίασε και άλλο. Το μόνο που με χαλούσε στο tidal ήταν το interface του, οι αναζητήσεις και η έλλειψη του σε προτάσεις σε σχέση με το σπέτζοφαι και από αυτά που διαβάζω και σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές.

Οπότε μάλλον έκει θα εστιάσουν μπας και σώσουν γιατί στα υπόλοιπα ειναι οκ.

Reaction score
759
Η αλήθεια είναι οτι αρκετοί θα μετακομίσουν σε Spotify λόγω Interface και μόνο, ειδικά τώρα που η ποιότητα στον ήχο πλησίασε και άλλο. Το μόνο που με χαλούσε στο tidal ήταν το interface του, οι αναζητήσεις και η έλλειψη του σε προτάσεις σε σχέση με το σπέτζοφαι και από αυτά που διαβάζω και σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές.

Οπότε μάλλον έκει θα εστιάσουν μπας και σώσουν γιατί στα υπόλοιπα ειναι οκ.
μια εβδομαδα χρησης σε tidal και ειλικρινα εχω μετανοιωσει.
ασε που η διαφορα σε ποιοτητα ειναι μεν καλυτερη αλλα οχι και τοσο μεγαλη οσο ακουγεται με spotify

Reaction score
2.888
μια εβδομαδα χρησης σε tidal και ειλικρινα εχω μετανοιωσει.
ασε που η διαφορα σε ποιοτητα ειναι μεν καλυτερη αλλα οχι και τοσο μεγαλη οσο ακουγεται με spotify
Εγω προτίμησα το σποτιφάι όταν ακόμα έπαιζε mp3 από το Tidal για αυτό τον λόγο. Το tidal έχει αλλη φιλοσοφία στο Interface του. Πρέπει να του πεις τι θες να ακούσεις, τότε ειναι κομπλε.
Με το αλλο ξεκινάς με Slayer και καταλήγεις να ακούς remix Madrugada με Θώδη για κάποιο λόγο μετά από ώρα.... έχει προτάσεις :p

Reaction score
6.046
Από πού προκύπτει αυτό;
από το ό,τι σου δίνει συνδρομή με 2,5 ευρώ μηνιαίως και από το γεγονός ότι ψάχνει για επενδυτές (σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία) και κυρίως από την παντοδυναμία του Spotify που πλέον δίνει την ίδια ποιότητα CD με το Tidal

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.412
από το ό,τι σου δίνει συνδρομή με 2,5 ευρώ μηνιαίως και από το γεγονός ότι ψάχνει για επενδυτές (σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία) και κυρίως από την παντοδυναμία του Spotify που πλέον δίνει την ίδια ποιότητα CD με το Tidal
Δίνει το Spotify 24b192kHz?
Dolby Atmos?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.508
Members
38.567
Νεότερο μέλος
nikosnx