Βοήθεια με επιλογή Pick Up και Phono

Reaction score
3.914
To Technics με την blue είναι πολύ καλή επιλογή, αν μπορείς να κάνεις μια μικρή υπέρβαση στο phono θα σου πρότεινα το μικρό της clearaudio.

Reaction score
10
για τα πικαπ που αναφερθηκαν η καλυτερη λυση ειναι το technics με τον βραχιονα του rega 3,η τιμη του ειναι στα 650ε οποτε δες ποσο χρεωνεται η σανιδα !!! ο βραχιονας μπορει να μεταφερθει σε πολυ ακριβοτερα πικα εγω το κανα με ενα systemdek iix900 και τον ιδιο εχω σ ενα gyrodec...το project εχει 8,6 ιντζες βραχιονα ο rega ειναι 9 η project βαζει 9 ιντζο βραχιονα απο το X2...απο τις κεφαλες η goldring 1006 ειναι καλυτερη απο τις 95ml 2mblue αν πας σε ortofon θελει σωστη χωρητικοτητα στα 300pf,επισης υπαρχουν οι om20 520mkii vinyl master red προς το αναλογικοτερο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.811
Από OM 20 καλύτερα να πάει σε OM 40 , SUPER ELLIPTICAL STYLOUS.
Νομίζω και η Blue κάτι τέτοιο έχει .
Θα πρότεινα και καμία DENON , 304, DLS1 αλλά αυτές πλέον δεν υπάρχουν δυστυχώς.

Reaction score
10
Από OM 20 καλύτερα να πάει σε OM 40 , SUPER ELLIPTICAL STYLOUS.
Νομίζω και η Blue κάτι τέτοιο έχει .
Θα πρότεινα και καμία DENON , 304, DLS1 αλλά αυτές πλέον δεν υπάρχουν δυστυχώς.
η om 20 η απλη οχι η super εχει πιο αναλογικο ηχοχρωμα,ειναι nude elliptical οπως και η 2mblue φυσικα υπαρχουν οι 30 και 40 οπως και οι 530 540 αλλα η best buy ειναι η 20 520 !!! το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι διαφορες βελονες που κυκλοφορουν για την om και η 320 για την σειρα 500 σε σχεση με την 2m σειρα ....

Reaction score
56
Επειδή βρήκα την ortofon 2m blue σε πολύ καλή τιμή μάλλον θα πάω για αυτή, την απλή μπλε με το εργοστασιακό headsell.
Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω ή η μπλε είναι μία και τέλος.

Reaction score
1.143
Επειδή βρήκα την ortofon 2m blue σε πολύ καλή τιμή μάλλον θα πάω για αυτή, την απλή μπλε με το εργοστασιακό headsell.
Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω ή η μπλε είναι μία και τέλος.
Η πιο ασφαλής επιλογή. Να την πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι μοναδικά για την 2m blue. Καλές ακροάσεις.

Reaction score
18
Καλησπέρα,
εδώ και 2 ημέρες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος SL-1210GR σε συνδυασμό με κεφαλοβελόνα Ortofon 2M Blue και έχω να πω τα καλύτερα...

Δεν έχω εμπειρία από ακριβά μηχανήματα, αλλά από απλά φτηνότερα είναι τεράστια η διαφορά.

Με το καλό η αγορά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.800
Members
38.373
Νεότερο μέλος
Pankal5