- Reaction score
- 11
Να σκεφτείτε πόσο πολύ ακούγεται πού όταν είναι τα παιδιά μου εδώ και κάνουν skype
Όλοι ακούν αλλά κανείς δεν μιλάει γιατί φοβούνται ότι θα τους πλακώσει στο ξύλο. Έχουν φέρει κανα δυο φορές την αστυνομία, αλλά όταν έρχεται η αστυνομία, κλείνουν πόρτες και παράθυρα και κάνουν ότι δεν είναι εδώ. Οπότε είμαι εγώ μονίμως στο στόχαστρό του και φαίνεται ότι μόνο εγώ ενοχλούμαι.- οι άλλοι στην πολυκατοικία κουφοί είναι ;
Αυτή είναι και η λύση που έχω βρει: όταν αρχίζει να παίζει βάζω τέρμα το ράδιο. Σταματάει να παίζει γιατί ενοχλείται, αλλά μετά από λίγο πάλι ξεκινάει.Στήστε ένα ηχοσύστημα με δυνατότητες στο χαμηλό φάσμα ( που είναι ο @costas EAR να προτείνει την αγορά τουλάχιστον 4 subwoofer ) και όταν παίζει πιάνο, δίνετε πόνο με kraftwerk, psychedelic trance και οποιοδήποτε είδος μουσικής έχει πλούσιο πρόγραμμα στις χαμηλές συχνότητες. Αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, πήγαινε μαζί τους.
Παίζει κλασσικό πιάνο. Μόνος του ανέφερε ότι θέλει να αγοράσει κάτι που το κάνει να μην ακούγεται καθόλου, αλλά είναι πολύ ακριβό και δεν έχει λεφτά.Κυρία Μαρία, ο καλλιτέχνης παίζει κλασικό πιάνο ή ηλεκτρικό?
Στο κλασικό δεν υπάρχουν επιλογές στο ηλεκτρικό υπάρχουν τα ακουστικά, τουλάχιστον για τις ώρες κοινής ησυχίας.
Από τη περιγραφή κατάλαβα πως είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος, ως τόσο άμα το ''οργανο'' που παίζει είναι ηλεκτρικό ή αρμόνιο μπορείτε να του κάνετε κουβέντα για τα ακουστικά.
Last edited: