- Reaction score
- 2.994
Να προτιμήσετε Μαροκινό..................... μόλις συνέλθει από το ξύλο που θα του ρίξει ο Γεωργιανός....
Να προτιμήσετε Μαροκινό..................... μόλις συνέλθει από το ξύλο που θα του ρίξει ο Γεωργιανός....
Σατανικο !Να του σπάσεις τα νεύρα με ένα μετρονόμο, μπορείς να κατεβάσεις και στο κινητό εφαρμογή και να το συνδέσεις σε ηχοσύστημα.
Εκεί να δεις ενόχληση που θα πάρει...
ρε σεις...η μαρία δεν είναι κανένα κβλμένο πιτσιρίκι για να παίξει μπάλα με τρελίτσες και αντίποινα....
30 χρόνια τραβά η ιστορία....
λύση θέλει για να ηρεμήσει και να μην το ρίξει στα χάπια....
αν είναι ας πληρώσει έναν γεωργιανό να μπουκάρει σπίτι του μλκα και να βάλει φωτιά το πιάνο
- μπορεί όμως έτσι να του αρέσειΝα προτιμήσετε Μαροκινό...
Και μεχρι στιγμής είναι ο μόνος άνθρωπος που σας βοήθησε. Αν κυριολεκτείτε και όντως πρόκειται για άτομο ψυχωσικό, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε. Το πιθανότερο είναι πως οι συγγενείς του τον έριξαν μέσα σε τέσσερις τοίχους και βούλιαξε το ανθρωπάκι στη δυστυχία του. Υπό τις παρούσες συνθήκες και στη συγκεκριμένη χώρα που ζείτε, τα μόνα άτομα προς τα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε είναι κάποιος δικηγόρος ή ο εισαγγελέας, αλλά με αμφίβολο αποτέλεσμα. Αφήστε που θα βγείτε και φταίχτρα με όλα τα σχετικά κοσμητικά επίθετα, fascist, racist, nazi, bigot και τα ρέστα.Το χω ήδη ρίξει στα χάπια. Ο Καρδιολόγος φωνάζει να αλλάξω σπίτι!
αυτό τώρα το είδα...Και μεχρι στιγμής είναι ο μόνος άνθρωπος που σας βοήθησε. Αν κυριολεκτείτε και όντως πρόκειται για άτομο ψυχωσικό, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε.
Δίκιο έχετε, αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω, η μόνη που παραπονιέται στις συνελεύσεις και στους γείτονες είμαι εγώ. Οι άλλοι φοβούνται, οπότε η όποια κίνηση εναντίον του (νόμιμη ή παράνομη), προδίδει ότι την προκάλεσα εγώ. Αφενός δεν το θέλω, αφετέρου δεν με αφήνει ο γιος μου, γιατί θα ανέβει πάνω ο γείτονας και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει. Μια άλλη φορά που είχει έρθει πάνω να μου φωνάξει, την ώρα που έκλεινα την πόρτα, έβαλε το πόδι του κάτω ανάμεσα στην πόρτα για να μην κλείσει. Τον φοβάμαι.Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να περνάει όλο αυτό το ζόρι στο σπίτι του, επί 30 χρόνια.
Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, πρέπει να καταφύγετε σε πιο δραστικές λύσεις.
Όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει με το καλό, τότε πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.
Η "βία" δεν είναι επιθυμητή, αλλά είναι η μόνη που φέρνει αποτελέσματα, όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν.
Υπάρχουν οι γραπτοί νόμοι, αλλά όταν είναι αναποτελεσματικοί, υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι.
Θεωρώ απαράδεκτη λύση να φύγει κάποιος από το σπίτι του, εξ αιτίας ενός @#$%&#@
Κι αυτό το σκεφτήκαμε, πρέπει να βάλουν 2 υπογραφές από την οικογένειά του. Η οικογένεια του δεν συνεργάζεται ποτέ. Όταν τους μίλησα, του το είπαν και τότε ανέβηκε πάνω σε μένα να μου ζητήσει ρέστα.αυτό τώρα το είδα...
αν πάει στον εισαγγελέα και τον στείλει για ψυχιατρική εξέταση με πιθανό εγκλεισμό ?
υπάρχει τέτοιο σενάριο?
@Abessalom ?
Πήραμε, πήραμε. Επειδή είναι ψυχωσικός, δεν γίνεται τίποτα, γιατί δεν τα βάζεις μαζί του.Δικηγόρο έχετε πάρει τηλέφωνο;
Υπάρχουν αρκετές τέτοιες δεδικασμένες υποθέσεις που έχουν καταλήξει σε ασφαλιστικά μέτρα κλπ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθείτε.
δεν ξέρω επαγγελματικά με τι ασχολείστε κυρία ΜαρίαΕπίσης, για όσους ρωτούν, παίζει καταπληκτικά, είναι φοβερός, αλλά σου σπάει το νευρικό σύστημα γιατί μπορεί να παίζει όλη μέρα κι όλη νύχτα το ίδιο κομμάτι Σοπέν.
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών Γραφείο { 9 }, αλλά μετά από καταγγελία των συγγενών του.αυτό τώρα το είδα...
αν πάει στον εισαγγελέα και τον στείλει για ψυχιατρική εξέταση με πιθανό εγκλεισμό ?
υπάρχει τέτοιο σενάριο?
@Abessalom ?
Είναι δικό μου και δεν μετακομίζεις εύκολα στα 70κάτι. Ευτυχώς, έχω το ιντερνετ και μου κάνει παρέα!Η δυνατότητα να πάτε σε άλλο σπίτι υπάρχει?Είναι δικό σας η νοικιάζετε? Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε άλλο σπίτι. Η ψυχική ηρεμία είναι υψίστης σημασίας...
... epidemic ??? τους ελληνες epidermic τους ξε(ρει)ς..πρώιμο death της ανατολικής ακτής
καντου δωρο το password του wifi... και μετα ολη μερα θα τραβαει καζανακι..ιντερνετ και μου κάνει παρέα
Αυτός έχει πετάξει τους γονείς του έξω από το σπίτι. Τους έδιωξε με φωνές και κλάμματα ένα βράδι πριν από 4 χρόνια. Θέλει σόνυ και καλά αυτό το σπίτι μόνος του. Είναι άδειο, δεν έχει έπιπλα. Ο άνθρωπος χρειάζεται βοηθεια, παρακολούθηση, φάρμακα, αλλά οι γονείς του δεν καταλαβαίνουν. Δεν δουλεύει, φυσικά γι αυτό και παίζει όλη μέρα πιάνο. Προσπαθούν να τον βοηθήσουν με αναφορές στον Θεό και ατέλειωτες συζητήσεις μεταξύ τους οι οποίες όλες καταλήγουν σε ουρλιαχτά και βρίσιμο.Και μεχρι στιγμής είναι ο μόνος άνθρωπος που σας βοήθησε. Αν κυριολεκτείτε και όντως πρόκειται για άτομο ψυχωσικό, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε. Το πιθανότερο είναι πως οι συγγενείς του τον έριξαν μέσα σε τέσσερις τοίχους και βούλιαξε το ανθρωπάκι στη δυστυχία του. Υπό τις παρούσες συνθήκες και στη συγκεκριμένη χώρα που ζείτε, τα μόνα άτομα προς τα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε είναι κάποιος δικηγόρος ή ο εισαγγελέας, αλλά με αμφίβολο αποτέλεσμα. Αφήστε που θα βγείτε και φταίχτρα με όλα τα σχετικά κοσμητικά επίθετα, fascist, racist, nazi, bigot και τα ρέστα.
Αλλάξτε σπίτι. Φύγετε από το βόθρο.
- fixed. . . θα μπορούσατε να τον μανατζάρετε και να κλείνετε συναυλίες στοεξωτερικό, Δαφνί