Γιατί τελικά σταματάμε να ακούμε νέα μουσική

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.259
Λέω κιόλας να πάρω τη βινυλιακή επανέκδοση της ''Πομπηίας'' των Pink Floyd , έτσι για την ΄΄αλητεία΄΄ ενάντια στο immersive.:sneaky:
Μόλις το παραλάβω (στην immersive έκδοσή του βεβαίως) μπορώ να στριμάρω σε hi-res το δικαναλο στριμ (που δε θα το ακούσω ποτέ) για να κάνετε σύγκριση με την παλιά ηχογράφηση, που θα έχει πολύ πλάκα.

Βέβαια χάνετε την εικόνα έτσι, που για μένα είναι εξίσου σημαντική.

Έτσι κι αλλιώς θα στριμάρω όλο το blue ray δίσκο (υπό μορφή iso αρχείου) ώστε να το φορτώσω στο server και να παίζω από κει, διότι δισκάκια δε θέλω να βαζοβγάζω στο oppo, διότι αφενός είναι βαρετή διαδικασία, και αφετέρου για λόγους ασφαλείας (κρατώ back up τους δίσκους στο server, χωρίς ενδεχόμενο τυχαίας φθοράς τους).

Χαίρομαι να αγοράζω immersive υλικό κατευθείαν σε μορφή αρχείων, ώστε να μη μπαίνω και στον κόπο του ripping. Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα, θα καταργηθούν όλοι οι οπτικοί δίσκοι, τα φυσικά μέσα αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων, και θα διατίθενται όλα απλώς με download ή με τις υπηρεσίες streaming, που σιγά σιγά ξεκινάνε και ασυμπιεστο immersive.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.128
Μόλις το παραλάβω (στην immersive έκδοσή του βεβαίως) μπορώ να στριμάρω σε hi-res το δικαναλο στριμ (που δε θα το ακούσω ποτέ) για να κάνετε σύγκριση με την παλιά ηχογράφηση, που θα έχει πολύ πλάκα.

Βέβαια χάνετε την εικόνα έτσι, που για μένα είναι εξίσου σημαντική.

Έτσι κι αλλιώς θα στριμάρω όλο το blue ray δίσκο (υπό μορφή iso αρχείου) ώστε να το φορτώσω στο server και να παίζω από κει, διότι δισκάκια δε θέλω να βαζοβγάζω στο oppo, διότι αφενός είναι βαρετή διαδικασία, και αφετέρου για λόγους ασφαλείας (κρατώ back up τους δίσκους στο server, χωρίς ενδεχόμενο τυχαίας φθοράς τους).

Χαίρομαι να αγοράζω immersive υλικό κατευθείαν σε μορφή αρχείων, ώστε να μη μπαίνω και στον κόπο του ripping. Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα, θα καταργηθούν όλοι οι οπτικοί δίσκοι, τα φυσικά μέσα αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων, και θα διατίθενται όλα απλώς με download ή με τις υπηρεσίες streaming, που σιγά σιγά ξεκινάνε και ασυμπιεστο immersive.
Πρόσεχε κι εσύ καθότι τα πρόστιμα για όσα λες να κάνεις είναι πλέον ανώτερα και σε αυθεντικό χρήμα σε σχέση με όσα θα ΄΄επιβάλλονταν΄΄ σε άλλα μέλη για τις συνήθεις παραβάσεις... :sneaky:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.259
Ένα ακόμα backup σε σέρβερ από εκλεκτούς φίλους, για λόγους ασφαλείας του αγορασμενου υλικού, πάντα επιβάλλεται. 😎

Δε τα βγάλαμε και στη φόρα για οποιονδήποτε σε τορεντάδικα!

Reaction score
21.821
Καλώς ή κακώς συμφωνώ με τα μουσικά κριτήρια του Waters - του... Roger εννοείται.:wink:
Λέω κιόλας να πάρω τη βινυλιακή επανέκδοση της ''Πομπηίας'' των Pink Floyd , έτσι για την ΄΄αλητεία΄΄ ενάντια στο immersive.:sneaky:

Πρόσεχε μόνο τον αυθάδη πάνκη N.K. καθότι υποψιάζομαι ότι σου έχει φυλαγμένη μετά απ'όσα έβαλες παραπομπή στην παρακάτω ταινία του John Waters :

Εγώ ο Waters
τον Johny Depp τον ήθελα
τα νεανικά ποπ είδωλα στυλ Έλβις να αποδομήσω
ο κόσμος δεν το κατάλαβε
και ήρθε την ταινία μου να δει
και να τον λατρέψει.

Η ταινία πούλησε
και όλοι άλλο περιμένανε να δούνε
κατακέφαλα τους ήρθε
και κατέληξαν βρίζοντας
της αιθούσης να εξελθούνε.

Last edited:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.025
- εγώ προσωπικά . . . διότι μετά το punk + post punk , δεν υπάρχει κανένα μαζικό μουσικό κίνημα ( μεμονωμένα ναι , αλλά σε μικρή έκταση )

Reaction score
21.821
Εγώ ο Waters
τον Johny Depp τον ήθελα
τα νεανικά ποπ είδωλα στυλ Έλβις να αποδομήσω
ο κόσμος δεν το κατάλαβε
και ήρθε την ταινία μου να δει
και να τον λατρέψει.

Η ταινία πούλησε
και όλοι άλλο περιμένανε να δούνε
κατακέφαλα τους ήρθε
και κατέληξαν βρίζοντας
της αιθούσης να εξελθούνε.
Το τελευταίο (δεύτερο)
είναι Λίμερικ
σκωπτικό ποιηματάκι
με το ανέκδοτο
στο τελευταίο το στιχάκι

... να τιμήσουμε και την γενέτειρα της Dolores.

Μεγάλη ποιήτρια καλή
με ελεύθερο τον στίχο
με καλό ρυθμό
ποιήμα να καθίσταται
όχι σαν του thva τα θλιβερά
το ομοιοτέλευτον εορτάζοντα στιχάκια.

Last edited:

Reaction score
2.460
Για κάθε άνθρωπο η καλύτερη εποχή του πλανήτη ήταν αυτή που ..ήταν εκείνος νέος.

(Μόδα – μουσική – σινεμά-κοινωνική συμπεριφορά – επίπλωση – αυτοκίνητα-στέκια κλπ)

Για τους σημερινούς 80άρηδες τα 60ς

Για τους σημερινούς 70άρηδες τα 70ς

Για τους σημερινούς 60ρηδες τα 80ς κλπ.

Ουσιαστικά σου αρέσει αυτό που σε φέρνει στα νιάτα σου. Ιδίως όταν αυτά φέυγουν ...
Οταν τα έχεις -δεν το αντιλαμβάνεσαι και ψάχνεσαι .."στα πάντα" , όταν τα χάνεις αναζητείς ότι σε γυρίζει σε αυτά.

Παθών φυσικά . !

Reaction score
21.821
Καλώς ή κακώς συμφωνώ με τα μουσικά κριτήρια του Waters
Όπως λέω και εγώ όλα πάνκ τα ονομάζουμε σήμερα. :D Γιούριααααα στην πάνκ, και εγώ φυσικά συμφωνώ, ποιός ξέρει τι γνώμη θα είχε για αυτούς : :D

Εγώ πάντως καλή είχα. Σου πόσταρω το νέο άλμπουμ αλλά δεν το άκουσα ακόμη.

Το άλλο είναι καλή "άσκηση" και για το χαμηλό σου.

Τι ακούγαμε εμείς όταν οι άλλοι άκουγαν τότε U2. :D

Last edited:

Reaction score
9.401
Αν θέλεις αλητεία, πάρε το βινύλιο των Punk Floyd :roflmao:
Που τις βρίσκετε αυτές τις masturbation bands ήθελα να ξέρω. :p
Βάλε κάτι διαφορετικό :)

Reaction score
21.821
λογω εμπειριας και οπτικης στα πιο σημαντικα θεματα του audio.
Εγω μετά απο λίγο ακόμη καιρό που θα συμμετέχω και διαβάζω στο avsite : :D

:D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος