- Μηνύματα
- 16.859
- Reaction score
- 19.875
Γαιτι ρε συ, σοβαρα δε ξέρω. Ξερω μόνο ότι μάλλον είναι μια απο τις 3 παραπάνω ή όχι ?ρε συ φιλε Thva αληθεια ωρες ωρες απορω δηλαδη ενα πραμα!
Γαιτι ρε συ, σοβαρα δε ξέρω. Ξερω μόνο ότι μάλλον είναι μια απο τις 3 παραπάνω ή όχι ?ρε συ φιλε Thva αληθεια ωρες ωρες απορω δηλαδη ενα πραμα!
ερορ μου βγαζει.μάλλον για αυτήν είναι η αναφορά!
Ευχαριστω Κε Χρηστο γιατι αυτοί οι κακοί όλο με κοροιδευουν.
Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στην ψηφιακή τεχνολογία τυπου audio CD κλπ...ως διά μαγείας γίνεται θεϊκό όταν επενδυθούν σε αυτό αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Τον θόρυβο του cd δεν τον έχω ακούσει. Τους θορύβους του βινυλίου, άνετα τους έχω ακούσει (όπως όλοι μας). Όσο για το εύρος συχνοτήτων, από τη μια λες ότι απαιτούνται ανώτερης ποιότητας συστήματα και ικανή ακοή προκειμένου κάποιος να ακούσει τον θόρυβο, αλλά θεωρείς δεδομένο (όπως φαίνεται) ότι ακούς αυτό το κάτι παραπάνω που παρέχουν τα υψηλής ανάλυσης ψηφιακά. Προσωπικά, δεν ακούω ούτε καν 20Khz.Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στην ψηφιακή τεχνολογία τυπου audio CD κλπ.
Άλλη ιστορία το αναλογικό σύστημα κι άλλη το (μερικός) ψηφιακό. Το καθένα με τα καλά του και τα κακά του. Μπορει όπως λες το σιντι να έχει λιγότερο θόρυβο , μεγαλύτερο διαχωρισμό αλλά πόσοι νομίζεις ότι έχουν τόσο καλό ενισχυτικό σύστημα και ακοή για να το καταλάβουν. Και αν υπάρχουν σίγουρα θα σου πουν ότι κάτι του λείπει στον ήχο. Και κάτι τελευταίο , αφού όλοι οι υπέρμαχοι του σιντι πιστεύουν ότι το εύρος συχνοτήτων (έως 22050Hz) υπερκαλύπτει το ακουστικό εύρος του ανθρώπινου αυτιού (20-20000Hz) τότε γιατί έχουν εξελιχθεί σε δειγματοληψίες της τάξης των 768kHz??
Αδιάβαστος. Περάστε το Σεπτέμβρη για επανεξέταση.Και κάτι τελευταίο , αφού όλοι οι υπέρμαχοι του σιντι πιστεύουν ότι το εύρος συχνοτήτων (έως 22050Hz) υπερκαλύπτει το ακουστικό εύρος του ανθρώπινου αυτιού (20-20000Hz) τότε γιατί έχουν εξελιχθεί σε δειγματοληψίες της τάξης των 768kHz??
Τον θόρυβο απο το μάστερ τέιπ απο όπου προέρχονται τα πρισσότερα cd τον ακούς ? χα χαΤον θόρυβο του cd δεν τον έχω ακούσει
Και όλες οι παλιές εγγραφές απο συγκρότηματα ροκ που στο κάτω κάτω είναι ακόμα και σήμερα οι μεγαλύτερες πωλήσεις και όγκος δισκογραφίας ?Ποιό master tape βρε λεβέντη μου?
cd που να έχει προέρθει από master tape , πρέπει να έχω να δω από τα πρωτα χρόνια ,τότε που γράφανε επανω ΑAD ,ADD, DDD.
Ναι σε μερικά παλιά υπήρχε master tape αναλογικό . Εφ"όσον δεν υπήρχε κάτι γραμμένο σε DAT.
Από την εποχή που ξεκίνησαν οι εγγραφές σε DAT ταυτόχρονα δλδ , με τα CD ή έστω και λίγο αργότερα , κανά χρόνο? ,
δεν υπήρξε νέα ηχογράφηση με φύσημα.
Τα DAT δεν φυσσάνε σαν τα κλασσικά αναλογικά μαγνητόφωνα μπομπίνας.
Οπως και τα παλιά Βινύλια που προέρχονταν από αναλογικά master tape.
Σύγχρονο cd , ή έστω ηχογράφηση του 2005 , δεν θα ακούσεις να έχει φύσημα ή θόρυβο.
Δεν νοείται κάτι τέτοιο .
Συνελόντι ειπείν δεν υπάρχει και αφαίρεση πληροφορίας από επεξεργασία , με τον τρόπο που εσύ θεωρείς.
Ε, ναι όταν μεταφέρθηκαν αρχικά , τι νομίζεις ότι έγινε. ? Παραλήφθηκε να γίνει νομίζεις αυτό που λέω ?Ολα τα παλιά , μεταφέρθηκαν όπως μεταφέρθηκαν , μερικά κακήν κακώς.