Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
107
Ε, οπότε, αφήστε εκτός τις "γνώμες" και τις "απόψεις" κάθε "Μήτσου του μπετατζή" κι επικεντρωθείτε εκεί και σε αυτούς που πρέπει.

(γενικά μιλάω, δεν "τη λέω" στον @fleurdelis)
Στατιστικά μιλώντας προτιμώ πτυχία απο εμπειρικους σε οτιδήποτε. Πτυχία όμως. Δηλαδή μηχανικό μόνο κάποιον που εχει τελειώσει Πανεπιστήμιο και όχι οτιδήποτε άλλο

Reaction score
3.819
Να σε πω και κατι μρε Ανδρεα μου λοιπει ο Χερ Ντοκτορ τετοιο ωραιο νημα και να εχει εκκοφαντικη
σιωπη;;:thumbsdown:

Κι εκείνος άσχετος είναι , καλύτερα που δεν συμμετείχε σε αυτό εδώ το νήμα.
Είναι και υπερ των class-D ενισχυτών, δεν τους αποκαλεί ψηφιακούς , ποτέ δεν μετράει διαφορές στάθμης μεταξύ δύο δειγμάτων με το κινητό, παίζει να μην έχει καν smart phone. Μετράει και τα ηχεία με μικρόφωνο και περιστρέφεται γύρω-γύρω σαν τον Δερβίση.

Και δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω, ενώ όλοι εμείς περιμένουμε να μας φέρει από Αμερική ο Μητσοτάκης τα νέα αυτοκίνητα που θα κινούνται με υδρογόνο , εκείνος αγόρασε ηλεκτροκίνητο που με το πρώτο χιόνι σταματά να παίζει ακόμα και το ραδιόφωνο.

Reaction score
3.008
Να σε πω και κατι μρε Ανδρεα μου λοιπει ο Χερ Ντοκτορ τετοιο ωραιο νημα και να εχει εκκοφαντικη
σιωπη;;:thumbsdown:
Δεν ξέρω φιλάτε, εγώ μαλλιάς είμαι ακόμα με κοτσίδια, δεν ξέρω τι κάνουν οι καραφλοχαιτουλες του φόρουμ.

Μάλλον ακούει την μουσικούλα του όσο οι υπόλοιποι κοντεύουν να παίξουν μπουκέτα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.874
Ποιοι είναι αυτοί ;
Έκαστος εφ’ ω ετάχθη, αγαπητέ.

Δεν θα σας κάνω εγώ μαθήματα ούτε θα παίξω στο "παιχνίδι" να ονομάσω κάποιον και να βρει κάποιος πάτημα για να ξεκινήσει τις προσβολές εκατέρωθεν. Πολλές από τις απορίες λύνονται διαβάζοντας παλαιότερα threads του forum - ευτυχώς τα γραπτά μένουν.

Όταν χρειάστηκε, στο παρελθόν, ερεύνησα και κατέληξα. Κάντε κι εσείς το ίδιο. Απλώς, μην αφήσετε τον "Μήτσο τον μπετατζή" να "χτίσει" το "σπίτι" σας με την "άποψή" του για το πώς "χτίζεται" ένα "σπίτι". Σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει, κάνετε τις ανάλογες προεκτάσεις κι αντιστοιχίες.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.383
Τελικά, τα καλώδια ηχείων είναι αντικείμενα με πολλαπλή επιρροή στην κοινωνία. Μετά τα μπετά, πάμε σε κάτι πιο πιασάρικο; Στα κρασιά ας πούμε...

Reaction score
565
Δεν θα σας κάνω εγώ μαθήματα ούτε θα παίξω στο "παιχνίδι" να ονομάσω κάποιον και να βρει κάποιος πάτημα για να ξεκινήσει τις προσβολές εκατέρωθεν. Πολλές από τις απορίες λύνονται διαβάζοντας παλαιότερα threads του forum - ευτυχώς τα γραπτά μένουν.

Όταν χρειάστηκε, στο παρελθόν, ερεύνησα και κατέληξα. Κάντε κι εσείς το ίδιο. Απλώς, μην αφήσετε τον "Μήτσο τον μπετατζή" να "χτίσει" το "σπίτι" σας με την "άποψή" του για το πώς "χτίζεται" ένα "σπίτι". Σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει, κάνετε τις ανάλογες προεκτάσεις κι αντιστοιχίες.
όσοι γραφουν και δίνουν οδηγίες, ενώ δεν διαθέτουν πτυχίο και πιστοποίηση από φορέα στο αντικείμενο, μπετατζηδες σαν τον Μητσο είναι. Δεν πιστεύω να έχεις διαφορετική άποψη ;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.874
όσοι γραφουν και δίνουν οδηγίες, ενώ δεν διαθέτουν πτυχίο και πιστοποίηση από φορέα στο αντικείμενο, μπετατζηδες σαν τον Μητσο είναι. Δεν πιστεύω να έχεις διαφορετική άποψη ;
Δεν θα παίξω το "παιχνίδι". :)

Reaction score
565
Δεν θα παίξω το "παιχνίδι". :)
Αν θες μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος κι επειδή όπως είπες τα γραπτά μένουν, έχω ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα να σου δώσω απ εδώ μέσα. Θες να το κάνω ; (που θα λέγε και ο Τσάτ τζι πι τι ; :p)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.111
Οι στιχουργικές διασκευές πάντως βρίσκουν μέσα από την αφηρημένη τους ιδιότητα μιαν ευχέρεια να γίνονται πιο ... συγκεκριμένες

Ο Σάκης ο άξιος μπετατζής των ηλεκτρονικών
και των στατιστικών σπουδαίος αρχιερέας
στου avsite τον καφενέ έμπαινε να μας πει
μυστήρια επτασφράγιστα απόδοσης ωραίας

Διπλά καλώδια έλεγε να μπαίνουνε στο κρος
μετρώντας στάθμες με κινητό πληροφορία μπαζώνει
και με τρανζίστορ γρήγορα να πάρουν όλα μπρος
του Faraday ο κλωβός την τρίχα τη σηκώνει

Νυχτιάτικα τον κατάτρεχε null tester πυρετός
τρελός όσο δεν έφτανε ένα 'ναύτη να φιμώσει
τότε λοιπόν ξεσπάθωνε ενάντια στα class D
και πώς το φαύλο ντιεσπί αγνές ψυχές θα λιώσει

Θεέ των μαύρων ψηφιακών ελέησον μπετατζή
σαν τάξη Α να τ'άκουγε προτού τα κακαρώσει

Τον μπετατζή πλαισίωνε ο Ούστ ο απόκληρος
ένας Θηβαίος το άκουγε αυτό από άλλα μέλη
μα εκείνος πάντα απτόητος έβαζε χα χα χα
χορεύοντας με νοήματα σα να ταν τσιφτετέλι

Μέσα σε ποστ κατεβατά ξεδίπλωνε μια ζωή
τους Audio People χλεύαζε με λόγια τσεκουράτα
μα φύλλο δεν κουνιότανε στου δάσους τη βοή
δέντρα όσα κι αν τράνταζε του δεν έπαιρνε στράτα

Θα φύγει κάποτε θα πει και θα το εννοεί
αφού για όλα φταίει αυτός η πλήξη ας τελειώνει
θεέ της πάρλας τον άοκνο ελέησον τον Ούστ
με δέκα σειρών ποστάρισμα όλους ν'αποστομώνει

Reaction score
107
Ακριβώς αυτό! Ο Μήτσος όμως ξέρει καλύτερα απο τον αρχιτέκτονα πως θα πέσει η πλάκα. Όταν όμως πέσει το σπίτι θα πάρει την ευθύνη που το έβγαλε εκτός προδιαγραφής; Σίγουρα όχι....

Reaction score
11.922
Αν θες μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος κι επειδή όπως είπες τα γραπτά μένουν, έχω ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα να σου δώσω απ εδώ μέσα. Θες να το κάνω ; (που θα λέγε και ο Τσάτ τζι πι τι ; :p)
Εγώ θέλω.

Reaction score
9.995
Εγώ πάντως έχω ήσυχη την συνείδηση μου, τον είχα προειδοποίησει ότι η παρουσία του σε μια έκθεση χαιεντ θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στον ψυχισμό του. :biggrin:

Επειδή όμως θέλω το καλό του και ξέρω πως διαβάζει ότι ποσταρω (αν μελετούσε περισσότερο βέβαια τις γραφές μου δεν θα συνέβαινε ολο αυτό, θα είχε λυτρωθει) θα του πω ότι το μοναδικό αντίδοτο που μπορεί τώρα να τον συνεφέρει είναι η λίστα μουσικής που έφτιαξα. :D
Λιγη διαφήμιση ακόμη :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.591
Νεότερο μέλος
George Tzelalis