Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488

Κοίτα να δεις.Δεν στάθηκα τόσο στο αρχικό σου ποστ.
Σε ρώτησα όμορφα και ωραία σε ποια αναφέρεσαι.Μου απαντάς
και σου εξηγώ πάλι όμορφα και ωραία απο την δική μου πλευρά,πως έχουν τα πράγματα.
Και η δική σου απάντηση ήταν,οκ,αφού με αναγκάζεις θα το κάνω με άλλον τρόπο.
Με το έτσι θέλω δλδ.

Ας είναι...
Το έχω ξαναπεί,πως επειδή σέβομαι τον χώρο του avsite
που με φιλοξενεί και κάποιους ανθρώπους του,δεν χρειάζεται να το πει κάποιος κανονισμός
που λες παραπάνω.Πες μου μόνο μια τελευταία φορά,τι ακριβώς ειναι αυτό που σε ενοχλεί
ωστε να το αλλάξω.Είναι η πλάγια γραφή,τα bold,η γραφή book antiqua που
χρησιμοποιώ στους τίτλους;
Διαχειριστα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σε πειραξε η τελος παντων τι δεν εμπιπτει στους κανονες από τα posts του μελους Christiana. Τα bold σιγουρα δεν απαγορεύονται, το αντιθετο μαλιστα στους ορους χρησης αναφερει ότι τα χρησιμοποιούμε όταν θελουμε να τονισουμε κατι αντι κεφαλαιων. Οσο για γραμματοσειρά, πλαγια γραφη, κτλ. πραγματικα δεν υπαρχει καμμια αναφορα, και σωστα βεβαια γιατι δεν εχει καμμια λογικη καρναβαλου ουτε η πλαγια γραφη ουτε η γραμματοσειρά.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.

Reaction score
6.582
John Lennon - Give Peace A Chance
Kαλημερα σε ολους.
Θα επαναλαβω και εγω το give peace a chance οπως ο φιλος ika (αν και το εχω ξαναβαλει για παρομοιο λογο πιο πανω)
Eιναι ακυρο και ακαιρο να μαλωνουμε μεσα απο ενα site που η "δουλεια του" αν το σκεφτειτε ειναι να μας ενωνει.

GIVE PEACE A CHANCE

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Kαλημερα σε ολους.
Θα επαναλαβω και εγω το give peace a chance οπως ο φιλος ika (αν και το εχω ξαναβαλει για παρομοιο λογο πιο πανω)
Eιναι ακυρο και ακαιρο να μαλωνουμε μεσα απο ενα site που η "δουλεια του" αν το σκεφτειτε ειναι να μας ενωνει.

GIVE PEACE A CHANCE
Monsignor Georges δεν μαλωνει κανεις με κανενα, απλως προσπαθουμε να καταλάβουμε που ακριβως είναι το πρόβλημα, αλλα απαντηση δεν παιρνουμε. Τελος παντων, όλα καλα. Την καλημέρα μου.

ika

News
Reaction score
16.991
Kαλημερα σε ολους.
Θα επαναλαβω και εγω το give peace a chance οπως ο φιλος ika (αν και το εχω ξαναβαλει για παρομοιο λογο πιο πανω).....
Sorry Γιώργο, μου διέφυγε.

Θα ξαναψάψω το νημα να δω αν υπάρχει το IMAGINE τότε.

Last edited:

Reaction score
6.582
Monsignor Georges δεν μαλωνει κανεις με κανενα, απλως προσπαθουμε να καταλάβουμε που ακριβως είναι το πρόβλημα, αλλα απαντηση δεν παιρνουμε. Τελος παντων, όλα καλα. Την καλημέρα μου.
Ναι οκ φιλε cosmarpan αλλα δε βαζεις και εσυ κανενα Barry Manilow να "χαλαρωσουμε".

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ρε παιδιά , παρακάλεσα για κάτι.
Αν ο ενας γράφει με πράσινα , ο άλλος με κίτρινα , άλλος με γραμματοσειρά καλλιτεχνική , μπορεί να μην απαγορεύεται δια ροπάλου , αλλά δίνει κακή εικόνα προς τα έξω για το φόρουμ.

Reaction score
6.582
Sorry Γιώργο, μου διέφυγε.

Θα ξαναψάψω το νημα να δω αν υπάρχει τι IMAGINE τότε.
Mα φιλε ika δε το ειπα για να μην ξαναπαιξει το τραγουδι, το ειπα για το οτι ειναι κριμα που εχει ξαναπαιξει εδω αυτο το τραγουδι για παρομοιο λογο, και απλως ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναπαιξει για τον ιδιο λογο.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ναι οκ φιλε cosmarpan αλλα δε βαζεις και εσυ κανενα Barry Manilow να "χαλαρωσουμε".
Ουτε μια στο εκατομυριο, τους λογους τους εχω εξηγησει monsignor Georges. Αντ'αυτου όμως παρε αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=hfjHJneVonE

ότι καλυτερο εχει περασει από Eurovision τα τελευταια χρονια, και κατά καποιο περιεργο λογο εχω πειστει ότι πισω από αυτους βρίσκονται οι Kraan, ασε μεγαλο καψιμο λεμε.:focus:

ika

News
Reaction score
16.991
Mα φιλε ika δε το ειπα για να μην ξαναπαιξει το τραγουδι, το ειπα για το οτι ειναι κριμα που εχει ξαναπαιξει εδω αυτο το τραγουδι για παρομοιο λογο, και απλως ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναπαιξει για τον ιδιο λογο.
Κατάλαβα το σκεπτικό σου Γιώργο, αλλά αφού υπάρχουν τόσα πολλά τραγούδια, γιατί να επαναλαμβανόμαστε;

Reaction score
6.582
Ουτε μια στο εκατομυριο, τους λογους τους εχω εξηγησει monsignor Georges. Αντ'αυτου όμως παρε αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=hfjHJneVonE

ότι καλυτερο εχει περασει από Eurovision τα τελευταια χρονια, και κατά καποιο περιεργο λογο εχω πειστει ότι πισω από αυτους βρίσκονται οι Kraan, ασε μεγαλο καψιμο λεμε.:focus:
Ε οχι και Eurovision εδω μεσα βρε cosmarpan. Ριχνεις το δαπεδο του σταθμου.
Οσο για τους kraan και εγω μια φορα και εναν καιρο ημουν νεος και ομορφος. Aυτο δε σημαινει οτι ειμαι ακομα.
Τωρα ειμαι γερος και ασχημος.

THE TIMES THEY ARE A-CHANGING - BOB DYLAN

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop