cosmarpan
Underground
- Reaction score
- 7.487
Τραβα εσυ και περίμενε Εγω την έκανα λάστιχο και με τα ψέματα εχω φτάσει 28 χρονων.Ρε μ@λάκες είμαι 48, πότε θα μεγαλώσω?
Τραβα εσυ και περίμενε Εγω την έκανα λάστιχο και με τα ψέματα εχω φτάσει 28 χρονων.Ρε μ@λάκες είμαι 48, πότε θα μεγαλώσω?
1. φυσικά και είναι μουσική αυτό , όπως τα μαχητικά αεροσκάφη , οι κινητήρες v6 και v8 , το ερπυστριοφόρο Μ48-Α5 κλπΓια να σας βάλω στο κλίμα..., μουσική είναι κι αυτό, όπως το πάρει κανείς...
Ρε μ@λάκες είμαι 48, πότε θα μεγαλώσω?
Θα δούμε κανένα εφιάλτη να γουστάρουμε;Σάββατο είναι .
Socos & The Live Project Band - Panselinos Album: Kafka Year: 2007 Label: PuzzlemusikSocos & The Live Project Band - Ταξιαρχία Του Baskheesh from LP "Kafka" (2007) Puzzlemuzik Recorda
Μεςα σε μια χώρα κυριολεκτικά μπ@υρδελο, με τόσες καραγκιοζοφατσες στη τηλεόραση να λένε οτι μ@λ@κια τους περαςει απο το στενό μυαλό τους, με ενα μέλλον εξαιρετικα ζοφερό, ολοι γνωρίζουν αλλα κανεις δεν μιλάει, ευτυχώς υπαρχουν ακόμη άνθρωποι παθιασμένοι, που αγαπούν αυτο που κανουν και τα δίνουν ολα σε καθημερινή βάση. Ενα κοματι που με κάνει να περνούν απο το μυαλό μου σαν ταινία ολοι αυτοί οι ξεφτιλισμένοι καραγκιόζηδες και να σβήνονται μονομιάς, ενα true piece of art, με κάνει να ξεπερνάω την καθημερινότητα μου και να υπερβαινω τον εαυτό μου. Εμπνευσμένο απο το έργο του Kafka εξ'ου κι ο τίτλος του album. Ας τελειώνουμε κάποια στιγμη με ολα αυτα τα ανθρωπάκια, μπορούμε?
Cop Shoot Cop - Any Day Now from LP "Release" (1994) Big Cat Records
One of these days
I'll sell my soul and let them find out what they bought
Any day now
Vas Deferens Organization - Reverie / Whirling Dervish / Modular Squad / Boarding Instructions For Bird Carousels from / Listen all from LP "Sweat Your Cheeses, But Not In My Salad" (1997) Charnel Music
http://redmp3.su/13036809/vas-deferens-organization-modular-squad.html
http://redmp3.su/13036808/vas-deferens-organization-boarding-instructions-for-bird-carousels.html
http://redmp3.su/13036810/vas-deferens-organization-cyclone.html
Μπου. Το δίδυμο Eric Lumbleau και Matt Castille με την βοήθεια του Doug Fergusson για την διετία 97-98, και με ενα πλήθος μουσικών να τους περιτριγυρίζουν και να τους βοηθούν να υλοποιούν αυτα που είχαν στα μυαλό τους. Και δεν ήταν και λίγα. Αυτοί οι τύποι ειναι πραγματικοί ζωγράφοι, δώστε τους ενα θέμα, οποιοδήποτε, ενα καμβά, και σε λίγα λεπτά με τα κλαπατσιμπαλα τους και τα φτηνιάρικα Casio συνθια τους θα σας δημιουργήσουν έναν αριστουργηματικό πίνακα. Ειναι ικανοί, όσες ελάχιστες μπάντες στην ιστορία της μουσικης να μετατρέπουν την μουσικη σε εικόνες. Η πως αλλιώς να περιγράψεις την μαγεία της "Ονειροπόλησης" η τον ολοζώντανο μπροστα σου να χορεύει "Στροβιλίζονται Δερβιση", την εσωστρεφή παράνοια της "Σπονυλωτης Ομάδας", την αίσθηση του καταστροφικου ντελίριου ενός "Τυφώνα" και τελος τις..."Οδηγίες Επιβίβασης Πουλιών σε Carousel". Ότι και να λεμε ειναι περιττό, ακόμα και τα πιο σκληρά drugs ειναι αδύνατο να σε μεταφέρουν και να περιγράψουν τα παραπάνω. Αν δεν ειναι αυτο ενα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ τέχνης τότε πραγματικά δεν υφίσταται αριστουργημα. Ειναι το τελος του κόσμου κουφάλες οπως το ξέρουμε και Νοιώθω ΘΑΥΜΑΣΙΑ. Μπου.
Καλα μην νομιζεις, μην με περνας και για Μπουρζουαζια, λαικο παιδι είμαι, πολύ λαικο, μονο παραγωγα παιρνω κι εγω πρωι-μεσημερι-βραδυ. Βρεξει-χιονισει. Και με χιονια και με κρυα Ελαφρα Ταξιαρχια. Πως αλλιως να ακουω VDO δηλαδή, με το συμπαθιο κι'ολας, Ντοκτορ Μπου?
Bromazepam των 3mg, πρωί - μεσημέρι - βράδυ. Ντόκτορ Μπου.
Vas Deferens Organization - Defenestration At The Gravity Pit