Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Atomic Rooster - A Spoonfull Of Bromide Helps The Pulse Rate Go Down from LP "In Hearing Of" (1971) B&C Records

Μια κουταλια βρωμιουχου αλατος βοηθαει τον σφυγμο να πεσει μας ελεγαν οι Atomic Rooster από το καταπληκτικο 3ο τους album, και δεν εχουμε βεβαια κανενα λογο να το αμφισβητούμε.

Y

Yiannis_B

Guest
Είμαστε όλοι ασθενικά αιμορραγούντα φαντάσματα.

Μάταια προσπαθούμε ν' αφήσουμε τα χνάρια μας.

για την εποχή των πραγμάτων που θα ακολουθήσει,

τη δικιά μας εποχή των σκιών.

-Γιάννης Αγγελάκας

----------------------------

pic - Petros Koublis / http://www.petroskoublis.com/

Labradford - Prazision

Last edited by a moderator:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Bongwater - The Power Of Pussy from LP "The Power Of Pussy 1989) Shimmy Disc Records

Δεν ξερω γιατί και πως, ουτε το εχω αναλύσει, αλλα αυτη την μπαντα, μαζι με κάποιες αλλες της Shimmy Disc παντα τις γούσταρα πολυ και τις θεωρούσα πολυ σημαντικές, και πιστεύω στα επόμενα χρονια θα πάρουν την θέση που τους αξιζει. Οι Bongwater ηταν βασικά το δίδυμο της Ann Magnuson και του τρελό-Kramer, ιδρυτή και αφεντικού της Shimmy Disc με την βοήθεια κάποιων άλλων μεγάλων μουσικών απο αλλα groups της Shimmy και όχι μονο. Ειναι λιγο δύσκολο να περιγράψεις τον ήχο και τις επιρροες των Bongwater αλλα και των υπολοίπων σημαντικών groups της Shimmy Disc, όπως Half Japanese, Shockabilly, κτλ, αλλα νομιζω οτι ειναι σαν κάποια μετεμψύχωση του Zappa να παίζει punk, post punk και να γλυκοκοιτάζει την experimental και την avant garde. Για τον τίτλο του τραγουδιού δεν θα σχολιάσω, μπορει να μην καταφέρατε παιδιά να πουλήσετε η να γίνετε γνωστοί, αλλα δεν πειράζει αρκεί η προσπάθεια :rolleyes::whistling::lol:

Η φοβερή Ann, μας μαθαίνει τα βαςικα, αλφάβητο και 1-10, Αιγόκερως ΚΟΛΑΣΗ :whistling:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
:focus:
Είμαστε όλοι ασθενικά αιμορραγούντα φαντάσματα.

Μάταια προσπαθούμε ν' αφήσουμε τα χνάρια μας.

για την εποχή των πραγμάτων που θα ακολουθήσει,

τη δικιά μας εποχή των σκιών.

-Γιάννης Αγγελάκας

----------------------------

pic - Petros Koublis / http://www.petroskoublis.com/

Labradford - Prazision

Ειχα και εχω μουρλα με δαύτους, τους ειχα δει και λαιβ στο Λονδίνο πανω στα ντουζενια τους, γύρω στο 1995-1996 και μου ειχαν φύγει τα σκ@τ@. Αν θυμάμαι καλα, δεν είμαι και σίγουρος, το ονομα τους το εχουν πάρει απο ενα άσημο-μέτριο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της εποχής. :rofl::focus:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Killer Kane Band - Mr. Cool from 7" E.P. "Mr. Cool" (1976) Whiplash Records

Κούκλες είστε για καμμια ένεση? Killer Kane η κατα κοςμο Arthur Kane, πέρασε φυσικα απο τις Κούκλες Της Νέας Υόρκης, στο μπαςςο και την φωνή, σχημάτισε αυτη την μπαντα κι έβγαλε μονο αυτο το φανταστικό, καταραμένο E.P. στα όρια του ροκ'ν'ρολ και της Κόλασης, και μεταξύ μας, δεν νομιζω οτι ηταν και σε θέση να κυκλοφορήσουν τιποτα αλλο. Σην lead κιθαρα και πρώτη φωνή ο Blackie Goozeman, που φυσικα τον είδαμε κάποια χρονια αργοτερα με το ψευδωνυμο Blackie Lawless να ιδρύει και να ηγείται των W.A.S.P. Και παντελως ξεδιάντροπα να κλέβει το Mr. Cool και να το παρουσιάζει ως δικιά του σύνθεση με τον τίτλο "Cries In The Night" στον δευτερο διςκο τους το 1985. Ιστορίες για άγριους, αυτος ακομα απολαμβάνει δόξα και πλούτη κι ο Killer Kane πήγε ακλαφτος να τρυπιέται και τελικα να χαιρετάει απο λευχαιμία το 2004. Ροκ'ν'ρολ με 2 τόνους @ρχιδια στα μούτρα μας.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Porcupine Tree - Stars Die from "Moonloop EP" (1994) Delerium Records

Αυτοί οι π@π@ρες οι αστρολόγοι ολο μ@λ@κιες λένε. Λένε οτι το ζώδιο μου επηρεάζεται πολυ απο την πανσέληνο μια φορα καθε μήνα και αυτη την μέρα κανω πιο πολλες μ@λ@κιες. Μπούρδες. Παρατηρημένο, εγγυώμαι, τις υπόλοιπες 30 μέρες του μήνα κανω πιο πολλες μ@λ@κιες, άσχετοι. Ας ειναι, δεν πειράζει, ουτως η αλλως θέμα χρόνου ειναι ολα κι εγω θα φύγω και τα αςτερια θα πεθάνουν κάποια μέρα, κια θα τελειώσουν ολα. Τελος οι μ@λ@κιες, άσχετοι ε άσχετοι.

Idle mind and severed soul
Silent nerves and begging bowl
Shallow haze to blast a way
Hyper sleep to end the day

Y

Yiannis_B

Guest
Porcupine Tree - Stars Die from "Moonloop EP" (1994) Delerium Records

Αυτοί οι π@π@ρες οι αστρολόγοι ολο μ@λ@κιες λένε. Λένε οτι το ζώδιο μου επηρεάζεται πολυ απο την πανσέληνο μια φορα καθε μήνα και αυτη την μέρα κανω πιο πολλες μ@λ@κιες. Μπούρδες. Παρατηρημένο, εγγυώμαι, τις υπόλοιπες 30 μέρες του μήνα κανω πιο πολλες μ@λ@κιες, άσχετοι. Ας ειναι, δεν πειράζει, ουτως η αλλως θέμα χρόνου ειναι ολα κι εγω θα φύγω και τα αςτερια θα πεθάνουν κάποια μέρα, κια θα τελειώσουν ολα. Τελος οι μ@λ@κιες, άσχετοι ε άσχετοι.

Idle mind and severed soul
Silent nerves and begging bowl
Shallow haze to blast a way
Hyper sleep to end the day
Το Τέλος του Κόσμου, είναι το δικό μας τέλος.

Y

Yiannis_B

Guest
Άντε γ@μήσου auto-merging...:rolleyes: - θα έχω τους λόγους μου που τα βάζω ξεχωριστά.

- feeling good όσο κι ο Πετράν - έχει πάει εξαιρετικά στραβά η βδομάδα, πολωνέ νεκροθάφτη. :frown:

Peter Green - Feeling Good

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
The Church - It Could Be Anyone from LP "Magician Among The Spirits" (1996) Deep Karma Records

Ημουν μικρο παιδι και καποια στιγμη ψυλιαστηκα ότι κατι δεν πηγαινε καλα με τον Αη-βασιλη :rolleyes: Πηγα στον μπαμπα μου λοιπον, και τον ρωταω, "Μπαμπα, δεν υπαρχει ο Αη-Βασιλης ετσι? Τα δωρα μου τα φερνεις εσυ." :whistling: Αφου χαμογελασε, μου λεει, "Cosmarpan:roflmao:, καταλαβαίνεις όμως ότι αν δεν πιστευεις ότι υπαρχει, δωρο δεν θα σου φερει, αφουν δεν υπαρχει" Voila! Πιστεψα ότι υπαρχει, και πιστευω ακομη :rolleyes: Το ιδιο ειπα και στο γιο μου 2 χρονια πριν και πιστευει ακομα. Ενταξει, μπορει να κοστιζει "διπλα", αφου του παιρνω 2 δωρα, ένα του Αη-Βασιλη κι ένα δικο μου, αλλα χαλαλι, "πιστευει". Γιατι τελικα αυτό είναι η πιστη, ο οποιοσδηποτε, το οτιδηποτε. It Could Be Anyone.

(This could be way off!)
Within this city will come to your children identical sisters in mirrors of haze
Magnetic disturbance distorting the meters, unendurable silence sucked into the phase
The first of these daughters appears in the vacuum, the void that's created, an absence of light
Perpetually chanting the great Maha ? mantra, she heralds the current that holds back the night
Anyone, could be anyone
Anyone, could be anyone

The second descends through electric attraction distributing wings, they've never been used ?
When certain conditions fulfilled by the future, momentarily lucid, permanently fused
In the hills and mountains the hawks and the eagles hang on the breezes and glide on the clouds
They pull down a torrent that shorts out the circuit negating the fires and drowning the crowds

Anyone, could be anyone
Anyone, could be anyone
Without your succession ? the message transmitted is certainly altered, it's no longer true
BurstingBirthing ? in temples ? as it brings on the jungles breeds the doctors nobody knew ?
When north meets the south, when right meets the left, when parallel lines begin to converge
We're transcending factors transmit translate ? fake the arrangements,
Charge-positive sky, the monster submerged
And when this is over and when it is finished,
The mission accomplished, the purpose complete
Back at the beginning Eden prevails, back at the start, back on the street

Anyone, could be anyone
Anyone, could be anyone

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Warren Zevon - Wanted Dead Or Alive from LP "Wanted Dead Or Alive" (1970) Imperial Records

Προσπαθω να κανω το καλυτερο που μπορω, ψαξτο, εχω φατσα εγκληματια. Δεν γ@μιεται ας με πιασουν... :rolleyes: Όπως λεει κι ο Μπομπ Σφουγγαρακης στον Πατρικ "Τωρα που γιναμε εγκληματιες, μπορούμε να κρατησουμε αυτά που πηραμε, ε?" :lol: :laugh::lolsign::roflmao:

I am wanted dead or alive
I'm wanted everywhere
I've got to survive
They say I am a violent man
Only trying to do the best I can, dig it

Fifteen states I've got to survive
I'm a new kind of man
I've got to survive
Running a long way