Γνώμες για το ηχοσύστημα?

Reaction score
55
Για σας θα ήθελα αν κάποιος μπορεί, να μου πει κάποια γνώμη για το ηχοσύστημα μου.
Για πηγή έχω μια alpine iva-w502r, ηχεία διαιρούμενα της vifa p17d25, sub focal access a1 25 και ενισχυτή focal fp 5.500le. Είμαι καινούριος και θα ήθελα απόψεις.
Ευχαριστώ πολυ.

Reaction score
41
Απάντηση: Γνώμες για το ηχοσύστημα?

Βάλε μονώσεις στο Astra και πιστεύω θα είσαι πολύ καλά!! (τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε)
Τι σε προβληματίζει?

Reaction score
55

Αλλαξα ενισχυτή και περίμενα να ακούσα μεγάλη διαφορά. Ο clarion που είχα κόστιζε στα 140 ευρω και ο focal που έβαλα στα 1000 ευρω. ο clarion μου φαίνεται έπαιζε καλύτερα. Τον clarion βεβαια τον είχε ρυθμίσει ηχολύπτης και τον focal εγώ. εκει έχω το κόλλημα. για μονώσεις μονο στην πόρτα γιατι δε θέλω να γδύνω το αμάξι.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Δοκίμασε να στο ρυθμίσει πάλι ο προηγούμενος για να έχεις καλύτερη εικόνα. Πόσο καιρό τον έχεις στο αυτοκίνητο τον νέο σου ενισχυτή?

Reaction score
0

ρυθμιση επειγοντως!αν δεν μπορει ο φιλος σου σου εχω λυση!alfa sound 210-9950333.παρε τηλ μετα τις 11 και θα σε φτιαξει!εγγυηση........τελος!δεν περιγραφω αλλο!!!!!!!χαχαχαχα

Reaction score
55

Λες οτι εκεί είναι το πρόβλημα εεε? Ευχαριστώ παιδιά!!

Reaction score
41

Λες οτι εκεί είναι το πρόβλημα εεε? Ευχαριστώ παιδιά!!

...και επιπλέον πρέπει αφενός να στρώσει ο νέος ενισχυτής (και να χάσει την όποια αρχική σκληράδα του), αφετέρου να συνηθίσει τα αυτιά σου τα νέα χαρακτηριστικά του ήχου για να μπορέσεις να εκτιμήσεις τι έφτιαξε και τι χάλασε ο νέος ενισχυτής

Καλορίζικος, καλές ακροάσεις

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Γνώμες για το ηχοσύστημα?

...και επιπλέον πρέπει αφενός να στρώσει ο νέος ενισχυτής (και να χάσει την όποια αρχική σκληράδα του),
Μια εβδομαδα ε??????Μακαρι να στρωσει τοσο συντομα.Εμενα οι Brax,κανανε πανω απο μηνα μεχρι να γλυκανει αισθητα ο ηχος.Οχι οτι δεν παιζανε καλα,απλα μετα τον μηνα ελεγες οτι κατι επιπλεον εγινε στο αμαξι και παιζει πολυ πιο αναλαφρα και ποιο γλυκα.!!!

Reaction score
55

Ελπιζω οτι θα στρωσουν ολα μετα τη ρυθμιση και τη μονωση στις πορτες γιατι τριζουν πολυ.
Εβαλα το μπροστα ηχεια full αντι του high pass που ηταν και να πω την αληθεια μου αρεσε ο ηχος,
απλα το τριξημο ηταν πολυ περισσοτερο. λετε να το σκεφτω μετα τη μονωση?

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Γνώμες για το ηχοσύστημα?

Πηγαινε μια βολτα απο εναν ΜΑΣΤΟΡΑ του caraudio, να σου φτιαξει μονωση και για ρυθμιση,ωστε μετα να μην σταματας να ακους καλη μουσικη.Εχεις καλα πραγματα στο αμαξι και ειναι κριμα να τα εχεις να παιζουνε στο φλου.

Reaction score
55

και κατι τελευταιο. τα ηχεια της vifa που εχω τα γνωριζεις? στο μαγαζι που πηγα μου τα προτεινε για πολυ καλα αλλα δε βρησκω πουθενα τιμες και καποια γνωμη για τα ηχεια! στο καταλογο της vifa που μου εδειξε κοστιζαν 380 και μου τα εδωσε 160! Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! Αν ξερεις κανενα καλο μαστορα στο ηρακλειο της κρητης θα με εσωζε.

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το ηχοσύστημα?

Μια εβδομαδα ε??????Μακαρι να στρωσει τοσο συντομα.Εμενα οι Brax,κανανε πανω απο μηνα μεχρι να γλυκανει αισθητα ο ηχος.Οχι οτι δεν παιζανε καλα,απλα μετα τον μηνα ελεγες οτι κατι επιπλεον εγινε στο αμαξι και παιζει πολυ πιο αναλαφρα και ποιο γλυκα.!!!

Δεν έγραψα πουθενά για μία βδομάδα βρε αλητήριε Μήτσο :116:

Reaction score
41

και κατι τελευταιο. τα ηχεια της vifa που εχω τα γνωριζεις? στο μαγαζι που πηγα μου τα προτεινε για πολυ καλα αλλα δε βρησκω πουθενα τιμες και καποια γνωμη για τα ηχεια! στο καταλογο της vifa που μου εδειξε κοστιζαν 380 και μου τα εδωσε 160! Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! Αν ξερεις κανενα καλο μαστορα στο ηρακλειο της κρητης θα με εσωζε.

Τα vifa γενικά είναι πολύ αξιόλογες προτάσεις.
Και καλά έκανες που τα έβαλες full range για να μπορέσουν να αποδώσουν σωστά
Θεωρώ πως μια βελτίωση του τρόπου στήριξης των ηχείων στην πόρτα, μόνωση στην λαμαρίνα πίσω από την επένδυση της πόρτας και ένα dynaxorb πίσω από τον μαγνήτη του ηχείου, στο μέσα μέρος της εξωτερικής (καμπυλωτής) επιφάνειας θα βελτιώσει αρκετά το θέμα.
Ίσως να θέλει και ρύθμιση το sub γιατί παίζει να δουλεύει περισσότερο από όσο χρειάζεται (πχ λόγω λάθους στην ρύθμιση συχνότητας αποκοπής, στο gain κοκ)

Στο Ηράκλειο Κρήτης έχω ακούσει πολλά και καλά λόγια για τον Λιοντάκη Κώστα
Το κατάστημα βρίσκεται στην Λεωφόρο Ιωνίας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.080
Members
38.408
Νεότερο μέλος
Alieksandroz