- Reaction score
- 98.599
Στον Πειραιά; Με τον μαντρότοιχο ύψους 5 μέτρων, για να μην τους φύγετε;Βρε, ξέρεις πού πήγα σχολείο εγώ;...
Στις καλόγριες! Δεν είχε τέτοια...
Στον Πειραιά; Με τον μαντρότοιχο ύψους 5 μέτρων, για να μην τους φύγετε;Βρε, ξέρεις πού πήγα σχολείο εγώ;...
Στις καλόγριες! Δεν είχε τέτοια...
Ναι! Εκεί!Στον Πειραιά; Με τον μαντρότοιχο ύψους 5 μέτρων, για να μην τους φύγετε;
Μμμμ.... Επειδή βγαίνουμε ευγενικά και καλά κορίτσια σας φαινόμαστε βλαμμένα!Ωχ... Κι η αδερφή μου πήγαινε εκεί, και δεν βγήκε σόι.
Ενώ εγώ, απ' την Ιωνίδειο...
Και μετά πας στου ''Τάκη'' το ουζερί από κάτω;...ακριβώς κάτω από το σπίτι μου υπάρχει στίβος.
Άντε, ποτέ θα μαζευτούμε να κεράσω ούζο;Και μετά πας στου ''Τάκη'' το ουζερί από κάτω;
Μήπως απαντάς κιόλας;Άντε, ποτέ θα μαζευτούμε να κεράσω ούζο;
πΌτε?Μήπως απαντάς κιόλας;
Ε, άντε, τσίπουρα...!Ούζα ...μάλιστα.
Ποτέ .
Νame the place.Ε, άντε, τσίπουρα...!
Ξέρει ο abcd...Νame the place.
ή για να μην κοιτανε διαφοροι και μπουν μεσαΣτον Πειραιά; Με τον μαντρότοιχο ύψους 5 μέτρων, για να μην τους φύγετε;
Μπα, το πρώτο είναι. Άκου με που σου λέω, ξέρω...ή για να μην κοιτανε διαφοροι και μπουν μεσα
Εμένα πάντως δε μου είχε δημιουργηθεί ποτέ η επιθυμιά να φύγω. Το αγαπούσα το σχολείο μου και μου άρεσε που πήγαινα!Μπα, το πρώτο είναι. Άκου με που σου λέω, ξέρω...
Άσε που για να μην δουν μέσα, και δίμετρος τοίχος θα αρκούσε. Αλλά είπαμε, κάστρο. Μόνο οι πολεμίστρες λείπουν.