Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Reaction score
1.842
Πάρε κι' άλλη μία να δούμε αν θα έχεις μάτια για παγωτά. :roflmao:

Υ.Γ. Ότι είναι μεγάλος ρουφιάνος το φατσοτέτοιο το έχουμε πει έτσι;

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445
Με σταμάτησε η αστυνομία ενώ επέστρεφα σπιτι μου πριν καμία ώρα και, δεν ξέρω, ίσως οπτικά μοιάζω "ύποπτη", μου το έκαναν το αμάξι μπουλόνια...
Προβληματιστηκα. Δε μου είχε περάσει ποτε απ' το μυαλό ότι κινώ υποψίες, εκ πρώτης όψεως.:angel:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Με σταμάτησε η αστυνομία ενώ επέστρεφα σπιτι μου πριν καμία ώρα και, δεν ξέρω, ίσως οπτικά μοιάζω "ύποπτη", μου το έκαναν το αμάξι μπουλόνια...
Προβληματιστηκα. Δε μου είχε περάσει ποτε απ' το μυαλό ότι κινώ υποψίες, εκ πρώτης όψεως.:angel:
Δεν ειχες
γι'αυτο!:p

ή καλού κακού
amaretti
:lolsign:

Reaction score
1.842
... Προβληματιστηκα. Δε μου είχε περάσει ποτε απ' το μυαλό ότι κινώ υποψίες, εκ πρώτης όψεως.:angel:
Δεν κίνησες εσύ τις υποψίες μάλλον. Το πιθανότερο είναι να είχαν πληροφορία για κάποιο όχημα που μοιάζει με το δικό σου, ότι κάνει διακίνηση.

• Like
Reactions: Pin

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Δεν κίνησες εσύ τις υποψίες μάλλον. Το πιθανότερο είναι να είχαν πληροφορία για κάποιο όχημα που μοιάζει με το δικό σου, ότι κάνει διακίνηση.
D.v.d? 3d bluray?4K?:p

• Like

Reaction score
1.842
Δεν ξέρω τόσες λεπτομέρειες. Ας μας πει η ίδια αν είναι άντρας! :p

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445
Τρέξτε γρήγορα στο DVD club της γειτονιάς σας να προλάβετεεε! Σήμερα ήρθε αυτό:

image.jpg

Και κάντε κράτηση για Σάββατο το Saving mr Banks και το Dallas Buyers Club που θα παραλάβουμε αύριο !

:)

Reaction score
1.842
... και το Dallas Buyers Club που θα παραλάβουμε αύριο ...
Το είδα τις προάλλες - πριν καμιά βδομάδα. Η ιστορία του Ρον ενός μάτσο τυπά του Νότου, ο καμπόης κιέτς, που στη δεκαετία του 80 βρίσκεται κατά σύμπτωση θετικός σε AIDS, τότε που ήταν αποκλειστικό "προνόμιο" των γκέηδων.

Μετά το πρώτο σοκ ο τυπάς ....

Καλή, λίγο αμερικανιά αλλά βλέπεται ευχάριστα. :)

• Like

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.805
Ούτε ένα σχόλιο για την καταπληκτική για μένα ερμηνεία του πρωταγωνιστή; :redface:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof